Uitstapjes vlakbij Park Sorghvliet

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.67km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (0.94km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.01km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.12km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

O'Casey's Irish Pub & Restaurant

den haag, Zuid-Holland (1.6km)  -  Voor de onvervalste sfeer van een Ierse Pub hoef je niet naar Ierland. Die vind je ook in O'Casey's Irish Pub & Restaurant in Den Haag! Zo authentiek, dat ze al menig pub uit Ierland verslagen hebben bij 'beste Irish pub' verkiezingen.

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (1.63km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.84km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Park Sorghvliet