Gil de longen uit je lijf in de nieuwste attractie van de Efteling

Baron 1898 raast langs goudmijnen en Witte Wieven

Bezoek de Efteling Nieuws door
Foto 1. Hardwell maakt het eerste ritje in Baron 1898. Foto: De Efteling.

archief oud artikel 30 juni 2015 Toerisme Kaatsheuvel, Noord-Brabant Vanaf woensdag 1 juli is een bezoek aan de Efteling nog spectaculairder! Het attractiepark opent zijn allernieuwste achtbaan. Spring vol spanning in Baron 1898 en maak een bloedstollende rit langs goudmijnen en Witte Wieven!

Goud zoeken in de Efteling

De hebzuchtige Mijnbaron vond een goudader in het zuiden van het land. Hij wil zoveel mogelijk goud uit de grond halen, maar het goud wordt beschermd door de Witte Wieven. Tijdens de rit in de nieuwste attractie van de Efteling, Baron 1898 wordt duidelijk dat de Witte Wieven uit alle macht proberen de gouddelving te sabboteren. Durf jij de duik aan?

Probeer maar eens niet te gillen tijdens de vrije val van 37,5 meter

Gillen in de achtbaan

Neem samen met maximaal zeventien anderen plaats in de trein. Met de rust is het snel gedaan als de 'trein' zijn perron verlaat. Met een snelheid van 90 kilometer per uur zoef je door een halve looping, een kurkentrekker binnenstebuiten en een snelle spiraal. Probeer maar eens niet te gillen tijdens de vrije val van 37,5 meter! 130 seconden vol spanning, snelheid en beleving.

De nieuwe single van DJ Hardwell

De wereldberoemde DJ Hardwell maakte zijn eigen bewerking op de muziek van Baron 1898. Ben je aanwezig bij de opening van de attractie? Daar wordt de single in een bepaalde oplage uitgedeeld aan de bezoekers van Baron 1898.

Ben je binnen één dag niet uitgekeken in de Efteling? Boek dan een overnachting bij Vakantiepark Efteling Bosrijk of het Efteling hotel.
Foto 2. Durf jij in deze reusachtige achtbaan? Foto: De Efteling.
Foto 3. Stap ook in de nieuwste attractie van de Efteling. Foto: De Efteling.

Laatst gewijzigd: 2015-06-30 17:25:37 · Gepubliceerd: 2015-06-30 10:26:48 - 657