1

Win 2 tickets voor het City of Dance Festival

Het vredige Zeeland wordt van 14 tot en met 16 juli overspoeld met spetterende liveoptredens van niemand minder dan Lil Kleine, Freddy Moreira, JeBroer en Paul Elstak! Ook geniet je tijdens het City of Dance Festival van creatieve workshops (hoe word je een dj?), foodtrucks, silent disco, straattheater én een reuzenrad. Zoek je zwemkleding alvast maar bij elkaar en geniet met je vrienden van een zomers feestje aan de Zeeuwse kust, net naast Middelburg.



Let op: de tickets voor het festival gelden op zondag 16 juli en zijn ter waarde van €25,50. Als je hebt gewonnen, krijg je tijdig bericht. Je naam komt op de gastenlijst te staan en wanneer je je meldt bij de entree, krijg je gratis toegang tot het evenement.

Meer over City of Dance Festival

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 30 juni 2017.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 juni 2017. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.