De leukste theatershows voor de allerkleinsten

Meer kindertheater | Nieuws door Eline Verhoef

Op avontuur met Brandweerman Sam, Bumba en Peppa Pig

9 februari 2017LandelijkMet een peuter naar het theater, is dat handig? Wel als het om een theatershow speciaal voor peuters gaat! De vaak één uur durende shows zijn precies lang genoeg voor je kleintje om er met opperste concentratie van te kunnen genieten. Lees onze leukste theatertips voor de allerkleinsten geschikt van twee tot zes jaar.

Woezel en Pip in Toverland. Foto: Van Hoorne Entertainment.
Foto 1. Woezel en Pip in Toverland. Foto: Van Hoorne Entertainment.

Red het circus met Brandweerman Sam

DELFZIJL - Brandweerman Sam op tv is leuk, maar hem levende lijve ontmoeten is natuurlijk nog veel leuker! De held geeft een spectaculaire show weg in het theater. Samen met zijn brandweerwagen Jupiter lost hij alle problemen in de buurt op. In de voorstelling 'Circus naar Piekepolder' is er een tijger ontsnapt uit het circus. Hoe gaat Brandweerman Sam dit nu weer oplossen? Muziek, dans en levensgrote figuren bezorgen de kleintjes een indrukwekkende voorstelling die ze zich nog lang zullen herinneren.

De familievoorstelling 'Circus naar Piekepolder' is geschikt vanaf twee jaar. Bekijk een overzicht van alle speeldata van de Brandweerman Sam theatershows.

Spring in de modder met Peppa Pig

WAGENINGEN - Trek je laarzen aan en trek erop uit met Peppa Pig. Dit schattige kleine varkentje doet op de tv menig kleuterhart sneller kloppen. Maar ze is nog veel leuker in 3D! Tijdens de theatershow 'De grote plons' springen Peppa en haar vriendjes in een grote modderplas en het publiek mag meedoen! Met op de achtergrond een kleurrijk vrolijk decor, vertellen de handpoppen het verhaal van Peppa op een hele originele manier. Leuk voor kinderen vanaf twee jaar.

'De grote plons!' is op 26 februari te zien in Theater Junushoff, Wageningen om 14:00 uur.

Op avontuur met Woezel en Pip

BERGEIJK - Wollige lieve hondjes die je heel graag wilt knuffelen. Zo kun je Woezel en Pip het beste omschrijven. Het duo, zowel bekend uit boeken als van televisie, neemt je mee in hun avontuur 'Op zoek naar de Sloddervos'. Bekende figuren als de Wijze Varen en Tante Perenboom passeren de revue. Ontmoet ook het stoutste en leukste neefje Charlie. Een kleurrijke spannende show vol met leuke liedjes!

Ga op avontuur met Woezel en Pip op 2 maart om 16:00 uur in S.C.C. Theater de Kattendans, Bergeijk.

Bumba in Dromenland

ROTTERDAM - Het grappige Belgische clowntje Bumba komt met zijn circus naar Nederland! Samen met Bumbalu, Carla de kip, Tumbi de olifant en Baby mag je mee naar Dromenland! Het knuffeltje van Kleine Loes dat Bumba heet, komt tijdens de show tot leven. Ze maakt de grappigste situaties mee en belandt in een wereld waar letterlijk alles mogelijk is. De show is tot in de details gericht op de allerkleinsten, van licht tot geluidsniveau. Leuk voor kinderen vanaf één jaar!

Bekijk de theatershow Bumba in Dromenland op 18 maart om 13:30 uur in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Let op: de genoemde locaties en data zijn slechts voorbeelden. Kijk op de website van Van Hoorne Entertainment en Studio 100 voor alle mogelijkheden door het hele land!
Brandweerman Sam steelt de show. Foto: Van Hoorne Entertainment.
Foto 2. Brandweerman Sam steelt de show. Foto: Van Hoorne Entertainment.
Peppa Pig met haar vader. Foto: Levin den Boer - Van Hoorne Entertainment.
Foto 3. Peppa Pig met haar vader. Foto: Levin den Boer - Van Hoorne Entertainment.
Brandweerman Sam redt het circus! Foto: Van Hoorne Entertainment.
Foto 4. Brandweerman Sam redt het circus! Foto: Van Hoorne Entertainment.
Peppa Pig en haar vriendjes. Foto: Levin den Boer - Van Hoorne Entertainment.
Peppa Pig en haar vriendjes. Foto: Levin den Boer - Van Hoorne Entertainment.
Woezel en Pip op onderzoek uit. Foto: Van Hoorne Entertainment.
Woezel en Pip op onderzoek uit. Foto: Van Hoorne Entertainment.
Bumba samen met Bumbalu in het theater. Foto: Studio 100
Bumba samen met Bumbalu in het theater. Foto: Studio 100
Laatst gewijzigd: 2017-02-21 09:49:46 · Gepubliceerd: 2017-01-19 15:26:01 - 1786