1

Pussy Riot op International Film Festival Rotterdam

Films veroveren Rotterdam tijdens IFFR 2015

Dagje uit in Rotterdam Nieuws door
Foto 1. De activistische band Pusy Riot komt naar Rotterdam! Foto: Screenshot YouTube

archief oud artikel 23 januari 2015 Cultuur Zet de popcorn maar klaar, want buiten is het koud en in de Maasstad wacht een spectaculair programma. Wereldwijd stromen films, documentairemakers en bijzondere gasten toe voor de 44ste editie van het International Film Festival Rotterdam. Dit mag geen filmliefhebber missen!

Van heinde en ver komen liefhebbers naar de wereldstad aan de Maas, om toch vooral het International Film Festival Rotterdam 2015 niet te missen. Tot en met zondag 1 februari staan iedere dag opzienbarende films en documentaires op het programma, net als talkshows, prijsuitreikingen en de wildste feestjes.

Pussy Riot op IFFR 2015

Op woensdag 28 januari verwacht het festival bijzondere gasten, want de dames van de Russiche politieke band Pussy Riot komen langs om over hun idealen te praten. Het bezoekje is onderdeel van het IFFR-programma Signals, waarin aandacht besteedt wordt aan actuele onderwerpen als feminisme, propaganda en politieke beeldvorming. Luister naar het gesprek tussen IFFR Late night-host Tom Barman, bekijk de documentaire Pussy versus Putin en feest mee bij Pussy Riot on Stage.

Bekijk de trailer Pussy versus Putin:

Tot en met zondag 1 februari draait het filmfestival van 's morgens vroeg tot 's avonds laat films door heel Rotterdam. Bekijk het programma van IFFR 2015.
Foto 2. De activistische band Pusy Riot komt naar Rotterdam! Foto: Screenshot YouTube

Laatst gewijzigd: 2015-01-23 11:22:13 · Gepubliceerd: 2015-01-22 17:38:57 - 232