1

Doe mee: tinkelen met Wiplala

Vrolijke voorstelling voor de hele familie

Familiemuscial Wiplala Weer! Nieuws door
Foto 1. Foto: Joris van Bennekom

archief oud artikel 13 februari 2015 Toerisme Massa's kinderen zijn er mee opgegroeid: het kaboutermannetje Wiplala die Johannes, Nella Della en vader Blom in kleine mensen omtovert - of nee: tinkelt! Het verhaal is nu te zien op het podium: swing mee met de familiemusical Wiplala Weer!

Vrolijke voorstelling

In de vrolijke familievoorstelling Wiplala Weer! komt het beroemde verhaal van Annie M.G. Schmidt tot leven. Dat betekent: swingende liedjes, sprankelend acteerwerk en live muziek. En Wiplala staat centraal, het mannetje dat alles in de soep laat lopen.

Alles in de soep

Die soep, daar draait het om! Als Wipala stiekem met vader Blom mee gaat naar zijn werk in de fabriek waar Minuutsoep wordt gemaakt, laat hij alles in het honderd lopen. Wiplala kan namelijk tinkelen (soort toveren), maar hij heeft het niet helemaal onder de knie. En dan verandert hij per ongeluk de baas van vader Blom in een hond. En Wiplala kan hem niet meer terug tinkelen. De afloop zie je tijdens de voorstelling, die door het hele land tourt. Alvast in de stemming komen? De liedjes zijn te beluisteren via iTunes en Spotify.

Tip! Neem de deksel van een potje soep van de KleinsteSoepFabriek mee naar het theater, dan krijg je een cd met alle liedjes uit de voorstelling.

Praktische informatie

Familiemusical Wiplala Weer!
Te zien van 14 februari tot en met 17 mei, in diverse theaters door heel Nederland.
Foto 2. Foto: Joris van Bennekom
Foto 3. Foto: Joris van Bennekom

Laatst gewijzigd: 2015-02-13 08:59:03 · Gepubliceerd: 13 februari 2015 - 313