Leuke groepsuitjes met korting

Verhoog de teamspirit in een escaperoom of op een trampoline!

Meer groepsuitjes Nieuws door
Foto 1. Maak een snoekduik bij Jumpsquare. Foto: Jumpsquare

archief oud artikel 16 januari 2017 Landelijk Gezellig een dagje met vrienden of familie op pad? Ga samen de wereld redden vanuit een escaperoom of rijd met wapperende haren als een celebrity door Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een actief groepsuitje of een rustige groepsactiviteit, met deze uitjes kun je bij je vrienden en familie aankomen.

Red de wereld vanuit een escaperoom

AMSTERDAM - Al eens een escaperoom ingedoken? Bij Escape Amsterdam giert de adrenaline door je lijf. In slechts één uur tijd moet je namelijk de wereld redden. Met een tikkende klok op de achtergrond probeer je allerlei cryptische mysteries oplossen. Het doel is om zo snel mogelijk uit de kamers te ontsnappen. Teamspirit is wel nodig dus! Plan je groepsuitje en boek alvast tickets met 10% korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Ontdek de hotspots van Rotterdam

ROTTERDAM - Met de cabriobus van Sightseeing Rotterdam kun je in alle rust en comfort heel Rotterdam verkennen. De bus rijdt langs alle hotspots van deze bruisende stad. Zo zie je de beroemde kubuswoningen, de imposante Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. De tour is ook handig om ideeën op te doen voor andere groepsactiviteiten in Rotterdam. Via DagjeWeg.NL Tickets boek je je tickets voor Sightseeing Rotterdam met 30% korting en een gratis drankje.

Tip: Combineer Sightseeing Rotterdam met een bezoekje aan de legendarische Euromast! Stijg met een roterende glazen lift naar 185 meter hoog. Het levert een adembenemend uitzicht over de stad op. Het is zelfs mogelijk om er op 100 meter hoog te blijven slapen. Tip: Reserveer alvast kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets en ontvang maar liefst € 5,10 korting en een gratis kopje koffie met gebak!

Spring een gat in de lucht

UTRECHT - Kun je jezelf ook niet inhouden wanneer je kinderen op een trampoline ziet springen? Bij Jumpsquare in Utrecht speelt leeftijd geen rol. Iedereen mag zich hier uitleven op 2400 vierkante meter aan trampolineplezier. Helemaal leuk zijn de zaterdagavonden. Dan ontpopt dit sportieve park zich tot club met dj en lasershow. Je dansmoves zagen er nog nooit zo goed uit! Springen mag hier vanaf tien jaar. Boek nu je tickets voor een dagje uit bij Jumpsquare met 15 procent korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Paintballen op het strand

ERMELO - Met ingehouden adem verstop je je achter een oude jeep of vliegtuigwrak. Met het paintballgeweer in de aanslag, sla je toe zodra je tegenstander even niet oplet. Het paintballen bij Fundustry in Ermelo is net even anders dan anders. Hier ga je de uitdaging aan op het strand. Op een oppervlakte van maar liefst twee voetbalvelden groot doe je er alles aan om de venijnige balletjes van je tegenstander te ontwijken. Als je nu je kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets boekt, ontvang je maar liefst € 15,- korting per ticket. De korting geldt ook voor de Fundustry locaties in Rotterdam, Ewijk en Rijkevorsel.

Dagje uit naar Antwerpen

ANTWERPEN - Als je Antwerpen echt wilt leren kennen, is een stadstour in het oldtimer-busje van Voyage Local een aanrader. In een Renault Estafette uit 1963 verken je deze prachtige historische stad. Zo neem je een kijkje bij de Antwerpse upperclass en kom je alles te weten over de vroegere arbeidswijken. Plan je dagje uit naar Antwerpen en reserveer met 10% korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Tip: Tijdens een bezoek aan Antwerpen, is Brouwerij De Koninck ook een aanrader! Hier leer je alles over Belgisch bier brouwen en proef je bier met bijzondere smaken, zoals chocolade, bloemen en caramel.

Foto 2. Paintballen bij Fundustry Ewijk. Foto: Ambisio

Laatst gewijzigd: 2018-11-20 09:58:12 · Gepubliceerd: 16 januari 2017 - 1216