Uitstapjes vlakbij All in Echt

Museum van de Vrouw

echt, Limburg (1.39km)  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (3.66km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Golfbaan Echt-Susteren

susteren, Limburg (4.12km)  -  Golfbaan Echt-Susteren heeft een van de langste banen van Nederland. De baan is gebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties en is daarom een ideale baan voor snelle spelers.

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (4.17km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Merklappenmuseum

dieteren, Limburg (4.53km)  -  Het Merklappenmuseum heeft sinds 1987 wel vijfhonderd verschillende merklappen in de collectie. Ontdek in dit museum de meest unieke merklappen uit heel Europa.

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (7.76km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Fun Beach Event & Leisurepark

panheel, Limburg (7.88km)  -  Kom zwemmen en borrelen bij Fun Beach Event & Leisurepark. Fun Beach organiseert allerlei leuke groepsuitjes. Samen survivallen, leren schermen of cocktails shaken. Er is hier van alles te doen voor vrienden, families en collega's.

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (8.72km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (8.93km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engelse landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en voor trouwerijen.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (9.93km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (10.58km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (11.29km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van All in Echt