1

Met gierende banden het nieuwe jaar in

De leukste groepsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 7 januari 2015 Toerisme

Met gierende banden het nieuwe jaar in DagjeWeg.NL

Groepsuitjes in de kalender

Met gierende banden het nieuwe jaar in

2015 is aangebroken en dat vraagt om een vliegende start. Waar kan dat beter dan op de kartbaan? Troef vrienden, collega's of familie af in de bochten, race behendig over het parcours en sjees zo snel mogelijk naar de finish. Veel plezier!

Geniet van een cool dagje uit

Klaar voor de start? Af! Organiseer je eigen schaatswedstrijd op de maar liefst drie kilometer lange ijsbaan van Flevonice. Of het nu vriest of niet, je schaatst hier de hele winter buiten. En de echte durfals stappen na het schaatsen nog even in de ijskart voor een ander bloedstollend rondje. Geniet van een cool dagje uit bij Flevonice.

Zwierend het jaar in

Help, de directeur is ontvoerd!

Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden... Dit spannende bedrijfsuitje van TB Events garandeert een stevige teamspirit voor de rest van het jaar!

Bevrijd de baas

Speel weerman voor een dag

"Pff, wat een weertje hè?" De weersomstandigheden zijn misschien wel één van onze meest favoriete gespreksonderwerpen. Beleef daarom nu een stralende of stormachtige dag bij MeteoGroup en leer meer over het weer! Dat kan in het wisselvallige januari best nog eens van pas komen.

Leer meer over het weer

Koekje erbij? High tea met vriendinnen!

Na alle familieverplichtingen rond de feestdagen is niets ontspannender dan bijkletsen met vriendinnen. Hoe kan dat beter dan tijdens een gezellige high tea? Een feest voor het oog, een lust voor de hongerige maag. Nodig de dames uit en ontdek deze Engelse traditie in eigen land.

Geniet van een high tea

Meer ideeën om eropuit te gaan:

Bowlen, ouderwets gezellig

Top 10 uitjes van 2014

Ontdek Happy Days Noord-Holland

Bezoek 5000 eenden

Bowlen, ouderwets gezellig Top 10 uitjes van 2014 Ontdek Happy Days Noord-Holland Bezoek 5000 eenden

Foto 1. Met gierende banden 2015 in! Foto: Coronel Kartracing

Laatst gewijzigd: 2015-01-07 13:57:58 · Gepubliceerd: 7 januari 2015 - 65