Winkelen met Tweede Paasdag: dit is er allemaal open

Scoor voordelige designerkleding of shop een nieuwe woonkamer

Doen met Pasen Nieuws door
Foto 1. Shoppen tot je erbij neervalt op Tweede Paasdag bij winkelcentrum de Barones. Foto: Stappen & Shoppen

archief oud artikel 26 maart 2024 Toerisme Landelijk Op zoek naar woon- en tuinideeën, kleding of heb je gewoon zin om gezellig te shoppen tijdens Pasen? Gelukkig zijn er heel veel winkels open op Tweede Paasdag, dus dat wordt heerlijk winkelen. Van de gigantische Designer Outlet Roermond tot lekker struinen over een paasmarkt. Wij zetten de beste winkeltips op een rij!

Designerkleding met hoge korting

Roermond, Limburg - Een nieuwe spijkerbroek van Tommy Hilfiger, een chique jas van Dolce & Gabbana of gewoon een nieuwe hardloop-outfit van Nike. Bij Designer Outlet Roermond kom je het allemaal tegen acceptabele prijzen tegen. Pak tussendoor even een lekkere lunch bij La Place, een cappuccino bij Starbucks of haal een lekkere snack bij Duitse bakker Kamps. De outlet is op Eerste en Tweede Paasdag extra lang open: van 09:00 uur tot en met 22:00 uur! En is helemaal in paassfeer met enorme hoeveelheden tulpen rondom de fontein, muziek en steltenlopers.

Tip: bekijk wat er allemaal is te doen op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag.

Shoppen en brunchen in Lelystad

Lelystad, Flevoland - Kom lekker shoppen in Bataviastad. In een mum van tijd shop je hier de hipste outfits bij elkaar van bekende merken als Michael Kors, Gils, America Today en Marlies Dekkers. De winkels zijn tijdens Pasen open van 10:00 uur tot 20:00 uur. Het hele weekend kun je bij de restaurants terecht voor een lekkere paasbrunch en kinderen speuren natuurlijk naar de verstopte paaseieren. Op ieder eitje staat een letter. Wie het woord gevonden heeft krijg een leuke verrassing. Zoeken maar!

Uitgewinkeld en gezocht? In het nabijgelegen Batavialand ervaar je hoe het voelt om op een VOC-schip te staan en zie je de geschiedenis van deze plek sinds de prehistorie. Op de scheepswerf is van alles te doen.

De nieuwste woontrends in Friesland

Wolvega, Friesland - Breng je de paasdagen in Friesland door? Kom dan op Tweede Paasdag van 10:00 uur tot 18:00 uur shoppen in het altijd gezellige Home Center. Hier is shoppen namelijk een dagje uit voor het hele gezin! Terwijl je zelf rondneust in de grootste woonbelevenis van Nederland (75.000 m2 vol woonplezier!) vermaken de kinderen zich opperbest in het kinderdorp. Daar kunnen ze klimmen, springen, spellen spelen en zelfs film kijken. Helemaal fijn: op Tweede Paasdag is er een oppas aanwezig. Zo kun je in alle rust de vele nieuwe lentecollecties bekijken. Hapje en drankje in de Brasserie, advies van een deskundige woonadviseur en daarna naar huis met een hoofd vol woonideeën en een tas vol leuke woonaccessoires.

Foto 2. Doe heel veel inspiratie op bij de grootste woonbelevenis van Nederland. Foto: Home Center

Scoor een gloednieuwe outfit

Rotterdam, Zuid-Holland - Alexandrium in Rotterdam is met ruim tweehonderd winkels een van de grootste winkelcentrums van Nederland. In het Shopping Center vind je alles op het gebied van mode, accessoires en elektronica. Bij de Megastores shop je bij bekende ketens als Blokker, Halfords, Xenos en MediaMarkt - maar dan in gigantisch grote ruimtes. En in de Woonmall is de keuze uit meubels en accessoires enorm. Alexandrium is op Tweede Paasdag open van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Tip: Bij de parkeergarage van Noord Alexandrium vind je ook de Britse winkelketen Primark. Voor een habbekrats scoor je hier een paar schoenen, een nieuwe broek of dat ene jurkje. Ook voor heren en kinderen biedt Primark een groot assortiment aan. De winkel is op Tweede Paasdag open van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Naar historisch Breda

Breda, Noord-Brabant - Het pittoreske Breda is bijna net zo bekend om de gezellige terrasjes als om de historie. En daar zijn er op Tweede Paasdag heel veel van open. Een mooie plek dus om die dag gezellig te gaan shoppen! Nieuwe outfit nodig? Bezoek dan de overdekte winkelpassage De Barones, waar je heel veel kledingzaken bij elkaar vindt. Het winkelcentrum is op Tweede Paasdag open van 12:00 uur tot 17:00 uur. Voor een kopje koffie hoef je trouwens geen terrasje buiten te zoeken, dat kan ook bij horecagelegenheid Teun.

Of ga naar het vlakbij gelegen 't Sas, aan de voet van de Grote Kerk. Een knus binnenplein met winkeltjes en restaurants die net wat exclusiever zijn.

Alles voor de tuin

Emmen, Drenthe - Pasen, lente... dan krijg je vanzelf weer zin om in de tuin te gaan werken. Bij Tuinbeurs Nederland vind je alles voor je droomtuin. Van fraaie terrasoverkappingen tot dat ene tuinhuisje dat prachtig past in het verloren hoekje achterin, hier raak je helemaal geïnspireerd om van je eigen tuin dé relaxplek te maken die voldoet aan al je wensen. En zie je zo snel niet iets dat precies is wat je zoekt, schiet dan een medewerker aan. Die denken graag mee over wat er allemaal mogelijk is en vertellen je meteen over de tofste tuintrends van het moment. Op Tweede Paasdag hebben ze mooie paasaanbiedingen en zijn ze open van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Foto 3. Bij Tuinbeurs Nederland vind je alles voor je droomtuin. Tuinbeurs Nederland

Paasfeest in De Bazaar

Beverwijk, Noord-Holland - Ook de Bazaar Beverwijk is gewoon open met Pasen. Samen over de gezellige markten struinen, smullen van exotisch eten en natuurlijk koopjes scoren. Een dagje gezelligheid tussen tientallen culturen! Ook leuk voor een dagje uit met de familie: bezoek de megakermis, volg de Paashazen Band want die delen chocolade-eitjes uit en laat je handen versieren met henna: gratis! De Bazaar is open op Eerste en Tweede Paasdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Foto 4. Niet alleen shoppen, maar ook eten bij De Bazaar Beverwijk. Foto: Bazaar Beverwijk

Deze winkels zijn ook open op Tweede Paasdag

Of ga naar een gezellige Paasmarkt.

Ook leuk: volg de brocante- en antiekroute door Drenthe van 29 maart tot en met 1 april.

Foto 5. Shop designerkleding met hoge korting bij Outlet Roermond op Tweede Paasdag. Foto: Designer Outlet Roermond

Laatst gewijzigd: 2024-03-26 17:30:16 · Gepubliceerd: 26 maart 2024 - 29779