1

Beoordelingen Park Oikos - Drakenwereld

uit de hand gelopen hobby
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19-07-2016

Datum beoordeling: 19 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een bijzonder park, in de negatieve manier. Wat ezeltjes, een kleine slecht verzorgde speeltuin, 2 onverzorgde hokken met wolven en een tuin met draken. De natuur is mooi, maar hier geld voor vragen kan echt niet. We waren snel weer buiten. Ik kan me voorstellen dat dit door mensen gerund worden die de draken als hun hobby zien. Dat kun je echter niet een park noemen. Ik raad het iedereen af om hier heen te gaan.

Beoordeling gegeven door djb.

gaaaaaaaaaaaf !!! al heel vaak geweest maar het bl
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vele malen

Datum beoordeling: 2 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

heer lijk met de kinderen allerlei verschillende activiteiten kunnen doen !, kleinschalig en uiteraard geweldig om de wolven daar te zien, uren kunnen we naar ze kijken !! paar jaar terug was het een hele bijzondere activiteit toen er en echte indiaan met zn lieve vrouw bivakeerde op ht terrein...ontzettend leerzaam !! elk jaar dat we in drenthe komen gaan we altijd weer naar de draken en wolven van oikos !!

Beoordeling gegeven door renske de bruin.

Super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-6-2015

Datum beoordeling: 29 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Prima vermaakt met onze 2 kinderen. Leuke gratis speurtocht en een aanrader is om bij de wolven in te gaan. Hele vriendelijke mensen, ook een dikke pluim voor dit kleinschalige maar oo zo mooie park.... Groet Van der heems

Beoordeling gegeven door Van der Heems.

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2015

Datum beoordeling: 15 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dure entree voor een rommelig, saai en slecht onderhouden park. Met een half uur waren we hier wel uitgekeken. Lauwe cappuccino. Entree van 4 a5 euro zou een stuk reëler zijn. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Jammer dat de eigenaren de recensies niet ter harte nemen.

Beoordeling gegeven door gezin met jonge kinderen.

Geld klopperij
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 06-04-2015

Datum beoordeling: 7 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Bij het lezen van de internetsite werden we erg enthousiast en besloten om met de familie er op tweede paasdag naar toe te gaan. We keken er erg naar uit en de verwachtingen waren groot. Helaas kwamen er er zeer teleurstellend weer vandaan en voelden we ons flink belazerd. We waren met zes volwassenen maar allemaal vonden we dit het geld totaal niet waard. Per persoon hebben we €7.50 betaald maar echt weinig gezien. Eerst drie grote uilen, twee grote hokken met in totaal 7 wolven en verder kleine kinderboerderij met 2 ezels, lui zwijn, kip en een paar pauwen. Rondje langs de draken maar zelfs echt een pad hierlangs was een beetje rommelig. Veel verwacht, maar helaas heel weinig gekregen. We hebben hier iets over gezegd, maar kregen als antwoord dat de wolven ook duur zijn. Echt heel jammer dit sorry.

Beoordeling gegeven door Mariska.

Onvergetelijke ervaring
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-03-2015

Datum beoordeling: 9 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Met een stel dames een dagje naar Oikos om wolven te fotograferen... We hadden besproken dat we bij de wolven in mochten wat een geweldige beleving was! De mensen van het park zijn zeer betrokken bij wat ze doen en je kan hun passie voor de dieren gewoon voelen, prachtig! Mooie verhalen en goede informatie en dan natuurlijk nog de wolven....wow wat een indrukwekkende dieren!!! Verder een leuk dierenboerderijtje erbij met een heerlijke brutale pauw, we hebben geweldig genoten van onze dag hier!

Beoordeling gegeven door Saskia Cloo-Hartsema.

mooi park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 maart 2015

Datum beoordeling: 8 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

We hebben ons met onze vier kinderen prima vermaakt en waren er al voor de derde keer en gaan zeker weer.Kinderen vragen heel vaak wanneer gaan we naar oikos

Beoordeling gegeven door venema.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Voorjaar 2014-

Datum beoordeling: 11 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

We waren aardig teleurgesteld, vergane glorie, slecht onderhoud en niet veilig. Heel jammer.

