Uitstapjes vlakbij Bubbles & Wines

Torpedo Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.07km)  -  Ontdek het kleinste theater van Amsterdam: het Torpedo Theater. Met zijn prachtige decor, intieme sfeer en geweldige akoestiek wil je dit bijzondere theatertje niet missen!

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

Madame Tussauds: ontmoet je helden

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  In Madame Tussauds ontmoet je de grootste beroemdheden. Captain America, Marco Borsato, Taylor Swift: ze zijn er allemaal. Doe een loopje op de catwalk terwijl Anna Wintour toekijkt, draai een set met Afrojack of maak een eigen kunstwerk met...

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

H&M Home

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Naast hippe en vooral voordelig kleding heeft deze H&M in Amsterdam meer in huis! Hier koop je de mooiste spulletjes voor in huis uit de Home-collectie.

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Shoppingcenter Magna Plaza

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Shoppen in stijl, dat doe je in het Amsterdamse Magna Plaza. Naast een ruim aanbod van hippe kledingwinkels en een gezellig café wordt hier ook wel eens kunst geëxposeerd, zoals de gekleurde olifanten van Elephant Parade.

Begijnhof Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Loop door het poortje en ervaar de rust en stilte van Begijnhof Amsterdam, gesticht in 1393. Het is het enige Middeleeuwse hofje dat nog in de hoofdstad te vinden is. Neem ook een kijkje in de Begijnhofkapel, met prachtige schilderijen en glas in...

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bubbles & Wines