Boeken voor een prikkie op het Boekenfestijn

Een enorme hal vol boeken, spellen en hobbymateriaal

Bezoek Het Boekenfestijn in Utrecht Nieuws door
Foto 1. Alles om thuis aan de slag te gaan. Koop hier je hobbymaterialen. Foto: Het Boekenfestijn.

archief oud artikel 15 september 2016 Toerisme Utrecht, Utrecht Snuffelen tussen één miljoen boeken in een hal zo groot als een voetbalveld. Van donderdag 15 september tot en met zondag 18 september koop je veel boeken voor weinig geld tijdens het Boekenfestijn in Jaarbeurs Utrecht. Laat die dikke portemonnee maar thuis!

Veel boeken voor kleine prijsjes

Kookboeken, romans, studieboeken en atlassen: de keuze is reuze! Waarover je ook meer wilt lezen, op Het Boekenfestijn vind je de boeken die je zoekt. En allemaal met flinke korting! Koop bijvoorbeeld een kookboek voor een paar euro of een atlas met zestig procent korting. Je hoeft hier zelfs niet op te kijken van boeken met negentig procent korting! Hoe de boeken zo goedkoop kunnen zijn? "Alles wordt rechtstreeks ingekocht bij uitgeverijen in binnen- en buitenland en direct verkocht aan de bezoeker van het festijn", zegt de organisatie van Het Boekenfestijn. Dus: splinternieuwe boeken voor een klein prijsje.

Ook voor knutselaars en puzzelaars

Behalve dat er stapels boeken staan, kun je hier als knutselfanaat terecht voor allerlei hobbymaterialen. Scharen, stoffen en allerlei soorten papier, maar ook complete knutselpakketten voor de kids. En ook hiervoor geldt: alles voor bescheiden prijsjes. Ben je meer van het puzzelen of spelletjes spelen? Ren dan door naar die hoek met spellen, puzzels en andere frutsels. Na een bezoek aan Het Boekenfestijn ben je wel even zoet. Of het nu is met een boekje in een hoekje of al knutselend aan tafel...

Nog meer boekenfestijnen!

Er zijn nog veel vaker Boekenfestijnen in Nederland. Iedere maand is er een andere plaats aan de beurt en staat daar een hal vol met boeken en hobbymaterialen. Benieuwd wanneer je waar moet zijn voor een boekenfestijn? Bekijk de lijst met festijnen voor de komende maanden.

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van boeken? Snuffel rond in Museum Meermanno, het oudste boekenmuseum ter wereld!
Foto 2. Snuffel tussen één miljoen boeken. Foto: Het Boekenfestijn.
Foto 3. Een hal zo groot als een voetbalveld! Foto: Het Boekenfestijn.

Laatst gewijzigd: 2016-09-14 18:34:52 · Gepubliceerd: 2016-09-12 14:23:12 - 467