Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij Pietersheim

Bureau Europa

maastricht, Limburg (5.59km)  -  In de industriële Timmerfabriek, waar Bureau Europa huist, kun je terecht voor onder andere tentoonstellingen, workshops en lezingen op het gebied van architectuur, vormgeving en ontwerp.

Pathé Maastricht

maastricht, Limburg (5.65km)  -  Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

Sphinxkwartier Maastricht

maastricht, Limburg (5.8km)  -  Ooit een industrieterrein, nu een trendy wijk. In het Sphinxkwartier van Maastricht shop je in oude fabrieken, eet je in een voormalige brandweerkazerne en pak je een terrasje aan de oude binnenhaven 't Bassin.

Olround Maastricht

maastricht, Limburg (5.82km)  -  Altijd al uit een gevangenis willen ontsnappen? Bij Olround in Maastricht kun je, naast een potje ouderwets bowlen, de strijd aangaan in het gevangeniscomplex!

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

maastricht, Limburg (6.02km)  -  Bezoek Marres in hartje Maastricht en geniet van kunst en cultuur. De exposities vol hedendaagse kunst en vormgeving wisselen geregeld. Geniet van koffie, thee of een lekkere maaltijd bij Marres Kitchen: op het terras in de stadstuin, of binnen.

Dominicanenkerk Maastricht

maastricht, Limburg (6.27km)  -  Een boekenwinkel op een unieke locatie met een hemelse sfeer. Bij Boekhandel Dominicanen in de Dominicanenkerk in Maastricht combineer je literatuur, geschiedenis en spiritualiteit.

Topzz Maastricht

maastricht, Limburg (6.32km)  -  Heerlijk voor een warme dag, als je een gezond tussendoortje zoekt: Frozen yoghurtz. Dit is bevroren yoghurt met een zelfgekozen topping. Trouwens, Frozz is lekker in elk seizoen!

Basiliek van Sint Servaas

maastricht, Limburg (6.38km)  -  De oudste kerk van Nederland staat in het hart van Maastricht: de Basiliek van Sint Servaas. Deze pelgrimskerk werd in 1985 door Paus Johannes Paulus II verheven tot Basiliek.

Fotomuseum aan het Vrijthof

maastricht, Limburg (6.46km)  -  Twee keer per jaar vind je in Fotomuseum aan het Vrijthof in hartje Maastricht een nieuwe tentoonstelling van vernieuwende fotografen. Ontdek exposities die iets zeggen over de wereld om ons heen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij Pietersheim