Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2015?

De genomineerden zijn bekend: het stemmen kan beginnen

DagjeWeg.NL Award 2015 Nieuws door

archief oud artikel 16 maart 2015 Toerisme De stembus is open, vanaf vandaag strijden vijftien uitjes om de DagjeWeg.NL 2015! De uitjes zijn geselecteerd door de redactie van DagjeWeg.NL op basis van populariteit, beoordelingen en regio. Ook vergaf de jury vijf wildcards. Bekijk de genomineerden en stem!

De vijftien kanshebbers voor de DagjeWeg.NL Award 2015 zijn:

De dagjes uit zijn gekozen na een weging van verschillende factoren, zoals populariteit, beoordelingen en regio. Ook vergaf de jury vijf wildcards, voor aanbieders die door hun vernieuwende karakter boven de massa uitsteken.

Mystery guest

De DagjeWeg.NL Award sleep je niet zomaar binnen. De genomineerden hebben tot en met vrijdag 15 mei om publieksstemmen te werven op de website van de DagjeWeg.NL Award, waarna de tien populairste uitstapjes overblijven. Na vrijdag 15 mei blijft de stembus geopend, maar de tien uitstapjes zullen ook worden bezocht én beoordeeld door de DagjeWeg.NL-mystery guest. De mystery guest rapporteert rechtstreeks aan de jury en het juryrapport bepaalt samen met de publieksstemmen de uiteindelijke winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2015.

Stemmen

Het publiek kan tot en met vrijdag 4 september stemmen via de website van de DagjeWeg.NL Award 2015. Op donderdag 17 september wordt de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2015 bekend gemaakt!

Volg de redactie van DagjeWeg.NL op de voet en doe inspiratie op voor de leukste dagjes weg.
Foto 1. Waar vind je de leukste uitjes? Op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2015-03-16 17:38:51 · Gepubliceerd: 16 maart 2015 - 403