Spetterend theater in de buitenlucht

Schud de hand van Bob de Bouwer of ga uit je dak in het Vondelpark

Wie is er bang van Someren Redactioneel door
Foto 1. Maak kennis met Bob en zijn maatjes! Foto: Openluchttheater Amersfoort.

archief oud artikel 14 juli 2015 Cultuur Zomer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van een spetterende voorstelling. Voor kinderen en volwassenen valt er in de Nederlandse Openluchttheaters van alles te beleven. Ga je voor theater, popmuziek of een kindervoorstelling?

Bomen in de spotlights

SOMEREN - 'Dit is niet leuk, ik ben maar een boom, niet eens een prins of een held', moppert Noot tegen Beuk aan het begin van de voorstelling. Wat hij dan nog niet weet is dat ze als simpele bomen de glansrol gaan vervullen. De Speledonckers zetten de boel op stelten tijdens de voorstelling Wie is er bang van Someren. Bekijk deze fantasievoorstelling waarin mensen niet bang zijn en lach je krom!

Geniet van theater in de frisse buitenlucht

Ken je de grappen van Hakim al?

OVERLOON - Ken je Hakim uit Sesamstraat nog? Bij de kleintjes roept het ongetwijfeld herkenning op. Hij heeft zijn grapjes altijd klaar en komt tijdens de voorstelling telkens opnieuw met verrassingen. Misschien krijgt hij wel last van picknick perikelen in de buitenlucht of vertelt hij één van zijn grappige verhalen, met Hakim weet je het nooit! Bekijk de voorstelling Hakim op z'n best op 26 augustus vanaf 14:30 uur in Openluchttheater Overloon.

Bekijk de spannende stunts van Snorro

HEESWIJK-DINTHER - Snorro heeft een vreselijke hekel aan onrecht! Dat wordt wel duidelijk als hij met zijn grappen makende paard Wervelwind strijdt tegen zijn grootste vijand El Commandante. Deze doet er alles aan om Snorro uit de weg te ruimen. In de familievoorstelling Snorro de Gemaskerde Held komt humor, spanning, liefde en ontroering samen. Midden in de natuur van Natuurtheater Kersouwe met cactussen, snorren en heldhaftige stunts geniet je op 18, 22 en 25 juli van theater.

Vondelpark vol voorstellingen

AMSTERDAM - Het Vondelpark Openluchttheater heeft voor iedereen wat in huis. Zo laten bekende popartiesten hun stemmen horen, maar kun je hier ook genieten van dansvoorstellingen. Kinderen vermaken zich bij het Jeugdtheater terwijl ook klassieke muziekliefhebbers aan hun trekken komen. Tijdens de zomermaanden geniet je hier op vrijdag, zaterdag en zondag gratis van de meest uiteenlopende voorstellingen. Ga uit je dak tussen de ooievaars, bomen en parkieten!

Ontmoet Bob en zijn maatjes

AMERSFOORT - Heb je altijd al eens een plaatje willen schieten met Bob de Bouwer? Haast je na de voorstelling naar de Meet & Greet en maak eens echt kennis met Bob en zijn maatjes. Op zondag 26 juli bezorgt Bob de Bouwer samen met Wendy en presentator Tony Wilson kinderen een onvergetelijke ochtend. Luister naar het leuke verhaal en zing natuurlijk mee met de bekende Bob de Bouwerliedjes in de Bob de Bouwer Show.

Theater in de open lucht

Tijdens de zomermaanden staat er in de Nederlandse openluchttheaters van alles op het programma. Bekijk alle Openluchttheaters en bezoek een leuke voorstelling!
Foto 2. Ga uit je dak in het Vondelpark! Hier staan regelmatig grote artiesten op de planken. Foto: Openluchttheater Vondelpark.
Foto 3. Wie is er bang van Someren? Bekijk de voorstelling waarin mensen niet bang zijn. Foto: Openluchttheater De Donck.
Foto 4. Bekijk de spannende stunts van Snorro de gemaskerde held! Foto: Natuurtheater Kersouwe.

Laatst gewijzigd: 2015-07-15 10:09:38 · Gepubliceerd: 2015-07-14 11:52:26 - 362