Uitstapjes vlakbij DippieDoe

Strandpark Aquabest

best, Noord-Brabant  -  Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Strandpark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

Cablepark Aquabest

best, Noord-Brabant (0.36km)  -  Bij Cablepark Aquabest kun je waterskiën en wakeboarden of je nu wel of geen ervaring hebt. De kabel draait continue rond. Kun je even niet meer blijven staan, geen probleem, dan pak je gewoon de volgende lus.

Aquabest Recreatiepark

best, Noord-Brabant (0.38km)  -  Aquabest Recreatiepark heeft alles in huis voor zowel de sportieve watersporter als de luie zonaanbidder. Ga op de waterski's en laat je voorttrekken aan een kabel. Het strandpark heeft ligweides en zandstranden. Gooi je handdoekje maar uit!

Escape Room Adventure

best, Noord-Brabant (0.38km)  -  Voel jij je een piraat of meer een schatzoeker? Escape Adventure heeft twee bloedstollende Escape Rooms op Recreatiepark Aquabest. Los de raadsel op, puzzel, decodeer en probeer binnen een uur weer buiten te staan.

Historia Park

best, Noord-Brabant (1.89km)  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

All in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.78km)  -  Speel spellen, ontsnap uit een escaperoom en werp met bijlen bij All in Eindhoven. Hier beleef je een gezellig dagje uit met je vriendengroep of familie.

Ontdek een next level escaperoom: de X-cube

eindhoven, Noord-Brabant (2.79km)  -  Laat je opsluiten in een X-Cube escape room bij Excape Mission Eindhoven. In een kubus van 16 vierkante meter, met overal om je heen schermen, word je onderdeel van het verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Lukt het om de missie tot een...

Vier Hoog Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.8km)  -  Ga bowlen bij het grootste bowlingcentrum van Nederland: Mega Bowling Woensel! Dit bowlingcentrum heeft maar liefst 33 bowlingbanen. In het restaurant kun je na afloop lekker bakken op de grillplaat en genieten van een buffet.

Monkey Town Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.98km)  -  Geniet samen met je kinderen bij Monkey Town Eindhoven en ontdek de mogelijkheid om quality-time met je kinderen door te brengen: verken samen de speeltoestellen.

City Tours Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (3.22km)  -  City Tours Eindhoven organiseert leuke tours en uitjes in Eindhoven en omgeving. Beleef een leuke dagje uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen.

Biobest Theater

best, Noord-Brabant (3.29km)  -  Op het balkon of beneden genieten van een film? In theater Biobest heb je de keuze! De bioscoop uit 1947 heeft één zaal waar dagelijks de nieuwste films worden gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam altijd te reserveren.

BestZOO

best, Noord-Brabant (3.93km)  -  Zuid-Amerikaanse apen, beermarters, servals en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

Dagje plezier bij Toon Vertier

oirschot, Noord-Brabant (3.95km)  -  Een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of toch maar een Hollandse avond, Wie is de Mol of een Dagje Brabant of Toeren op grootmoeders Solex? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Toon Vertier!

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (4.48km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van DippieDoe