Kom in magische sferen tijdens Castlefest 2015

Laat je toneelkunsten zien in het LARP-dorp

Bezoek Castlefest op de Keukenhof Nieuws door
Foto 1. Doe mee met de Kiddy Battle! Foto: Castlefest.

archief oud artikel 31 juli 2015 Toerisme Lisse, Zuid-Holland Stap binnen in het magische Castlefest op landgoed De Keukenhof. Van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus staat alles hier in het teken van de middeleeuwen en fantasy.

Laat je toneelkunsten zien in het LARP-dorp

Stap binnen in de wereld van goblins, elfjes, helden en schurken. Castlefest is the place-to-be voor doorgewinterde fantasyliefhebbers, maar ook voor mensen die gewoon een kijkje willen nemen. Geniet van de spannende verhalen van verhalenvertellers, lekker eten en een gezellige sfeer. Vijf podia met acts zorgen ervoor dat er altijd wat te zien is: verhalenvertellers, artiesten, instrumentbouwers, een valkenier en een compleet LARP-dorp. LARP is improvisatietoneel, waarbij de figuranten een bijzondere wereld verbeelden. Wil je zelf je toneelkunsten laten zien? Iedereen mag meedoen!

Dreadlocks of een henna tattoo?

Schuif aan bij de Gamestent op Castlefest en probeer de nieuwste spellen van White Goblin Games, Bergsala Enigma en Tactic. Doe mee met de demo's, speel een korte draft en neem je spel meteen mee naar huis. Wil je met een compleet nieuwe look thuiskomen? Laat een henna tattoo zetten of kom bij Rumah Senang helemaal tot rust tijdens een massage. Bij de barbier kun je je laten knippen en scheren en de dames van Hats 'n Dreads maken je look helemaal compleet met dreadlocks.

Workshops voor de kids

De kinderen leven zich bij Paradise Kids uit met allerlei leuke activiteiten en workshops. Terwijl papa en mama rondlopen op het festivalterrein van Castlefest vind jij je dromen in de Magische Gelukstuin. Of ontdek je bij De Binnenvriend welke krachten jouw binnenvriend heeft. Is het een elf, tovenaar, prinses of een ridder? Beleef samen met je binnenvriend de grootste avonturen! Leer wat je eigen magische krachten zijn bij Mijn Magische Krachten en ontdek hoe je deze kunt gebruiken.

Praktische informatie

Het openingsconcert vindt plaats op donderdag 30 juli, het terrein is dan open van 18:00 uur tot 24:00 uur. Op vrijdag is het festival geopend van 11:00 tot 24:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 24:00 uur en op zondag van 10:00 tot 20:00 uur. De markt sluit al een paar uur eerder.
Foto 2. Bekijk theatervoorstellingen op Castlefest! Foto: Castlefest.
Foto 3. Luister naar spannende verhalen van de verhalenverteller. Foto: Brigitte Jansen.
Foto 4. Iedereen kan toneel spelen in het LARP-dorp. Foto: Castlefest.
Foto 5. Ga uit je dak bij één van de optredens. Foto: Brigitte Jansen.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 16:22:06 · Gepubliceerd: 31 juli 2015 - 999