Groepsuitjesnieuwsbrief September

Snuif de buitenlucht samen op met één van deze gave groepsuitjes

De leukste groepsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 2 september 2014 Toerisme Geniet nog van de zachte temperaturen in september en plan een groepsuitje!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Bedrijfsuitje organiseren?

Groepsuitjesnieuwsbrief september

Met wat geluk blijft het zonnetje ons deze maand genadig en kunnen we nog volop van de zachte buitenlucht genieten. Nodig daarom de hele vriendengroep, de familie of collega's uit voor één van deze gave groepsuitjes. Een frisse start van het nieuwe seizoen!

Per kano heen, op de fiets terug!

Ontdek de Betuwe met een combinatietocht van De Betuwse Stromen. Stap in Enspijk in een kajak of Canadese kano en verken de Linge. Dit rustige riviertje slingert dwars door de Fruittuin van Nederland langs lieftallige dorpjes als Buren, Asperen en Beesd.

Fietsen-varen

Verken Amsterdam in het donker

CtheCity is een ontdekkingstocht waarbij je Amsterdam op een unieke manier beleeft, namelijk... in het donker! Alle kenmerken die de stad typeren zijn nagebouwd met geur, geluid en tasteffecten om je zintuigen tot het uiterste te prikkelen. Weet je in het donker de stad te herkennen?

CtheCity

Speel een hilarisch potje voetbal

Een potje BumperZ Bubble Voetbal is zelfs voor de getrainde voetballer een uitdaging. Een heel hilarische uitdaging! Kruip met vrienden of familie in een plastic bubbel en start een echte voetbalwedstrijd. Maar, staande blijven is nog best moeilijk! Probeer het zelf en rol lachend over de grond.

Bumperz

Samen wandelen op blote voeten

Schoenen zijn verboden in het BloteVoetenPark in Brunssum, dus trek die maar snel uit! Het is namelijk heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen. Leer de natuur kennen op heel nieuwe manier, al voelend met je voeten. Leuk voor gezinnen, maar teambuilding op blote voeten kan ook!

BloteVoetenPark

Actieve uitjes in de buitenlucht

Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven

Expeditie Kameryck, overleven met een glimlach

Avontuurlijk paintballen op Terschelling

De boer op: Boerderij De Steenuil

Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven Expeditie Kameryck, overleven met een glimlach Avontuurlijk paintballen op Terschelling De boer op: Boerderij De Steenuil
 

Laatst gewijzigd: 2014-09-02 15:32:33 · Gepubliceerd: 2014-09-02 13:47:40 - 282