Zou jij een echte junior baron(es) kunnen zijn?

Kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag'

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen Nieuws - gesponsorde bijdrage door

archief oud artikel 23 februari 2015 Cultuur Haarzuilens, Utrecht Filmsterren, operadiva's en kunstenaars hebben soms bijzondere wensen voor hun verblijf in een chique vijfsterren hotel of luxe kasteel. Wat doe je als je als baron en barones zo'n deftige gast op bezoek krijgt? Kom in de voorjaarsvakantie naar Kasteel de Haar en bewijs tijdens de speciale kinderrondleiding 'De barones vertelt' of jij het in je hebt om een echte junior baron(es) te zijn!

Speciale kinderrondleiding

Kasteel de Haar organiseert in de voorjaarsvakantie van 14 februari tot en met 1 maart 2015 de kinderactiviteit 'Baron(es) voor een dag'. Kinderen leren tijdens een speciale kinderrondleiding waar je als baron en barones allemaal rekening mee moet houden bij het ontvangen van deftige gasten op een kasteel. Welk eten serveer je aan een beroemde filmster of artiest? En welke slaapkamer past het beste bij een deftige dame?
Bestel tickets voor de kinderrondleiding


"Een bad gevuld met rozenblaadjes tot een slaapkamer gevuld met lekkernijen"

Bijzondere wensen

Van een bad gevuld met rozenblaadjes tot een slaapkamer vol lekkernijen zoals blauwe M&M's;  het zijn allemaal dingen die tot in de puntjes verzorgd moeten zijn! Zou jij een echte junior baron(es) kunnen zijn? Kom dan naar de kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag'.

Kinderactiviteit Barones voor een dag

Fotowedstrijd

Kom zo deftig mogelijk gekleed naar de kinderrondleiding en maak een foto van jezelf in het park van Kasteel de Haar*. Deel je chique selfie op Facebook, Twitter of Instagram onder vermelding van hashtag #baronesvooreendag en maak daarmee kans op een Parkjaarkaart voor het hele gezin. Met de Parkjaarkaart kun je met je familie een jaar lang gratis komen paraderen door de stijltuinen en het park van Kasteel de Haar.

*Fotograferen is in het kasteel zelf niet toegestaan.

Praktische informatie

'Baron(es) voor een dag' maakt onderdeel uit van de kinderrondleiding 'De barones vertelt'.

Wanneer? Deze activiteit wordt georganiseerd van 14 februari tot en met 1 maart 2015 op alle dagen van de week tussen 11:00 en 16:00 uur.

Entree: € 14,- voor volwassenen, € 9,- voor kinderen van 4-12 jaar en gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar en museumkaarthouders.
Foto 1. Leer deftig dansen.
Foto 2. Maak een chique foto in de stijltuinen.
Foto 3. Neem een kijkje in de mooiste zalen van Kasteel de Haar.

Laatst gewijzigd: 2015-02-24 09:14:57 · Gepubliceerd: 23 februari 2015 - 849