1

12 winacties! Gratis naar een concert, musical of voorstelling

Win vrijkaarten voor Douwe Bob, Woezel en Pip of Aladdin

Alle prijsvragen Redactioneel door
Foto 1. Geniet van de voorstelling Aladdin in het openluchttheater. Foto: Trappaf

archief oud artikel 15 mei 2017 Toerisme Landelijk Swing mee met Douwe Bob, geniet met de hele familie van een sprookjesmusical of dans op de vrolijke liedjes van Woezel en Pip. Doe mee met twaalf verschillende winacties op DagjeWeg.NL en maak kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling in een openluchttheater. Voor alle tickets geldt: als je de twee kaarten hebt gewonnen, neemt het openluchttheater tijdig contact met je op. Bekijk snel de acties!

Let op: alle acties zijn afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Afgelopen acties

Aladdin - Vliegende tapijten, een boosaardige sultan en de mysterieuze geest uit de fles: de muzikale familievoorstelling Aladdin in Natuurtheater Oisterwijk neemt je mee naar de wereld van 1001 nacht. Geniet in de open lucht van dit Oosterse sprookje vol muziek en dans, waar Theatergroep Trappaf een modern tintje aan geeft.

Woezel en Pip - Het zijn de liefste en misschien wel de bekendste hondjes van Nederland: Woezel en Pip. Geniet in de nieuwe minishow van hun gekste avonturen en zing mee met vrolijke liedjes over vriendschap, groeien, spelen en dromen. De show van Woezel en Pip is geheel vernieuwd en meezingen en meedoen wordt belangrijker dan ooit tevoren.

Milow - Aayooh, I'm tired of using technology... Wie kan er niet uit volle borst meezingen met de hit van Milow? De Belgische singer-songwriter gooit het roer nu om bij het maken van zijn nieuwe album 'Modern Heart', zijn meest avontuurlijke album tot nu toe. Swing mee tijdens het concert van Milow in Openluchttheater De Goffert, nu ook met elektronische muziek en alternatieve rhythm & blues van zijn hand! De teksten blijven nog even diepzinnig en pakkend als ervoor.

Douwe Bob - Geniet onder de sterren van het concert van Douwe Bob! In een prachtige setting van het Openluchttheater De Goffert vertolkt hij zijn grootste hits. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit 'Hold Me' opleverde, bereikte hij met zijn tweede album 'Pass It On' de nummer 1-spot van de Album Top 100. Verder had hij een zomerhit met 'Sweet Sunshine', vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z'n hit 'Slow Down' en speelde met zijn band voor uitverkochte zalen door het hele land.

Ronja het Roverswicht - Het dappere meisje uit de boeken van Astrid Lindgren is wereldberoemd geworden. In Ronja het Roverswicht ga je mee op avontuur met de roversdochter Ronja. Samen met haar vriend Birk leven ze in een hol onder een hunebed en houden ze aardmannen, trollen en vogelheksen op afstand. Een spannende voorstelling voor de hele familie!

Roofvogelshow - In een razendsnelle vlucht suizen de roofvogels over je heen. Wow, die kwam wel heel dichtbij! Tijdens de Roofvogelshow in Openluchttheater Winterswijk bewonder je vogels in allerlei soorten en maten. De rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, de gecontroleerde felle vlucht van een havik en de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk, de geruisloze vlucht van een uil en een zweefvlucht van een arend.

Rapunzel - Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld, waar ze gevangen gehouden wordt door vrouw Manie. Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe? Ondertussen zou prins Bas dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Zou hij haar tegenkomen? Laat je meenemen in het sprookje van de musical Rapunzel , uitgevoerd door Toneelvereniging Mariahout. Een voorstelling voor de hele familie!

Folk 'n Roll - Geniet van de nieuwe theatershow van Rapalje: Summerfolk! Na de première van hun documentaire 'A Folk 'n Roll Journey' in een uitverkochte Pathé-bioscoop zetten de mannen van Rapalje dit om in een show vol anekdotes, hilariteit, muziek, dans en Folk 'n Roll! Laat je meenemen op reis door David, Dieb, Maceál en William en geniet van een sfeervolle show met Ierse danseressen en knetterend vuur.

Super Willem - Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto's met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt! Geniet van deze humoristische en herkenbare show Super Willem in de open lucht, uitgevoerd door Koekepeer Theater.

Dirk Scheele - Dirk Scheele neemt je mee op vakantie! Ga op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Je komt terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar je dolfijnen en de hond van Dirk ontmoet. Zing vrolijke zomerliedjes mee uit de succesvolle televisieserie 'Op Stap met Dirk Scheele' en speel mee in de swingende gitaarrockband! Geniet van deze vrolijke show van Dirk Scheele, geschikt voor kinderen van twee tot en met zeven jaar.

Joe Cocker Tribute - You can leave your hat on, Unchain my heart, Have a little faith in me: alle bekende hits van Joe Cocker komen voorbij tijdens dit concert van de Joe Coverband. Met een bezetting van tien topmuzikanten, twee sterke achtergrondzangeressen en een leadzanger die de perfectie benadert speelt deze tributeband niet zomaar wat covers van hun held, maar wordt er een spetterend feest neergezet dat swingt zoals de grootheid dat zelf ook deed.

Tribute aan Doe Maar - Zijn stem lijkt nog meer op die van Henny Vrienten dan die van Henny zelf; de tributeband Toe Maar komt akelig dichtbij de sound en de swingende optredens van Doe Maar. Dans mee op alle klassiekers tijdens het concert van Toe Maar.

Foto 2. Win kaartjes voor de familievoorstelling Rapunzel. Foto: Toneelvereniging Mariahout

Laatst gewijzigd: 2017-09-11 09:18:31 · Gepubliceerd: 15 mei 2017 - 836