Beoordeling gegeven door Anna.

Tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 8-8-2014

Datum beoordeling: 8 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat op de site best leuk leek voor onze kleinkinderen was een ware tegen valler. Totaal vergane glorie. Alles is aan onderhoud toe. Wij hebben ons voor de 7,50 per persoon welgeteld 1uurtje kunnen vermaken. Besteed het geld liever aan iets anders. Daarna naar bezoekerscentrum Dwingelderveld gegaan. Zonder entree tien keer beter!

Beoordeling gegeven door Y. Van den Berg .

1 11111

Bezoekdatum: Juli 2014

Datum beoordeling: 1 augustus 2014

Reisgezelschap: met een groep

Jammer we waren met zes personen. We dachten een leuke dag te beleven. We zijn al een paar keer geweest in park Oikos. Met de hoop dat het ieder jaar Beter is. Maar heel spijtig om te moeten zeggen dat de eigenaren het park verder afbreken dan opbouwen.. Wat een troep. Dat is niet erg educatief zoals Ze het noemen op internet.

Beoordeling gegeven door Anoesh de haan .

Prima vermaakt!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 juli 2014

Datum beoordeling: 13 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Vanaf ons huisje was er tot onze vreugde op een kwartier afstand een park waar we heerlijk tussen de dieren konden lopen (ezels, zwijn, kippen, parelhoenders) en in een sprookjeswereld van draken en wolven terechtkwamen. We kregen gezelschap van een lieve pauw. Het was allemaal erg laagdrempelig en vriendelijk. De kinderen mochten de wolfshond bij de receptie aaien. Voor mensen met allergie zoals hooikoorts is het in het bosje wat benauwd was onze ervaring. Wij vonden het prachtig en hebben ons prima vermaakt, vooral vanwege de (gast)vrijheid die je er voelt. Leuke drakenfoto's gemaakt waar mensen echt verrast naar kijken. Leuk dat mensen tot zo'n initiatief komen midden in het Drentse landschap!

Beoordeling gegeven door Alide.

top
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-06-2014

Datum beoordeling: 13 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Wat een onzettend leuk park. Wij kwamen vooral voor de wolven, en die hebben we dan ook heel mooi kunnen bekijken en fotograferen. En ook de uitleg over de "Eskimo's is voor jong en oud goed te begrijpen.Wij komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Sandra Bruinsma.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1juni

Datum beoordeling: 4 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het fantastisch. Wij wilden maar even langs om de wolven te bekijken maar zijn de hele dag er geweest.Leuke spelletjes gedaan ezeltjes geborsteld en er is een leuke gratis speurtocht.

Beoordeling gegeven door De Geest.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 25 mei 2014

Datum beoordeling: 26 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een zwaar verwaarloosd en verpauperd park. Niets te zien niets te beleven. alles is aan onderhoud en schoonmaken toe,en het personeel zit op zijn kont in de zon. Zonde van de voor dit park te dure entree. tip van de dag gauw doorrijden.

Beoordeling gegeven door d sanders.

Niet nog een keer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: September 2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je komt binnen in een rommelige entree, het park heeft veel onkruid, op zich wel leuk hoe ze de draken hebben neergezet, als je vanuit de drakenwereld weer richting de dierenweide loopt, moet je langs de otters, dit was voor de kinderen niet leuk!, er was nog 1 otter die heel zielig in een hoekje zat met allemaal vliegen om zijn koppie, we hebben daar melding van gemaakt, de wond werd verzorgt vertelden ze, maar het dier moet je dan niet daar laten zitten, kinderen kunnen hier wel trauma's van oplopen. Dan loop je door naar de dierenweide, dat vonden de kinderen het leukst! en dan is 7,50 p.p. best een hoog bedrag als je weet dat de dierenweide thuis gratis is. Als ze het park wat beter onderhouden kan het best een leuk iets zijn, denk niet dat ze op deze manier verder moeten gaan.

Beoordeling gegeven door Janneke.

te klein en onprofessioneel
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1 oktober

Datum beoordeling: 1 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

We hadden een hoge verwachting, maar toen we eenmaal rond liepen viel het vies tegen. Je zag veel onkruid en het zag er onverzorgd uit. Na een half uur stonden we al weer buiten. Ik vind de entree wil te duur. De wolven zijn wel mooi om te zien.

