Beoordelingen Familiepretpark Mini Mundi

Vermijden. Rij door naar de Efteling.
1 11111

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 18 augustus 2023

Reisgezelschap: gezin

Zwaar verwaarloosd. Alles is vies, kapot, hangt scheef, etc... En ongeïnteresseerd personeel. De gebouwen werden amper bekeken. De speelplaatsen werden druk bezocht. Mijn advies: Mini Mundi afbreken en er iets anders leuks bouwen. En daarna het oude Miniatuur Walcheren weer opbouwen, op de originele plek. Met rijdende treinen, mooie, goed onderhouden gebouwen en veel bewegende dingen. Ik zal me beslist als vrijwilliger aanmelden om onderhoud te plegen !!! Ik ben modelbouwer met zo'n 50 jaar ervaring en groot improvisatievermogen. Oh... Mini Mundi. Weggegooid geld. Rij liever door naar de Efteling.

Beoordeling gegeven door Erik.

Als Zeeuwse schaam ik me
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 9 augustus

Datum beoordeling: 14 augustus 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zo zonde dat er zoveel achterstallig onderhoud is aan miniatuur Walcheren. De verf komt van alle bezienswaardigheden af, autootjes liggen in water, poppetjes omver, een treinsppoor zonder trein, echt heel triest , er zullen toch wel genoeg b.v. vrijwillige gepensioneerden zijn die in de winter de huisjes en alles willen opschilderen? Zet desnoods een advertentie in de krant. Dan de verdere acctracties van het park, de meeste verdwijnen en er komt een speeltoestel voor terug, het was zo leuk met de ballonnetjes en de crossmotortjes. Jammer dat de gemeente Middelburg geen extea geld beschikbaar stelt om Mini Mundi in ere te houden en bewegende acctracties aan te schaffen. Het ziet er armoedig uit , heel jammer.

Beoordeling gegeven door Nicolle.

Jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 februari 2023

Datum beoordeling: 9 februari 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ken miniatuur walcheren van de jaren 80 waar de tuinman de bonsaiboompjes met een schaartje knipte, de huisjes iedere winter werden nagekeken en opgeknapt. Nu een gezoek gebracht aan mini mundi en dan is het wel heel triest om te zien hoe het er nu bij ligt. Heeeeel veeeel gebouwen kapot en niet onderhouden . Het park maakt een verwaarloosde indruk. Echt heeel jammer om te zien. Het binnengedeelte is wel leuk voor de kinderen

Beoordeling gegeven door Reins.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 29 okt 2022

Datum beoordeling: 29 oktober 2022

Reisgezelschap: met partner

Ik had al heel lang het idee om eens naar miniatuur Walcheren te gaan. En met een lang weekend in Zeeland en mooi weer dacht ik 'het moet er maar eens van komen'. Maar wat een teleurstelling.... Wat een droevige toestand..... Voor 9,50 per persoon krijg je een ongelooflijke partij narigheid en vergane glorie te zien. Heel veel kapot, slecht onderhouden, gewoon te triest voor woorden. En zeker geen 9,50 waard. ABSOLUTE AFRADER. De speeltoestellen en zo weten we niet, we waren met volwassenen en speciaal voor miniatuur walcheren gekomen. Nogmaals; niet doen!

Beoordeling gegeven door Jos.

Matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8 september 2022

Datum beoordeling: 8 september 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hoewel we een leuke ochtend gehad hebben en de kinderen zich hebben kunnen vermaken waren er wel een aantal tegenvallers. De attracties waren slechts om de zoveel tijd bemand waardoor je lang moest wachten. Was het springkussen nog nat van de nacht daarvoor en liep er een kat (die bij het park hoorde) rond in het restaurant die op de tafel sprong om het eten van je bord af te eten. Voor deze prijs had ik wat anders verwacht.

Beoordeling gegeven door Donna.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 8 juli 2022

Datum beoordeling: 10 augustus 2022

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De entreeprijs is te hoog voor volwassenen als die vervolgens ook nog eens heel wat moeten betalen voor het drinken en eten…. Miniaturen en het groen zijn in slechte staat van onderhoud. Personeel was wel aardig, en de kinderen vonden de binnenspeeltuin leuk.

