Uitstapjes vlakbij De Bijenkorf Amsterdam

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

H&M Home

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Naast hippe en vooral voordelig kleding heeft deze H&M in Amsterdam meer in huis! Hier koop je de mooiste spulletjes voor in huis uit de Home-collectie.

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bijenkorf Amsterdam