1

Uitstapjes vlakbij Restaurant Cuisinier Toine...

Olround Maastricht

maastricht, Limburg  -  Altijd al uit een gevangenis willen ontsnappen? Bij Olround in Maastricht kun je, naast een potje ouderwets bowlen, de strijd aangaan in het gevangeniscomplex!

't Magisch Theatertje

maastricht, Limburg  -  In 't Magisch Theatertje zorgen poppen, marionetten en maskers voor bijzondere tentoonstellingen. De vaste spelers reisden al de hele wereld over en tonen nu hun kunsten in Nederland.

Leeuwenmolen

maastricht, Limburg  -  Eén van de belangrijkste Limburgse middenslagmolens is tegenwoordig een bijzonder mooi herenhuis. Bewonder het mooie gebouw en het waterrad.

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

maastricht, Limburg  -  Bezoek Marres in hartje Maastricht en geniet van kunst en cultuur. De exposities vol hedendaagse kunst en vormgeving wisselen geregeld. Geniet van koffie, thee of een lekkere maaltijd bij Marres Kitchen: op het terras in de stadstuin, of binnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Cuisinier Toine Hermsen