#DWelfie op beroemd Amsterdams bankje

Hoofdpersonen The Fault in Our Stars leiden fans naar Amsterdam

Tips voor een dagje uit in Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 10 juli 2014 Trends Amsterdam, Noord-Holland Door de film The Fault in Our Stars is één plek in Amsterdam opeens razend populair: een bankje aan de Leidsegracht. In navolging van de hoofdrolspelers in de film, Hazel en Augustus, maken veel fans van de film een foto op deze plek.

Fans die eerder naar Amsterdam kwamen gingen teleurgesteld weer naar huis. Het bankje uit film stond namelijk niet meer op haar plek, omdat de gemeente deze liet restaureren. Sinds drie dagen staat er een nieuw exemplaar, klaar voor het geflits van vele camera's. Het bankje heeft zelfs een eigen Twitteraccount.

Meer bekende Amsterdamse plekken

Hazel en Augustus komen in de film nog meer bekende Amsterdamse plekken tegen zoals het Anne Frank Huis. Ook met je geliefde naar hoofdstad? Hier vind je de meest romantische uitjes in Amsterdam.

Maak een #dwelfie!

Ook even zitten op het bankje van Hazel en Augustus? Of ga je gewoon een dagje weg? Vergeet dan niet een #dwelfie te maken en deze met ons te delen! Wij maakten al een heleboel tijdens onze tour door Nederland. De leukste foto belonen we met een mooie prijs. Deel je dwelfie via redactie@dagjeweg.nl of op de Facebookpagina van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2014-07-11 16:20:13 · Gepubliceerd: 2014-07-10 11:17:33 - 2523