1

1, 2, 3... Actie voor avontuurlijke kids

Een uitdaging voor de stoerste kinderen

Speel in de film Fruit Shoot De Dropping Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Van buiten spelen word je blij!

archief oud artikel 29 april 2016 Opmerkelijk Landelijk Vieze kleren, modder onder de nagels en blozende wangen. Buiten spelen is het fijnste, dagelijkse uitje wat er is voor een kind. In de natuur laten ze hun fantasie de vrije loop en worden ridders, soldaten en avonturiers geboren. Geef je eigen avonturiers een nieuwe uitdaging en geef ze op als acteur!

Zoektocht naar avonturiers

Pim Wessels, bekend van de kinderserie Spangas én van zijn spetterende optredens in het tv-programma 'Dance, Dance, Dance' zoekt namelijk sterren voor in zijn nieuwe film. Fruit Shoot De Dropping is een spannende avonturenfilm. Tijdens een dropping wordt een groepje kinderen op de proef gesteld. De jonge avonturiers moeten snel torens beklimmen, slim nadenken, navigeren door het verlaten Land van Ooit en heel goed samenwerken. Zullen zij deze spannende dropping tot een goed einde brengen? Wie gaat de uitdaging aan? De film krijgt een heuse première.

De audities

Tijdens de audities op 25 juni kunnen de kids hun vaardigheden laten zien in Center Parcs De Kempervennen. Ze worden getest op hun teamspirit, creativiteit en avontuurlijkheid. Voor de film zoekt Pim vijf kinderen die een hoofdrol willen in de film Fruit Shoot De Dropping. Om de kinderen nieuwe energie te geven voor de opdrachten is er genoeg Fruit Shoot voor handen, een vruchtensap in een verpakking met handige sportdop.

Geef je kind op

Heb je thuis een kleine avonturier, tussen de 8 en 13 jaar oud, die graag buiten speelt? Geef hem of haar dan op voor de audities en wie weet is een nieuwe ster geboren. En breng andere moeders met avontuurlijke kids op de hoogte!

Hier vind je het registratieformulier voor de audities.
Foto 2. Welke avontuurlijke kids spelen een hoofdrol in Fruit Shoot De Dropping?
Foto 3. Pim Wessels regisseert de spannende kinderfilm.
Foto 4. Voor wat extra energie is er Fruit Shoot in een nieuwe variant, zonder suiker.

Laatst gewijzigd: 2016-10-18 13:41:58 · Gepubliceerd: 29 april 2016 - 3836