Bezoek drie hobbybeurzen in één dit weekend

Giga Hobbyfestival Nieuws door
Foto 1. Alles voor hobby en creativiteit vind je op het Giga Hobbyfestival. Ook kun je een kijkje nemen op de Poppen(huizen)- en Berenmarkt en het festival Creatieve Handen. Foto: Hobbyfestival

archief oud artikel 10 januari 2015 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Ben je de afgelopen kerstvakantie door al je knutselspulletjes heen geraakt? Zoek je nieuwe inspiratie voor je fröbeluurtje? Kom dan naar het Giga Hobbyfestival! Drie creatieve beurzen onder één dak.

Creatieve beurs

Dol op knutselen, poppenhuizen of heb je anderszins een creatieve geest? Dan moet je dit weekend echt een kijkje nemen bij het Giga Hobbyfestival in Ahoy Rotterdam. Daar bezoek je maar liefst drie festivals in één: de Poppen(Huizen)- en Berenbeurs, het Creatief Hobbyfestival en Artistieke Handen.

Uitje voor de hele familie

Liefhebbers van fröbelen kunnen hier hun lol op. Er staan honderden kramen vol benodigdheden voor creatieve hobby's, alles voor poppen, beren en poppenhuizen en amateurkunst die uniek is in zijn soort. Vul je voorraad materialen en gereedschappen aan, vergaap je aan de nieuwste trends en technieken of volg ter plekke een workshop. Jonge en oude poppenmoeders zwijmelen weg bij alle nieuwe en antieke poppen en de bijzondere miniatuurtaferelen. De poppen- en berendokter houdt de hele dag spreekuur. Creatieve pret voor de hele familie!

Creatieve Handen

Amateurkunstbeurs 'Artistieke Handen' Nederland is vrij uniek, want je kunt er creatieve uitingen kopen van gewone amateurkunstenaars. Dat staat garant voor een galerie die je nergens anders vindt: snuffel tussen de keramiek, sieraden, hoeden, schilderijen, kunstwerkjes, kartonnage, quilts en huis- en tuindecoratie en je weet zeker dat je met een uniek kunstwerk(je) naar huis gaat!

Praktische informatie

Giga Hobbyfestival in Ahoy Rotterdam
Zaterdag 10 en zondag 11 januari, van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: 6,00 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Foto 2. Door je knutselspullen heen? Vul je voorraad aan bij de vele kraampjes. Foto: Hobbyfestival
Foto 3. Vergaap je aan de nieuwste trends of volg een workshop. Foto: Hobbyfestival
Foto 4. Hier vind je alles over poppen en knuffelberen. Foto: Hobbyfestival

Laatst gewijzigd: 2015-01-09 21:04:17 · Gepubliceerd: 2015-01-09 20:53:18 - 729