Beoordeling gegeven door Ellen.

Interessant
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-9-2013

Datum beoordeling: 1 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Door menig negatieve reactie zijn we zonder veel verwachtingen naar Park Oikos gegaan. Het is inderdaad een beetje rommelig, maar de kinderen vonden het geweldig!! De drakentuin is interessant en indrukwekkend voor de kleintjes. De wolven zijn mooi om te zien. Helaas was er nog maar 1 otter die in slechte conditie was. Het leukste was nog het borstelen van de ezeltjes ;-) De reguliere entreeprijzen zijn aan de hoge kant voor wat men biedt, maar wij waren met 4 pers voor E8,- via vakantieveilingen (tip) en hebben genoten van ons bezoek (mede dankzij het heerlijke weer). Daar een heerlijk kopje koffie / thee op en het was geen probleem onze zelf meegebrachte broodjes te nuttigen. Aardige beheerders!

Beoordeling gegeven door Haverkamp.

Sprookjesachtig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-08-2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi park, sprookjesachtig, zeer vriendelijk geholpen. Leuk ook dat je op de draken mag zitten etc.

Beoordeling gegeven door Gina.

Verrassend mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-08-2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een middagje uit met de kleinkinderen. Heel erg mooi,niet zo groot,erg overzichtelijk. Ook heel erg gezellig dat er overal stoeltjes stonden. De kleinkinderen waren erg enthousiast,vooral de draken vonden ze erg spannend.we komen zeker nog een keer terug met de kleinkinderen. Beoordeling gegeven door Hilly Dubbelhuis.

Beoordeling gegeven door Hilly Dubbelhuis.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17juli

Datum beoordeling: 29 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

Prima vermaakt.zeer leuke gratis speurtocht echt een aanrader.Ga zo door.

Beoordeling gegeven door Jensen.

een leuk en apart park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juli

Datum beoordeling: 21 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Een heel leuk park we zij er al een paar keer geweest,ik snap niet dat die mensen zo negatief zijn,die moeten dan maar naar de efteling gaan,er zijn mensen die willen voor heel weinig geld op de eerste rij zitten,wij vinden het een apart en leuk park.

Beoordeling gegeven door T ,Jvan Arkel.

Brutaal
1 11111

Bezoekdatum: 13 juli 2013

Datum beoordeling: 18 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dagjeweg in eigen omgeving leuk! Na gezocht te hebben op internet sprak het park ons erg aan dus wij lekker op stap. Aangekomen op de plaats van bestemming werd ons enthousiasme wel getemperd. Tja ik kan helaas alleen maar zeggen waardeloos ik voel me echt bedonderd. Wat betreft de speeltoestellen deze voldoen echt niet aan de wettelijke vereisten al hoewel ik mij dat ook afvraag t.a.v de horeca. Wat een brutaliteit om dit te omschrijven als een park en er geld voor te vragen!

Beoordeling gegeven door Els.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 9 mei 2013

Datum beoordeling: 9 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te duur! Met zijn 3 tjes €22,50 en na drie kwartier weer buiten! Heel slecht onderhouden, een dikke troep! Enige pluspunt ze waren vriendelijk vandaar de 1.

Beoordeling gegeven door meijer.

tegenvallend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 mei 2013

Datum beoordeling: 17 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De website geeft een te hoge verwachting. De entreeprijs is veel te hoog ten opzichte van wat er geboden wordt. En dan vragen ze ook nog een extra bedrag als je iets extra wilt. (speurtocht door het park, tipi bekijken en verhaal van een "echte" indiaan horen, knutselen, etc). Het was leuk voor een keer, maar wij gaan er niet nog een keer heen. En aanbevelen zou ik ook niet doen. Een beetje speeltuin en/of kinderboerderij biedt hetzelfde.

Beoordeling gegeven door Johan.

Waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Mei 2013

Datum beoordeling: 11 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Onverzorgd,niks te beleven,onprofessioneel,een grote troep,het lijkt of je bij een zonderling in de tuin terecht bent gekomen,roofvogels?Welgeteld twee uilen!!!!! Gelukkig waren we met ons gezin,en maakten we het met elkaar gezellig door grappen te maken over dit professionele park.de spellen buiten waren het leukst,waren wel oud en er zat houtworm in... Veel te duur voor wat er geboden wordt. Geen aanrader,onze kinderboerderij in de buurt is professioneler en er is meer te doen voor niets,gratis. Positief was de schone toilet.

Beoordeling gegeven door Opa,oma,vier kinderen,twee kleinkinderen.

beoordeling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 09-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

we zijn met 2 kleine kinderen gegaan vond dit niets aan geen draak te bekennen bij de ezels en varken stonk het heel erg ,verder waren er 3 wolven te zien ,voor kleine kinderen is dit niets ,vond dit waardeloos ,het intree veel ste duur voor dat geld had ik meer verwacht ,zou er geen tweede keer heen gaan .niets aan .

Beoordeling gegeven door hfw melissen .

toe aan een 'upgrade'
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20-08-2012

Datum beoordeling: 24 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gewoon een grote tuin met enkele drakenbeelden erin. Best wel leuk maar nog wel onprofessioneel. (Leuk dat je een hobby hebt, maar dan moet of de entreeprijs 3 euro zijn of je moet het park 'upgraden').

Beoordeling gegeven door Carmen.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7 augustus

Datum beoordeling: 14 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In folders, aankondigingen wordt erg groot uitgepakt door 'de pr' van Oikos. Helaas is dit niet realistisch. Prima voor zo'n 1.5 a 2 uurtjes, maar dat is het dan toch echt. Kregen wel het idee dat het vanuit het hart is neergezet door de beheerder en dat is mooi om te zien. En o ja, bij de kassa staan allemaal van die vreemde, occulte drakenbeeldjes, schedels/doodskoppen. Onze jongste was voor die uitstalling bij binnenkomst bang en ik hoorde dat meer ouders zeggen. Niet doen. Dat doet afbreuk. De beeldjes die daar staan zijn namelijk van een heel ander kaliber dan de draken in 'de drakenwereld' waar het in jullie park omgaat!

Beoordeling gegeven door lilly.

Gezellig dagje weg
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 aug 2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Nadat ik kaartjes had gekocht heb ik de reviews gelezen. Ik schrok wel. Wat veel negatieve meningen. Maar omdat wij mensen zijn die altijd het beste ergens van maken en goed kunnen relativeren hadden wij zoiets: we gaan er gewoon een leuke dag van maken. En als het maar een uurtje duurt dan zoeken we daarna nog iets anders op. Maar het was niet nodig. Onze bevinding is na er 4 uren te zijn geweest: Wij vinden het een leuke natuurspeeltuin. Inderdaad niet overal even netjes maar dat hoeft ook niet, wij hebben ons daar niet aan gestoord. Er waren mooi wilde bloemperken en vele doorgangetjes wat voor de kinderen heel avontuurlijk was. In vele hoekjes stonden stoelen, al danniet met tafel. Je kon dus overal zitten. Er is goed gekeken naar leuke manier om vermaak te zoeken zoals puzzeltafels en een paar leuke klimtoestellen. Ook een aantal oud hollandse spelen zoals een ganzenbordtafel of kegelen of sjoelen was leuk. Als feedback zouden we het park willen geven dat het misschien goed is om de omschrijving van het park niet te groots neer te zetten. Hierdoor schep je een verwachting. Omschrijvingen dat het een magisch park is voor jong en oud is naar onze mening niet treffend. Wel vonden wij dit park hartstikke leuk voor vooral jongere kinderen/jonge gezinnen. Het is niet te groot, wij zijn 2 keer het park rond geweest en hebben veel met de kinderen gedaan. Maar ja, verwacht je een groots park met vele en grote attracties en professionele horeca en onderhoud, dan moet je hier niet heen. Je kunt hier een dag veel lol hebben, maar net zoals het met alles geldt: je moet er zelf wat van maken. De dieren zijn er ook erg leuk trouwens, je mocht erbij om de ezels en hangbuikzwijn te borstelen. Verder tot slot: wij vonden de mensen erg vriendelijk. Geen echte horeca mensen, maar juist daarom z'n charme. Erg vriendelijke mensen met het hart op de goede plek!

