1

Ren door de kleurenregen bij ColorRain Veenendaal

Van smetteloos wit naar alle kleuren van de regenboog

Ren mee met ColorRain Veenendaal Nieuws door
Foto 1. Laat het kleurpoeder maar komen! Foto: ColorRain.

archief oud artikel 21 mei 2015 Toerisme Veenendaal, Utrecht Je hebt vast weleens van de ColorRain gehoord? Tijd om zelf eens mee te doen! Ren op zaterdag 23 mei 2015 door Veenendaal tijdens het kleurrijke feest. Van dat witte shirt is na afloop niet veel meer over...

Gooi die spieren los

Stap het ColorRain terrein op en kom al meteen in de stemming. Je wordt warm ontvangen met lekkere muziek en een drankje. Daarna start de warming-up die wordt verzorgt door Fit For Free uit Veenendaal. Als alle spieren los geschud zijn, kun je die vier kilometer wel aan!

Kleur je leven tijdens ColorRain Veenendaal

Rennen door de kleuren

Zet de vaart er in en ren over het parcours van de ColorRain. De route is 4 kilometer lang en leidt langs drie verschillende kleurzones. Je vertrekt smetteloos wit maar komt gegarandeerd als een kleurenbom over de finish. Daar krijg je een zakje kleurpoeder die je, als klap op de vuurpijl, tegelijk met alle deelnemers opentrekt. Het resultaat is oogverblindend!

Sluit af met een feestje

Nee, de ColorRain is niet alleen voor hardloopfanaten. Zie jij 4 kilometer hardlopen niet zitten of zit je in een rolstoel? Geen probleem! Er zijn drie groepen die op verschillende tijden vertrekken. Eindig de dag met zijn allen in een kleurrijk kostuum en ren dan door naar de afterparty. Hier kun je dansen, eten en drinken: gezelligheid ten top!

Wil je graag mee rennen met de ColorRain maar kun je niet op 23 mei? Op 6 juni vind je de ColorRain in Den Haag! Geef je op en ren, wandel of dans over het kleurrijke parcours.
Foto 2. Trek het laatste kleurenzakje allemaal tegelijk open en daar volgt een kleurexplosie! Foto: Peter Lodder Fotografie.
Foto 3. Ren mee met je vrienden en vriendinnen! Foto: ColorRain.

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:01:18 · Gepubliceerd: 21 mei 2015 - 354