1

Uitstapjes vlakbij Museum Romeins Halder

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (1.69km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie en kunst van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Vestingwallen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (3.52km)  -  De wallen en bastions in het oosten en zuiden van Den Bosch zijn prachtig gerestaureerd. Wandel over de wallen met uitzicht over de historische binnenstad en natuurgebied het Bossche Broek.

Bastionder Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (3.52km)  -  Ontdek de geschiedenis van vestingstad Den Bosch in het Bastionder in Bastion Oranje. Je staat er oog in oog met de 500 jaar oude stadsmuren. En met het enorme kanon De Boze Griet.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (3.67km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Bezoek DagjeDenBosch.com

den bosch, Noord-Brabant (3.71km)  -  Maak een rondvaart op de betoverende Binnendieze en ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch. Vaar onder gebouwen door en passeer de smalle Kruisbroedershekel. Pas op dat je je hoofd niet stoot!

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (3.72km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (3.75km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

den bosch, Noord-Brabant (3.78km)  -  Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (3.78km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

Café CinQ

den bosch, Noord-Brabant (3.78km)  -  Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

De Dobbelsteen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (3.86km)  -  Bij De Dobbelsteen wordt shoppen voor ieder kind een feest! Bezoek de vrolijke speelgoedwinkel in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vol robuust houten speelgoed, nostalgische spellen en leuke knutseldozen.

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (3.87km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (3.87km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Romeins Halder