Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

Een dag vol avontuur voor jong en oud

Linnaeushof - de grootste speeltuin van Europa Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Een speciale verkeerstuin voor kleuters: veilig spelen!

archief oud artikel 16 juli 2015 Toerisme Bennebroek, Noord-Holland Linnaeushof is met meer dan 350 speeltoestellen en attracties Europa's grootste speeltuin. Hier vermaken de kinderen zich urenlang. Een ideaal uitje voor de zomervakantie!

Maak deze zomervakantie een ritje in de monorail van Linnaeushof of klim naar 10 meter hoogte in de Toffe Toren. Zo heb je uitzicht over alles wat de speeltuin zo leuk maakt! Misschien ontdek jij wel de piraat in je zelf op het stoere pirateneiland, of durf je er alleen om heen te varen in een van de waterfietsen? Voor de wat oudere kinderen heeft Linnaeushof een speciaal gedeelte met wat meer uitdagende speeltoestellen.

Voor kleuters

De kleuters hebben hun eigen plekje, in de kleutertuin van Linnaeushof. Zandkastelen bouwen in de grote Zandfabriek, veilig springen op het kleuterspringkussen en ongestoord rond rijden in de speciale verkeerstuin. En tjoeke tjoeke… wat hoor ik daar? Dat moet wel de Speeltuin Express zijn! In Linnaeushof rijdt namelijk iedere dag het treintje, langs de kleutertuin en door de grot bij de wortelberg. Wie stapt er in?

Ga snel naar Linnaeushof: daarmee maak je de kinderen vast blij!

Wie is Bennie Broek?

Kennen jullie de mascotte Bennie Broek al? Niet? Neem gauw een kijkje in zijn huisje, en misschien - als je geluk hebt - treedt hij ook wel op! Dans gezellig met hem mee, en ga daarna met hem op de foto. Daarvoor wil Bennie natuurlijk wel een dikke knuffel! En wat is het nou eigenlijk voor een dier? Het is geen konijn, maar ook geen haas? Kom er snel achter!

Glijden van de waterglijbaan in de waterspeeltuin

Ook wanneer de zon op z'n allerhardst schijnt is het fijn spelen in de Linnaeushof. Bij mooi weer is namelijk waterspeeltuin 'De Oase' geopend. Droog blijf je hier niet! Kom je glijden van de waterglijbaan of kom je spelen op de waterwip? En als de zon zich niet laat zien, dan niet getreurd want Linnaeushof heeft ook 2 overdekte speeltuinen. Met botsauto's, luchtskelters, lachspiegels, een levensgroot Twisterspel, en de nodige hindernisbanen!

Frietjes eten

Van al dat spelen krijg je trek. Komt dat even goed uit, want in een van de horecapunten in Linnaeushof valt vast iets lekkers te scoren. Van een frietje tot een lekker softijsje! Mmm...

Foto 2. Van de glijbaan!
Foto 3. In Linnaeushof vind je heel veel attracties, zoals deze Looping.
Foto 4. Avonturen beleef je op het Pirateneiland.
Foto 5. Kleuters spelen het liefst in de kleutertuin.
Foto 6. Spannend, deze kruipspin!
Foto 7. Dans mee met Bennie Broek.
Foto 8. De waterspeeltuin is de favoriete plek op warme zomerdagen.
Foto 9. Laat het zonnetje maar schijnen op het terras. IJsje erbij?

Laatst gewijzigd: 2015-07-16 13:43:45 · Gepubliceerd: 2015-07-09 17:14:46 - 4815