1

Koningsnacht: op deze feestjes moet je zijn

Luid de verjaardag van de koning knallend in

Wat is er te doen op Koningsdag Redactioneel door
Foto 1. Vier de verjaardag van de koning met een leuk feestje! Foto: THE LIFE I LIVE

archief oud artikel 22 april 2017 Toerisme Landelijk Livemuziek, dansende mensen rondom het podium, kleedjes vol vintagespullen, lange rijen voor een hamburgerkraam: tijdens Koningsnacht lijkt het alsof heel Nederland wakker is. Bereid je alvast voor op vrolijke mensen, veel gezelligheid en drinken uit plastic bekers. Dit zijn tips om te doen met Koningsnacht.

Feestje in Gorinchem

GORINCHEM - De hele vestingsstad kleurt oranje tijdens Koningsnacht in Gorinchem! Op de Groenmarkt dans je vanaf 20:00 uur op de beats van Jackman's Blue en dj Daan en ook in het Stadhuis geniet je van muziek. Loop daarna door naar partycentrum de Hipper, waar je bij Old School Gangsters een feestje bouwt met Darkraver en Rob & Mc Joe.

Willy in de Bajes

AMSTERDAM - Houd je wel van een goed feestje? Op een steenworp afstand van het Rembrandtplein, midden in het centrum van onze hoofdstad, vier je de verjaardag van onze koning bij Willy in de Bajes! De hele avond komen je favoriete hits voorbij en spring je mee bij optredens van onder anderen Yves Lassally, JRMY en MC Dolle Bart. Hopelijk zingt iedereen nog een beetje zuiver als aan het einde van de avond het Wilhelmus wordt ingezet.

The Life I Live

DEN HAAG - Heel Den Haag pakt uit tijdens Koningsnacht. Tijdens het The Life I Live Festival geniet je van talloze optredens overal in de hofstad. Struin van podium naar podium en luister naar allerlei soorten muziek! Blues, soul, folk- en countryrock en rap: tussen de meer dan vijftig acts zit er ongetwijfeld iets voor je bij. De toegang is gratis.

Eindhoven de gekste

EINDHOVEN - Als ze ergens weten hoe je een feestje bouwt, is dat wel in Eindhoven. Royal Dutch Eindhoven is een gezellig stadsfestival en ook nog eens gratis. Knal de verjaardag van de koning in met optredens van Kriss Kross Amsterdam, Billy the Kit en Dante Klein!

Op tijd wakker de volgende dag? Op Koningsdag is er ook genoeg te doen!
Foto 2. Bouw een feestje in Den Haag. Foto: Koray Poyraz, THE LIFE I LIVE

Laatst gewijzigd: 2017-04-21 15:35:55 · Gepubliceerd: 22 april 2017 - 1118