Beoordeling gegeven door Linda.

Tegenvallend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19 juli 2012

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Als je er van houdt zal je het een mooi park vinden maar als je meer gewend bent voor dezelfde prijs valt het flink tegen. Wij zijn er door heen gelopen en er meteen weer uitgelopen. De ontvangst vind ik niet verwelkomend. We moesten wachten totdat andere mensen uitgebreid hun frietbestelling hadden gedaan voordat wij onze kaartjes konden betalen. De bazin zag ons te staan, keek ons nors aan en ging op haar gemak de bestelling in de keuken doorgeven. Ik vond zowel de baas als zijn vrouw er onverzorgd uitzien. Daarna kwam ze naar ons toe, niks van bedankt voor het wachten en probeerde ons een speurtocht aan te smeren. Nadat ik nee had gezegd, keek ze me aan en.. vroeg het aan mijn kinderen. Nouja zeg. Twee keer zelfs. En twee keer zei ik nee. Het is inderdaad een achtertuin waar geprobeerd is om iets leuks te creeren met de drakenbeelden die op zich wel leuk zijn, maar de tuinen zijn niet netjes afgewerkt, je loopt zo in het onkruid of onder de te lange takken door. De weinige zitgedeelten tussendoor zijn vaak al gevuld met bezoekers die je dan ook nog eens lekker aan zitten te kijken. Had meer een soort van ik kom in de huiskamer van iemand anders gevoel dan ik heb een dagje uit gevoel. Dus in totaal zijn we tien minuten binnen geweest. Ik vind de prijs,kwaliteitsverhouding niet kloppen. Misschien een tip voor de beheerders om eens in een soortgelijk park in Duitsland te gaan kijken waar meer sfeer hangt, voor minder geld en waar men wel degelijk een hele dag door kan brengen.

Beoordeling gegeven door van den Broek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-7-2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een leuk park voor jonge kinderen, ze kunnen zich hier een paar uur leuk vermaken met twee speurtochten,wat spelletjes en een kleine speeltuin. Wij waren er vandaag met warm weer en een felle zon, op het terras had maar 1 tafeltje een parasol en die was al bezet dus zaten we in de felle zon wat niet fijn was. De 2 eigenaren staan zowel in de keuken,in de bediening en achter de kassa en het was best druk,hierdoor hebben we erg lang op drie tosti`s moeten wachten.

Beoordeling gegeven door Hanneke.

klein, gezellig, betaalbaar!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Klein, knus, goed onderhouden, fantasie park. Mensen die met veel passie en enthousiasme werken in en aan dit park. Betaalbaar!

Beoordeling gegeven door mowgly.

waardeloos, afknapper
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 6 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

waardeloos park. je bevind je werkelijk in de achtertuin van de eigenaar. Hier bevinden zich enkele beelden van draken. Verder zijn er wat oud Hollandse spellen te toen. Wij vonden er niets aan.

Beoordeling gegeven door Koehoorn.

verrassend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: moet je echt een keer naar toe

Datum beoordeling: 22 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een uniek park!!!! Heel bijzonder !! Kinderen veel plezier gehad. En, wat ook belangrijk is in deze tijd: betaalbaar voor een dagje weg met de kids. Wij hebben de hele dag genoten. drakenwereld, echte wolven en otters, ezels en nog veel meer. Maar de mensen zijn er ook zo gastvrij en vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Ans.

Datum beoordeling: 17 april 2012

Na recensies te hebben gelezen zijn wij naar dit park gegaan afgelopen zondag. Ik moet echt zeggen; wat een teleurstelling, al helemaal voor de prijs die je moet betalen. Het 'park' ligt er erg vervallen bij en om het park heen zie je allemaal schroot liggen. De draken heb je na 10 minuten al gezien. Een speeltuin is er niet, op een paar schommels en hier en daar een speel dingetje na. We zijn er in totaal een uurtje geweest, dan heb je het echt gezien en dat voor 20 euro. Het komt op ons over als een uit de hand gelopen hobby, je staat gewoon bij iemand in de achtertuin, de moestuin is nog te zien, alleen is het vervangen dor onkruid. Recensies over de 'mooie tuinen' snap ik dan ook niet. De Oudhollandse spellen die je kunt spelen zin incompleet of kapot. Jammer, maar voor ons nooit weer. Dan denk je nog, leuk, wolven, maar ook dat is wederom een teleurstelling.Het verblijf van de be! esten is onverzorgd, ze liggen in principe in een kooi. Jammer. Voor 7 euro p.p. kun je je dag helemaal vullen.

