Uitstapjes vlakbij Kasteel Amerongen

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (0.25km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (2.68km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (4.88km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren op de Utrechtse Heuvelrug. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut waar je vogels en libellen kunt spotten!

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (5km)  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (5km)  -  Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

Theater Lampegiet

veenendaal, Utrecht (7.13km)  -  Theater Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

Evenementencentrum The Circle

veenendaal, Utrecht (7.31km)  -  Inspiratie nodig voor een leuk dagje uit? De kans is groot dat je iets tofs vindt bij Evenementencentrum The Circle. Wat dacht je van een spannende escape room, bijlwerpen of een toffe city game.

Olround Bowling Veenendaal

veenendaal, Utrecht (7.46km)  -  Bij Olround Bowling Veenendaal worden de white lanes spectaculair verlicht door LED-verlichting. Beleef de mooiste lichtshows tijdens een avondje bowlen en blijf ook een hapje eten!

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (7.74km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

Partycentrum De Weistaar

maarsbergen, Utrecht (7.92km)  -  Op Boerderij De Weistaar vier je met iedereen een feestje! Het partycentrum is geschikt voor een bruiloftsfeest of een andere feestavond, maar leent zich ook prima voor een kinderfeestje met boerengolf.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Amerongen