Uitstapjes vlakbij Klompenpaden Utrecht en...

Beeldenpark Jits Bakker

de bilt, Utrecht (1.39km)  -  Wauw, moet je dat beeld zien, en die! De bronzen en marmeren beelden van Jits Bakker staan her en der verspreid door Beeldenpark Jits Bakker, op het mooie Landgoed Beerschoten.

Dorpsboerderij De Brink

zeist, Utrecht (2.61km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten, midden tussen het groen.

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (3.01km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (3.01km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

AR City Game

utrecht, Utrecht (3.23km)  -  Een dagje stad krijgt een verrassende wending met AR City Game. Speel één van de spannende spellen en ga op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Een leuk groepsuitje!

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (3.32km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht (3.36km)  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.

Slot Zeist

zeist, Utrecht (3.36km)  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (3.52km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (3.52km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

Mereveld

utrecht, Utrecht (4.24km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klompenpaden Utrecht en Gelderland