Uitstapjes vlakbij Hollywood Café de Kuip

Gamestate Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Get your game on! In Gamestate Rotterdam vind je meer dan honderd games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Pathé De Kuip Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

Stadion Feijenoord - De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, is samen met Amsterdam Arena het bekendste stadion van Nederland. Er worden veel voetbalwedstrijden gespeeld, concerten gegeven en rondleidingen georganiseerd. Of organiseer zelf een evenement op maat!

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (1.22km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

Schaatsbaan Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.7km)  -  Kom lekker schaatsen in Rotterdam. In Sportpark Toepad vind je de enige echte overdekte schaatsbaan van Rotterdam. De 400-meterbaan heeft een tunneloverkapping. De funbaan is 800 vierkante meter en alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen.

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland (1.74km)  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

rotterdam, Zuid-Holland (1.91km)  -  Midden in het drukke Rotterdam vind je Stadskruidentuin Rotterdamse Munt. In deze mooie tuin groeien ruim 100 soorten kruiden en eetbare bloemen. Pluk je kruidenmand vol met kruiden voor in de keuken of in de thee.

Duotuin

rotterdam, Zuid-Holland (2km)  -  Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

Villa Zebra

rotterdam, Zuid-Holland (2.56km)  -  Kindermuseum Villa Zebra is een vrolijke mix van kunst, spelen en ontdekken! Kunst is hier niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook. Zo leren kinderen in de vaste expo ZELF! meer over taal, motoriek en creativiteit.

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (2.62km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hollywood Café de Kuip