Beoordelingen

Saai
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7 april 2016

Datum beoordeling: 7 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn in april geweest. Buiten was het mooi,alleen klein en niks te doen. Je kon huizen kijken maar dat was het. We hadden wat meer sfeer verwacht. Binnen alleen afrikaanse kunst.. Weinig over het leven in Afrika of over de cultuur zelf. We hebben 14 euro betaald maar binnen half uur waren we eruit. Ben gek op Afrika maar viel me heel erg tegen

Beoordeling gegeven door Daphne.

leuk om rond te wandelen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: aug 2012

Datum beoordeling: 30 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben alleen het buitenmuseum gezien en meegedaan aan de kinderactiviteit pindakaas maken. We vonden het interessant om door de vijf dorpjes te lopen en te zien hoe men in Afrika woont en leeft. Er zijn buiten ook een aantal speeltoestellen. Er was verder geen dans of zoiets te zien.

Beoordeling gegeven door J..

niet leuk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 03--04-2012

Datum beoordeling: 3 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Er wordt op de site gesproken over dans enz enz, niks van gezien

Beoordeling gegeven door Esther.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 september

Datum beoordeling: 11 november 2009

zeere de moeite waard

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 4 november 2009

Persoonlijk vond ik dit museum tegenvallen. Ik had zelf meer gehoopt of Afrikaanse kunstvormen, het was wat eenzijdig op geschiedenis gericht. Echter denk ik dat het in de zomer voor kinderen zeer geschikt is. Er zijn leuke buitenactiviteiten en veel oude woonvormen te aanschouwen.

Beoordeling gegeven door Eveline.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2004

Datum beoordeling: 1 oktober 2009

een stukje afrika in nederland. erg leuk en leerzaam

Beoordeling gegeven door jannette.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 30 september 2009

Leuke ervaring vooral het gezamelijk muziek maken was erg leuk voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door Marjo Speijcken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-06-2009

Datum beoordeling: 20 juni 2009

Een erg leuk museum over afrika. Erg leerzaam en nog leuk ook. Ik ben er met school geweest en ik zou er met pappa en mamma best nog een keer naar toe willen. De huisjes zijn er mooi en lijken net echt. Ghana was erg mooi.

Beoordeling gegeven door Sanne Robbe.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 7 juni 2009

Voor iedere leeftijd leuk! Goede rondleiding voor kids. Ook de buitenhuisjes een ervaring voor jong en oud. De ligging is mooi. (uitzicht) Eten bijzonder .Je kunt er afrikaans proeven. Extra activiteiten makken het bijzonder.

Beoordeling gegeven door i giesbers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 19 februari 2009

We bezochtten het AFRIKAMUSEUM BERG EN DAL NIJMEGEN Prachtig Museum, met groot buitengedeelte en heel veel leuke Afrikaanse huisjes, binnen ook goede uitleg en veel te zien. Dit seizoen hebben ze ontzettend leuke activiteiten en workshops waar je op een zondagmiddag aan deel kunt nemen. De workshops duren 30/60 minuten en zijn o.a. Les Capoeira, Les Salsa, Merengue enz. Afrikaanse dansen, dus we gaan zeker een dezer zondagen terug.

Beoordeling gegeven door TONNY VERDIJK.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-01-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Leuk, mooi, cultureel, spannend, veel voor de kinderen te doen echte aanrader even kort in het buitenland.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 6 december 2008

Súper!!

Beoordeling gegeven door Janneke de Bruin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 - 10 - 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Altijd weer boeiend om in eigen land een stukje Afrika en afrikaanse kunst te beleven!! Ik heb genoten van de sfeer die zo typerend voor Afrika wordt weergegeven. Dank zij de museumjaarkaart kan ik hier regelmatig van genieten.

Beoordeling gegeven door w. .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 - 10 - 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Altijd weer boeiend om in eigen land een stukje Afrika en afrikaanse kunst te beleven!! Ik heb genoten van de sfeer die zo typerend voor Afrika wordt weergegeven. Dank zij de museumjaarkaart kan ik hier regelmatig van genieten.

Beoordeling gegeven door w. .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 - 10 - 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Altijd weer boeiend om in eigen land een stukje Afrika en afrikaanse kunst te beleven!! Ik heb genoten van de sfeer die zo typerend voor Afrika wordt weergegeven. Dank zij de museumjaarkaart kan ik hier regelmatig van genieten.

Beoordeling gegeven door w. .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 - 10 - 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Altijd weer boeiend om in eigen land een stukje Afrika en afrikaanse kunst te beleven!! Ik heb genoten van de sfeer die zo typerend voor Afrika wordt weergegeven. Dank zij de museumjaarkaart kan ik hier regelmatig van genieten.

