DagjeWeg.NL Nieuwsbrief Week 50

Wat is er te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 12 december 2014 Toerisme

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Maak kans op vrijkaarten voor het IJsbeelden Festival!

DagjeWeg.NL Nieuwsbrief week 50

In deze maand vol feestdagen heb je hopelijk ook nog een weekendje voor jezelf. Ga er samen op uit en geniet van de vele lichtjes die ook dit weekend weer zijn te bewonderen. Of van kunst van gevonden voorwerpen uit de trein. Dit is de Nieuwsbrief en Weekend Top 5 van DagjeWeg.NL!

Spectaculair openingsweekend

Het NMM opent met een spectaculair openingsprogramma op zaterdag 13 en zondag 14 december. Het Nationaal Militair Museum heeft o.a. vliegdemonstraties & roadshows in petto. Bekijk hier het openingsprogramma.

Programma

Op stap in Fryslân

Winter. Dan denken we aan gezelligheid. Om u te inspireren hebben we 11 leuke uitjes in 11 Friese steden op een rij gezet. Profiteer van gratis reizen met bus en trein én korting op leuke uitjes.

Gratis reizen

Muzikale kerstspecial

Pianist Laurens van Rooyen, winnaar van de Gouden Harp, luistert een donkere avond voor kerst op met zangeres Kiona ten Have. Vier Christmas, the American Way tijdens deze muzikale kerstspecial op zondag 21 december. I'm dreaming of a white Christmas...

Concert

Retourtje Noordzee

Wel eens de overtocht naar Engeland gemaakt? Dan ken je de bekende contouren van de Engelse kust. Reis mee met passagiers uit verschillende tijden in de expositie Retourtje Noordzee. Luister naar hun verhaal en vaar zelf een beetje mee!

Maritiem Museum

Leuke uitjes voor de kerstvakantie

Nog even en het is vakantie! Vind de leukste uitjes voor de kerstvakantie op DagjeWeg.NL. Wij zochten er vast een paar voor je uit:

IJsbaan de Meent: schaatspret voor iedereen

Museum Het Rembrandthuis: Hollandse schilderkunst

Sonnenborgh: museum & sterrenwacht

Familie Park CactusOase

IJsbaan de Meent: schaatspret voor iedereen Museum Het Rembrandthuis: Hollandse schilderkunst Sonnenborgh: museum & sterrenwacht Familie Park CactusOase
 

Laatst gewijzigd: 2014-12-12 11:20:56 · Gepubliceerd: 2014-12-11 16:08:46 - 109