Beoordeling gegeven door Sabina.

Superfantastischgeweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vaak

Datum beoordeling: 10 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een mooi park, met geweldig mooie draken en wolven. Je komt er helemaal tot rust. Onze dochter zien we de hele dag niet terug. Zo leuk vind zij het daar, ze is ook helemaal gek van draken.

Beoordeling gegeven door Truus, Dikkie en Monja.

Echte wolven
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park voor kids,er zijn niet alleen wolven,draken maar ook knuffel ezels die je mag borstellen de kids kunnen ook nog leuke spelletjes/speurtocht doen,leerzaam!Mooi aangelegde tuin waar je mooie foto's kunt maken

Beoordeling gegeven door Jenny.

een uniek park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 april 2011

Datum beoordeling: 25 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een voldoende plus!!! Wij zijn ook naar oikos geweest met de kinderen en hebben een geweldig mooie dag gehad. De speurtocht was heel erg leuk om te doen en de draken zijn erg mooi gemaakt!! Chapeau, hoor1 De wolven hebben er een mooi plekje, helemaal niet rommelig, maar juist goede plekken om zich ook te kunnen verschuilen en beschutting te zoeken voor de zon. De kinderen willen er morgen wel weer naar toe, nou, dat zegt toch wel wat. Park Oikos, bedankt voor de gezellige dag, ook jullie waren heel gezellig en de koffie met appeltaart smaakte verrukkelijk. Wij komen vast nog een keer terug. Tot ziens in park oikos. Annika, Henk, Joop en Karina

Beoordeling gegeven door Annika.

nog niet klaar voor het seizoen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 18 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben net bezocht. Het is nog lang niet klaar voor het seizoen. Kapot speelgoed, o.a. hangmat en tuinstoel weggeschoven in de bosjes, losse boompjes in de perken gegooid, veel onkruid. De nieuwe wolventuin viel ook heel erg tegen, geen mooi,spannend veld maar een rommelig hok.

Beoordeling gegeven door Anne.

leuk voor de woensdagmiddag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-10-2010

Datum beoordeling: 6 oktober 2010

we zijn er vanmiddag geweest. De kids hebben zich prima vermaakt. Niet duur, ook omdat je je eigen eten en drinken mag meenemen. 2 leuke speurtochten. De kinderen willen wel nog een keer, vraag me alleen wel af of het de 2e keer weer zo leuk is, als we de speurtochten al kennen, misschien is er dan iets nieuws? De ezeltjes zijn extreem lief en de kinderen hebben veel lol beleefd aan de varkens voeren en het zoeken naar kikkers. Kortom, leuk voor zo'n saaie woensdagmiddag.

Beoordeling gegeven door Inge .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 augustus 2010

Datum beoordeling: 21 augustus 2010

het park heeft hele mooie natuur, en de kinderen kunnen zich wel even bezig houden met allerlei spelletjes, toch vind ik dat je het na zo,n anderhalf uur uur wel gezien hebt. we hadden iets meer dieren verwacht, nu waren er maar 2 ezels en 2 zwijntjes.een hele dag vermaak vind ik overdreven, toch kun je hier wel even langs om te kijken, zeker de natuur is de moeite waard.