Beoordeling gegeven door w. .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

erg leuk, verrassend en geschikt voor kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli of aug. 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Er was een speciale afrika-dag met allemaal mensen en dingen uit Afrika. Lekker eten, knutselen , haren invlechten en nog veel meer. Het was een drukbezochte, gezellige dag. Echt voor herhaling vatbaar. Chrisje Ummels 9 jaar.

Beoordeling gegeven door Chrisje Ummels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door G. Mallant.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-06-2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

Erg leuk en zo dichtbij!

Beoordeling gegeven door Afrika museum.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Mijn man komt uit Afrika dus het Afrika museum was een leuk uitstapje voor ons 2en. Op het moment dat wij er waren, waren er ook veel school kinderen (schoolreisje). Zeker voor kinderen kan het heel leerzaam zijn als ze een goede begeleiding/uitleg krijgen bij de diverse hutten en gebruiksvoorwerpen. Binnen is een tentoonstelling over Afrikanse gebruiksvoorwerpen, erg leuk om te zien. Al met al een geslaagde middag.

Beoordeling gegeven door F.A.J. van der meij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Overzichtelijk en leerzaam zeker om andere culturen te leren kennen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 april 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Heel mooi museum. Leuke rondleiding gehad. Kinderen kregen een aparte rondleiding.

Beoordeling gegeven door H. vanTwillert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

prachtig, uitdagend museum. voor jong en oud. we waren met een familiegroep van 30 mensen. jongste 2 jaar en de oudste 60 jaar. we zijn er zeker 3 uur geweest en iederen vond het prachtig en =niemand heeft zich verveeld. de tentoonstellingsruimte is mooi en overzichtelijk, de belichting is goed. we hadden geen rondleiding geboekt, maar we kregen toch veel uitleg over rituelen en gebruiken, erg interessant. De kinderen vonden het buiten erg leuk en ze hebben zelf hutten gekleid. dit museum is een echte aanrader. groeten, ria

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaar

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Op zondag even wat doen, samen met zus+gezin. Het is er druk zien we al op de parkeerplaats, maar vinden n plekkie. Binnen (dus buiten!)kijken we onze ogen uit. Authentiele bewoningen/dorpjes nagebouwd, sommigen zijn "bewoond" en we kunnen zó aanschuiven bij t koffiemalen en zetriueel;inderdaad STERK bakkie, maar LEUK! De kinderen vermaken zichzelf, zien en doen alles.Overal worden ze opgevangen door medewerkers, ze geven zich over aan meerdere activiteiten. Vermaak en nog leerzaam bovendien. Dit is echt een Topper !

Beoordeling gegeven door Myriam van Niersen-Jansen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17 mei 2008

Datum beoordeling: 17 juni 2008

Mooi aangelegd park, maar erg saai. Het park ging om 11.00 uur open, maar er was niets te beleven. Lekker achtergrondmuziekje was er niet, het terras en de winkel ging pas om 12.00 uur open. Toen waren we al klaar met alles. Erg jammer, want het idee is leuk. Je kunt er veel meer uithalen. Misschien dat een workshop, die je daar ook kunt volgen, wel leuk is.

Beoordeling gegeven door Carla .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 6 april 2008

Datum beoordeling: 16 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Janssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Een leuke ervaring voor de kinderen en volwassenen die dan ook zeker het erg mooi hebben gevonden!

Beoordeling gegeven door Afrika museum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-5 en 18-5 (regelmatig )

Datum beoordeling: 20 mei 2008

de tuinen van Appeltern. Heerlijk om er doorheen te dwalen.Je komt er zo fijn tot rust Wegdromen aan het waterIeder seizoen zijn er vernieuwingen.Het is leerzaam.Zelf kinderen vinden het leuk.Er zijn vijvers met kikkers.Sfeervolle restaurants Je kan zelf met bootje over het water trekken.Het is een ware ontdekingstocht.Voor ieder wat wils en rolstoel vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Will Teunissen.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 6 mei 2008

We waren er met een groep kinderen. Voor hen was er echt heel weinig leuks aan. Binnen zoiezo niks omdat het alleen beelden waren, buiten konden ze wat rondlopen in huisjes maar de tekst die erbij stond was niet echt begrijpelijk geschreven dus je had eigenlijk geen idee wat je aan het bekijken was. nog een speciale rondleiding voor kinderen gehad over strips binnen, alleen zei die man waren de strips eigenlijk voor volwassenen. nee zowel de kinderen als ik vonden dit niks.

Beoordeling gegeven door rene.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 25 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Lukkien.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 19 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

prettige ervaring, mede door herinnering aan een bezoek tijdens schoolperiode, al lang geleden...

