1

Win een gratis dagje weg in Nederland!

Vertel ons je favoriete dagje weg en win!

Doe mee en win een dagje weg! Gesponsorde bijdrage door

archief oud artikel 9 oktober 2015 Opmerkelijk Heerlijk, zo'n dagje weg met familie of vrienden. Maar waar ga je naartoe? De keuze is reuze! Maar voor iedereen geldt wel één favoriete plek of bestemming waar je altijd al eens naartoe hebt gewild. Nou, dat komt mooi uit! Centraal Beheer Achmea en DagjeWeg.NL geven gratis twee keer vier entreekaarten weg voor een bestemming naar keuze. Is het de Efteling, Ouwehands Dierenpark Rhenen of zwemmen in Tikibad Duinrell?

Hoe kan ik winnen?

Geef ons de bestemming door waar jij graag met je familie of vrienden naartoe wilt. Vul het onderstaande formulier in en vertel waarom jij gratis een dagje weg verdient. De winnaar wordt op 1 november bekendgemaakt via de Facebook-pagina van DagjeWeg.NL.

Tips voor een zorgeloos dagje weg

Het is een hoop geregel, een dagje weg. Het is daarom verstandig om goed voorbereid de weg op te gaan. Dit scheelt irritatie, geld en tijd. Daarom helpen wij u op weg met een aantal tips voor een dagje weg:

  • Reserveer je tickets online, hiermee voorkom je een lange wachttijd op locatie.
  • Neem je tablet mee voor onderweg, en geef jouw kinderen een opdracht die te maken heeft met de plek waar je naartoe gaat! Bijvoorbeeld: waar in de wereld komen dolfijnen voor?
  • Neem genoeg drinken en eten mee voor onderweg, ook handig als je pech krijgt onderweg.
  • Pech krijgen met de auto is het laatste wat je wilt, maar helaas kun je er weinig aan doen. En het enige wat je dan wilt is om snel weer op weg te zijn naar jouw favoriete plekje in Nederland. Met de Pechhulp van Centraal Beheer ben je snel weer onderweg, zelfs als je al in je woonplaats stil komt te staan.
Bekijk alle voordelen

Foto 1. Waar wil jij graag heen?

Laatst gewijzigd: 2015-10-13 14:15:05 · Gepubliceerd: 9 oktober 2015 - 1484