Beoordeling gegeven door gerard.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-07-2010

Datum beoordeling: 26 juli 2010

Geweldig park, origineel, kleinschalig maar heerlijk om een middag te vertoefen zonder drukte. De draken zien er mooi uit en de speurtocht in combinatie met de mooie beelden zijn voor groot en klein leuk. We komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Fam. Oudman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: begin mei en half juni

Datum beoordeling: 10 juli 2010

dit is een geweldig park! je kan hier een paar keer per jaar naartoe en telkens is er weer wat anders te zien door de prachtige tuinen de kinderen vermaken zich er ook prima kunnen er lekker spelen etc. de draken zijn ook een heerlijke aanvulling, echt heel erg mooi!!! en het is een betaalbaar uitje wat je gewoon zo nu en dan even kunt doen een 10+ dus!!!!

Beoordeling gegeven door Heizenberg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-7-2009

Datum beoordeling: 26 juli 2009

een heel leuk en orgineel park we hebben ons heel goed vermaakt echt iets voor het hele gezin er is ook een gezellig terras met aardige medewerkers echt een aan rader we komen zeker terug

Beoordeling gegeven door Lenie van arkel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2009

Datum beoordeling: 8 juli 2009

geweldige plek voor ouders en kinderen de kinderen zijn de hele dag zoet met ontdekken en spelen en wij hebben heerlijk genoten van de prachtige tuinen ook zijn er vele activiteiten zag ik, dus we zullen regelmatig terugkomen

Beoordeling gegeven door Niek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli 2009

Datum beoordeling: 1 juli 2009

samen met de kinderen een geweldige dag gehad. Wat een schitterend park! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en wij hebben nog een poosje in de pagode gezeten bij de chinese draak. Genoten hebben we van de fluitende vogels en het gekwaak van de kikkers. Dit vind je echt nergens in Nederland. Een dagje weg voor een zeer betaalbare prijs. Met z'n viertjes waren we nog geen € 30 kwijt inclusief drinken. Bij de meeste parken is voor dat geld nog maar 1 persoon binnen. Ze hebben ook een hele leuke agenda voor de zomer dus wij gaan er zeker nog eens naar toe.

Beoordeling gegeven door Mevrouw Langbroek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 mei

Datum beoordeling: 18 mei 2009

Was gisteren in oikos heb een lammetje zien geboren heel erg tof!

Beoordeling gegeven door HERMA.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei 2009

Datum beoordeling: 18 mei 2009

Het was geweldig. Onze jongste was in tranen toen we weg gingen en wilde de volgende dag weer. Een echte aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.

Beoordeling gegeven door Marja de Boer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17mei

Datum beoordeling: 18 mei 2009

troebel water hoort bij een goede biotoop voor een aantal dieren dat weten veel mensen niet,helder water betekent niet perse gezond .Park oikos is een oase aan natuur alleen moet men het opmerken.schildpadden zijn geen actieve dieren zowiezo wat verwacht u er van dat ze gaan vliegen groet willem

Beoordeling gegeven door willem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei

Datum beoordeling: 17 mei 2009

wat een gezeur hier voor wij hebben een geweldige middag gehad

Beoordeling gegeven door ineke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 mei 2009

Datum beoordeling: 14 mei 2009

Gisteren in Park Oikos geweest. We waren een midweek in Drenthe en vonden dit toevallig. Wat een aangename verrassing. We hebben ons geweldig geamuseerd en zelfs even geschommeld. Met Hemelvaart gaan we weer want dan kun je ook schilderen in de tuinen. Alleen neem ik dan de kleinkinderen mee want die vinden het vast geweldig om met de vele spelletjes te spelen. Verder was de koffie heerlijk en het personeel erg vriendelijk

Beoordeling gegeven door Mw Grootegast.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 mei 2009

Datum beoordeling: 14 mei 2009

Op zondag 9 mei zijn wij bij de opening van oikos geweest.Wat is het daar mooi zeg en een geweldige sfeer.Een enorme aanrader

Beoordeling gegeven door Martijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-11-2008

Datum beoordeling: 28 november 2008

Oikos is de nieuwe naam voor het nu kindvriendelijke themapark. De tuinen zijn nu voorzien van vele oud Hollandse spelletjes, een kinderboerderij waar de ezels geborsteld kunnen worden en voor de begeleiders een gezellig terras, met zandbak en lego. Een regenbuitje? Dan even binnen in de stripverhalen. Wij zijn bijna een hele dag geweest. Zie parkoikos.nl

Beoordeling gegeven door Sjaak Conneman.