Beoordeling gegeven door Chris.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 05-08-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Toen we op het laatst nog naar Miniatuur Walcheren gingen, waren veel gebouwen en onderdelen kapot. We dachten dat het wel goed zou komen als ze verhuisd waren. Niet dus... Gebouwen zijn nog steeds kapot, auto's missen wielen, poppetjes liggen om. Zonde.. Ook de attracties waren niet aantrekkelijk. Het waren er niet veel en er waren er steeds maar 2 open wegens 2 man personeel. Wilde je in wat anders, moest je heel lang wachten. Tot overmaat van ramp werden we ook nog geplaagd door onweersbeestjes. Die zaten overal; op je armen, gezicht, maar ook in je haar wat enorm kriebelde. Ook het personeel zelf stond alleen maar te krabben. Als je overigens het park uit was, was je ook van de beestjes af, dus die zitten waarschijnlijk op planten ín het park. Aan het personeel lag het trouwens niet. Het grootste deel was erg aardig. Ik zou aan dit park niet zoveel geld uitgeven. Er zijn leukere dingen om te doen in Middelburg en omstreken.

Beoordeling gegeven door Cynneke.

leerzaam en kindvriendelijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

de kinderen kunnen binnen en buiten spelen. je kan er een lekker hapje eten. en miniatuur Walcheren, spelenderwijs Walcheren leren kennen. het is schoon,veilig en goed onderhouden. je kan je heel de dag vermaken. vanaf het station is er een rechtstreekse bus verbinding naar het park.

Beoordeling gegeven door jose van den brand.

Redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-02-2012

Datum beoordeling: 27 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De entreeprijs is te hoog in vergelijking met wat het park te bieden heeft. Miniatuur was leuk, speurtocht klopte niet. Atracties lijken veel groter op de site en de "ijsbaan" bleken plastic platen te zijn. Binnen leuke klimtorens voor de kleintjes alleen de steile glijbaan onverantwoord

Beoordeling gegeven door Petra.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maand juni

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was ontzettend leuk omdat het buiten en binnen is. Vooral het stukje miniatuur was er leuk, en leerzaam. Ook voor de hele kleintjes erg leuk. En voor de ouders fijn dat ze heerlijk kunnen zitten en alles in de gaten kunnen houden.

Beoordeling gegeven door S. Blok.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Mooie opzet (gebouw, inrichting binnen en buiten). Aardig personeel. Schone vloeren, schone wc's. Leuke speelmogelijkheden, ook voor de allerkleinsten. Goed overzichtelijk! Echt belangrijk met kleine kinderen. Ik ga er zeker weer eens naartoe.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2010

Datum beoordeling: 6 april 2010

Leuk dagje uit, een gezellig parkje met leuke attracties. De kinderen vonden vooral de achtbaan en botsauto's leuk. Overzichtelijk zodat je de kinderen veilig kunt laten spelen. Vooral voor kinderen tot een jaar of tien.

Beoordeling gegeven door Miranda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 17 februari 2010

heel erg leuk!! zeker voor kinderen! Zowel binnen als buiten!

Beoordeling gegeven door Bertina van Driel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 Oktober 2009

Datum beoordeling: 28 oktober 2009

De kinderen(4 en 8) hebben zich prima vermaakt , zowel binnen als buiten. De speurtocht in het miniatuurgedeelte is erg leuk. Wel vonden wij de toegangsprijs voor volwassenen erg duur, aangezien wij alleen het miniatuurgedeelte hebben gezien, verder kunnen de kinderen alles zelf. Ook 2 euro voor een kopje koffie of thee is wat ons betreft aan de hoge kant, hoewel het dan wel weer prettig is dat je je eigen broodjes en drinken buiten gewoon kunt nuttigen.

Beoordeling gegeven door Ingrid Bruijs.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juli

Datum beoordeling: 28 juli 2009

heel leuk parkje, leuke binnenplaats en ik vond het leuk dat er ook een soort madurodam was en je kon ook op somige knopjes duwen en dan ging er iets bewegen dat was ook heel leuk en het was verder een mooi,schoon en heel leuk park groetjes joline en wieneke en elvira ,charlotte ,gerwin en daan

Beoordeling gegeven door joline en wieneke meerkerk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

Een prachtig mini stukje Zeeland. Het leuke is, dat je met dit dagje uit, ideeen op doet van andere plaatsen in Zeeland die je wel eens in het echt wilt zien. Zeer leuk uitgewerkte kleine details en ook nog extra's voor de kinderen zoals een groot klimgebeuren, minigolf met geluiden en een graafmachine. Een echte aanrader voor iedereen die Zeeland een bezoekje brengt.

Beoordeling gegeven door N.N..