Uitstapjes vlakbij Wind 'n Wheels

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland (1.44km)  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

BumperZ Bubble Voetbal

leiden, Zuid-Holland (2.01km)  -  Een uitje met vrienden, sportteam of studentenvereniging wordt ronduit hilarisch met een potje BumperZ Bubble Voetbal. Beuk er lekker op los en lach je rot om iedereen die over het veld rolt.

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland (2.54km)  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

Cacaomuseum in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.18km)  -  Stap binnen in het Cacaomuseum in Amsterdam. Hier leer je in een kleine expositie alles over chocola: van cacaoboon tot reep. Volg een workshop chocola maken of schilderen met chocola en ga op chocoladetour door onze hoofdstad.

Panama Nightclub Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.29km)  -  Kom voor een echt dancefeest naar Panama! In deze vette club treden de grootste dj's van het land op. Dit is de plek voor house- en techno-feesten maar ook voor een jaren '80 of '90 discoavond.

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (3.3km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Brouwerij 't IJ

amsterdam, Noord-Holland (3.52km)  -  Volg een rondleiding en kom alles te weten over het brouwen van bier! Natuurlijk kan een biertje in het proeflokaal na afloop niet ontbreken.

Molen De Gooyer

amsterdam, Noord-Holland (3.53km)  -  De hoogste houten molen van Nederland is Molen De Gooyer in Amsterdam. In de volksmond wordt hij ook wel de Funenmolen genoemd.

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (3.92km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wind 'n Wheels