Beoordeling gegeven door Wilma van Kalkeren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

Mijn dochter van 5jr.vond het helemaal leuk,dus wij ook.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Erg veel te doen voor de kids, de huizen zijn ruim en royaal op het park verdeeld, je hebt dus ook veel ruimte om je huisje

Beoordeling gegeven door sandra Freriks.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Gezins dagje uit naar het Afrika Museum (Berg en Dal) Na vele jaren geleden voor het laatst hier te zijn geweest, besloten om met ons viertjes weer gezellig naar het Afrikamuseum te gaan. Wat was het hier veel verandert, we gingen echt met verwondering 'n leuke, educatieve en gezellige dag tegemoet. Veel gezien en genoten van de diverse workshops. Ze moeten vooral zo met de tijd doorgaan om het voor het publiek boeiend te houden. Mijn complimenten aan het personeel! vriendelijke groet, Frank Krahmer

Beoordeling gegeven door Afrika Museum.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Je wordt weer met beide voeten op de grond gezet als je weers eens ziet hoe het in andere culturen er aan toe gaat op werk- en woongebied. Ook de djembe lectures welke werden gehouden waren hartstikke leuk om te ervaren.

Beoordeling gegeven door Jan Hultermans.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 15 februari 2008

Geweldig! Heb zelf familie die in Afrika woont en ben er ook velen malen geweest. In het Afrika museum kwam ik dan ook weer even terug in Afrika, alleen meeste ik al het rode zand... ;-) Maar kom er graag en vooral ook de mooie omgeving.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 9 februari 2008

wij (m'n nichtje van 12, ik 20) met z'n 2-en naar het Afrikamuseum... heerlijk rond gelopen en alles uitgebreid bekeken... een rondreis gemaakt met een gids... en een heus doek beschilderd... En helemaal geen dure intree... gewoon geweldig!!

Beoordeling gegeven door prachige omgeving!.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Leuke goed verzorgde terrein, met vriendelijke uileggende personeel. Er zijn div. afwisselende wereld jaarthema's die ook leuk en leerzaam zijn voor de jeugd. Dit park is goed bereikbaar, maar vooral betaalbaar voor 'n gezin met opgroeiende kinderen! vr. groet, Patty Krahmer.

Beoordeling gegeven door Patty Krahmer-Wouters.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 18 januari 2008

We waren met drie volwassenen, maar ook voor kinderen is dit een heel leuk museum. Het binnenmuseum is ruim en licht opgezet en boeiend om te zien en te lezen, maar vooral het buitenmuseum is heel gezellig en leuk om te doen! Erg interessant om de verschillend gebouwtjes te zien en door te lopen. We hebben ook nog een percussie workshop meegemaakt, die was heel leuk om te doen en op het eind konden we toch wat hoorbaars neer zetten met z'n allen! Het verkrijgbare eten en drinken was ook apart en lekker en je kon er gezellig bij uitrusten van een zeer geslaagde dag uit!!

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 23 december 2007

heel erg leuk ook omdat hier wat dieren rondlopen ook zeer geschikt voor de kids. Met alle nabootsingen krijg je een goed beeld en heb je een erg leuk dagje uit!

Beoordeling gegeven door Susan van Blijderveen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 24 november 2007

leuke activiteiten voor kinderen,maakt het voor de ouders ook leuk speciaal de muziekactiviteiten

Beoordeling gegeven door elly zantman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 23 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 20 oktober 2007

Leuk voor volwassenen en kinderen. Er is een binnenmuseum met informatie en een ruimte waar de kinderen afrikaanse spelletjes kunnen spelen. Ze kunnen deelnemen aan een workshop (kleine vergoeding. Deze varieert steeds, dus een herhalingsbezoek is mogelijk wanneer je niet alles hebt gezien. Er is een speurtocht voor de kinderen. Er is een deel waar water is, dus alleen als je kind kan zwemmen kan hij/zij de speurtocht zelf maken. De mensen zijn erg vriendelijk ook. Ook wanneer je er als ouder niet bij bent. Het is mogelijk om wat te eten of te drinken (maar niet overdreven). Je mag ook eigen versnaperingen meebrengen, maar het is heerlijk om daar wat te gebruiken! Toen wij er waren, was het niet druk, maar is dit wel het geval dan lijkt het ons minder geschikt.

Beoordeling gegeven door broers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 14 oktober 2007

Super geweldig perfecte Afrikacentrum, Afrika Museum en Ahoy rondvaarten! Ik heb alles van dit bezocht en jee, wat was dat goed! Ik vond het Afrika Museum nog wel het best. Dus ik beoordeel dit onderdeel. Dit onderdeel geef ik een 10, omdat ik het perfect vond!

Beoordeling gegeven door Zusie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 oktober 2007

Leerzaam dagje uit en ook nog eens leuk

Beoordeling gegeven door KERSTEN.