1

Stample: doe mee met de toeristische speurtocht

Maak je dagje uit nog leuker met deze nieuwe app

Zoek een leuk uitje Nieuws door

28 juli 2014 bijgewerkt: 30 juli 2015 Toerisme Bezoek de leukste toeristische plekken en verzamel stempels op geheime locaties! Stample is een nieuwe app waarmee je stempels verzamelt, ruilt en nieuwe vrienden maakt. Maak je dagje uit nog leuker!

Speurtocht door Nederland

Met de nieuwe app Stample maak je een toeristische speurtocht langs de mooiste plekken van Nederland: een leuk extraatje bij je dagje uit! Je kunt Stample gratis downloaden voor Android en met de app verzamel je virtuele stempels. Dat doe je door bekende locaties in Nederland te bezoeken. Hoe meer je reist en hoe meer je andere gebruikers ruilt, hoe hoger je komt in de online ranglijst.

Zoek de geheime locatie

Ben je bij één van de locaties gekomen (musea, bijzonder gebouw of een stad), dan ontvang je een bericht hoe je de stempel kunt bemachtigen. De exacte locaties zijn geheim! Ontdek ze zelf met het kompas dat bij de app hoort. Hints delen via Facebook kan ook. Hoe lastiger het is om de stempel te bemachtigen, hoe meer punten je verdient. Maar stempels ruilen kan ook, en je kunt 'm de dag erna zelf ook weer ophalen. Behalve een stempel krijg je ook nog 's extra informatie over de locatie waar je bent. Door het eenvoudige gebruik, is dit een leuk extraatje als je toch al op pad bent.

Stample is ontwikkeld door Orange Gears. Download meteen de app voor Android.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:08:05 · Gepubliceerd: 28 juli 2014 - 340