Huishoudbeurs 2015: feest van herkenning

Proeven, proberen en passen op de Huishoudbeurs

Huishoudbeurs 70 jaar Nieuws door
Foto 1. Shoppen doe je bij de ruim 300 winkels onder één dak. Foto: Huishoudbeurs

archief oud artikel 23 februari 2015 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Voor sommigen is het een jarenlange traditie, anderen komen er voor het eerst: de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI! Deze bijzondere editie is een dagje uit voor de hele familie, maar vooral ook voor vriendinnengroepen en zussen!

Zeventig jaar Huishoudbeurs

Ook dit jaar is Amsterdam RAI het decor voor deze beurs vol mode, verzorging, wonen, vrije tijd en lekkernijen. De Huishoudbeurs is al zeventig jaren dé beurs rondom huishouden. Destijds kwamen er ook al veel vrouwen op de beurs af, vooral voor de vele handigheidjes die het huishouden verlichtten. In al die tijd is er nog niet veel veranderd.

Eindeloos shoppen

Tijdens deze nieuwste editie geniet je bij Festival Fantastique van verrassende optredens en demonstraties. Kom samen shoppen en de nieuwste trends uitproberen bij ruim 300 'winkels' onder één dak. Bekijk de laatste mode en geniet van de live optredens van bekende Nederlandse artiesten. Volg één van de workshops en proef de diverse hapjes en drankjes. En niet te vergeten… profiteer van de scherpe beursaanbiedingen!

Popup-museum NEMO

Een bijzonder hoekje van de Huishoudbeurs is ingericht voor het tijdelijke Huishoudbeurs Museum. De attributen komen uit Science Center NEMO. Hier zie je bijzonder huishoudelijke apparatuur, een feest van herkenning voor de oudere generatie. Een kijkje in het huishouden van vroeger!

Buit de voorjaarsvakantie uit met deze leuke tips!

Praktische informatie

Huishoudbeurs in Amsterdam RAI
Van 21 februari tot en met 1 maart 2015, van 11:00 uur tot 18:00 uur. Donderdag 26 februari en vrijdag 27 februari geopend tot 22:00 uur.
Entree: Volwassenen: 19,50 euro aan de kassa, kinderen: 5,50 euro.
Foto 2. Alles moet geproefd worden! Foto: Huishoudbeurs
Foto 3. Bekijk apparaten waar je oma het huishouden mee deed! Foto: NEMO Erfgoedcollectie

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:05:43 · Gepubliceerd: 2015-02-23 14:10:25 - 561