Uitstapjes vlakbij Sneeuwpret in SnowWorld...

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (4.9km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (5.67km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Watertoren Axel

axel, Zeeland (5.86km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (8.86km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

Canisvliet

westdorpe, Zeeland (9km)  -  De Canisvliet is een uniek en waterrijk natuurgebied nabij Westdorpe, tegen de Belgische grens. Hier vind je kreekresten, bossen en vochtige weilanden. In de wateren zwemmen verschillende bijzondere vissen en in de weilanden spot je kiekendieven...

Speelbos De Braakman

biervliet, Zeeland (9.65km)  -  Speelbos De Braakman is een heerlijke natuurspeelplaats voor kinderen. Klauteren over boomstammen of kliederen met de waterpomp; de fantasie wordt geprikkeld. Ouders genieten van de natuur in dit voormalige krekengebied.

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (10.47km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. Op de camping beleef je volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is ook een midgetgolfbaan, kinderboerderij en...

Museum 't Vlasschuurken

koewacht, Zeeland (10.71km)  -  Museum 't Vlasschuurken biedt een kijkje in de geschiedenis van vlasteelt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Vlas werd gebruikt om textiel van te maken. Bekijk de oude gereedschappen die werden gebruikt bij de bewerking van vlas.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sneeuwpret in SnowWorld Terneuzen