1

Beoordelingen GESLOTEN - Utropia - exotische vogels en planten

zonde van je geld
1 11111

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 18 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

vies oud pand met wat halfdode planten met poepen een paar vogels die je ook in een grote dierenwinkel (gratis) kunt zien, ook geen tropische temperaturen. Voor kleuters wel leuk die nog geen volwassen kijk op het leven hebben en de mankementen niet zien en de dikke vissen kunnen voeten. Wel heel vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door ioop.

teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 16/4/2014

Datum beoordeling: 18 april 2014

Reisgezelschap: gezin

De folder zag er veelbelovend uit, maar in werkelijkheid was het helemaal anders... Het gebouw was oud, het zag er niet aantrekkelijk uit binnen en er was weinig sfeer te bekennen, bovendien hing een vieze geur. Op 15minuten waren we rond. Spijtig van het geld...

Beoordeling gegeven door ad.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 maart 2014

Datum beoordeling: 16 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Een oud gebouw maar geweldig aan de binnenkant. Kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad met vogels en vissen voeren. Mijn vrouw en dochter hebben het nog steeds over die dokters visjes die hun handen schoon gegeten hebben HELEMAAL GRATIS, zag pasgeleden dat het ergens anders 30 euro kost!! Ik heb heerlijk rondgekeken en heerlijk op het terras met uitzicht op de losvliegende vogels zitten relaxen en gezellig met het personeel zitten kletsen. Super ervaring!!!

Beoordeling gegeven door Robbert.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: hebben een jaarkaart, dus vaak

Datum beoordeling: 17 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Is inderdaat klein, maar als je de tijd neemt is het super. Zelf vind ik het wel lekker dat het niet te groot is, ik durf mijn kinderen hier in iedergeval helemaal hun gang te laten gaan en kan dan lekker zelf mijn eigen ding doen. De leukste ervaringen zie je pas als je je laat verrassen door de losvliegende vogels, ze zitten overal als je maar goed kijkt!! logisch dat je dat niet in een half uur ziet!! Iedere keer als wij er naar toe gaan komen we er uren later pas weer achter hoe lang we er weer geweest zijn, gewoon omdat je helemaal tot rust komt. De kinderen vinden de vogels met van die potjes nectar eten geven geweldig. Mijn vrouw is niet weg te slaan bij die (gratis) doktervisjes waar ze iedere keer weer met zachte handen vandaan komt. Zelf vind ik het heerlijk om rustig op een bankje te zitten en te genieten van alles wat om me heen vliegt of op het terras lekker wat te eten of te drinken.

Beoordeling gegeven door Rinus de Visser.

utopie
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-09-2013

Datum beoordeling: 12 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Folder en website veelbelovend, maar het viel erg tegen. Klein, vies, het stonk, geen tropische tuin te bekennen. We waren er in een half uur weer uit en dan hebben we nog heel langzaam gedaan en uitgebreid vogeltjes gekeken met ons zoontje van 1 jaar oud. Belachelijk hoge entreeprijs.

Beoordeling gegeven door Saskia.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-06-2013

Datum beoordeling: 25 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Super om heen te gaan zijn er al meerdere malen geweest en zullen er blijven komen erg vriendelijk personeel, de sfeer is erg gezellig, kan er makkelijk uren zitten lekker wat drinken wat rondlopen en de kleine heeft het er altijd enorm naar haar zin en de stank heb ik niks van gemerkt nooit eigenlijk en de dieren zien er erg goed en verzorgd uit zeker een aanrader en toch zeker tweety de kaketoe daar ben ik helemaal weg van haha

Beoordeling gegeven door langenberg.

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-06-2013

Datum beoordeling: 26 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

De folder beloofde heel wat. Dus op een regenachtige middag er na toe. Wat een bende , overal poep op de vloer , voliere vol met zaad tralies onder stof, het ruikte behoorlijk de mooie planten stelde niets voor en zaten dik onder de stof.Dat dit een dierentuin genoemd mag worden.

Beoordeling gegeven door b.hermsen.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 21 november 2011

Reisgezelschap: gezin

veel leuke dieren zoals vogels, schildpadden en koikarpers.

Beoordeling gegeven door peter zwemer.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere keren

Datum beoordeling: 21 november 2011

Reisgezelschap: gezin

wel wat klein, maar je kan ook niet alle papegaaien laten zien. Dat gezeur over omgebouwde autogarages en stank, daar heb ik niets van gemerkt. Er was een bak met zand waar prairie hondjes in moesten zitten, die zag ik niet, maar ze waren er nog maar net, dus.. verder leuke vogels, schildpadden en koikarpers

Beoordeling gegeven door peter zwemer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-08-2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

Wij zijn er deze week wezen kijken en hebben ons er prima vermaakt!! Vooral de kinderen hebben genoten van het voeren van de vogels en het vissen voeren. De opzet is niet groot, maar wel overzichtelijk en betaalbaar. Wij gaan zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Annie.

1 11111

Bezoekdatum: 1-8-2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Oude Garage die simpel is omgebouwd met wat kamerplanten en oude volières tot wat het nu is, is inmiddels ook nog erg onderkomen, vies en het stinkt er heel erg, is weinig moeite gedaan om er echt iets van te maken, aanbod vogels is ook minimaal, wij waren binnen 10 minuten weer buiten. Hoe durven ze voor zoiets ook nog entree te vragen, bij een beetje grote dierenwinkel is meer te zien, triest !

Beoordeling gegeven door Nick.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22-08-2009

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

De website en de folder zijn leuk in elkaar gezet, mooie groene planten en blije mensen. Helaas hebben wij deze niet kunnen ontdekken. De omgetoverde oude autogarage tot een tropisch paradijs is niet helemaal gelukt. De kwaliteit van de tropische planten was slecht door slecht licht (T.L. verlichting). De inrichting is veelal gedateerd en slecht onderhouden. De technische installaties zijn slecht aangelegd, je ziet overal huis-tuin-en-keuken ventilatortjes hangen met stekkers, kabels en leidingen. Wij hadden ook onze bedenkingen bij de verzorging van de vogels, veel bakjes drinkwater met daarin een "gelige substantie" van wat water zou moeten zijn. Het is jammer dat deze tropische tuin zich niet in een kas bevind waar alles veel beter tot uiting komt, planten groener en een beleving dat je echt door een tropisch paradijs wandelt. Gelukkig kwetteren de vogels er lustig op los en vergeet je alle rondom spelende zaken al snel, maar de herinnering aan de algehele indruk vergeet je helaas niet zo snel. Kortom voor het entreebedrag krijg je onvoldoende waar voor je geld. Verder hebben we een gigantisch mooie dag gehad in het schitterende Zeeland.

Beoordeling gegeven door Fam. Koolen.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10.08.2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

Wat een deceptie. Klein (schatting 20x40meter), enorme stank, weinig vogels (diverse zitten in kooien), veel dode bomen en planten, veel te duur voor wat wordt geboden. Zelfs het voeren vd vogels of de vissen moet nog worden betaald. Het is het 'hobby-niveau' helaas niet ontgroeid, daarnaast is de locatie ongeschikt voor een dergelijk overdekt 'gebeuren'. Een afrader dus. Binnen 15 minuten hadden wij het gezien en stonden wij gelukkig weer buiten in de frisse lucht, maar wel met een kater gevoel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-07-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Het was leuk om samen met de kinderen naar Utropia te gaan, aangezien we gek zijn op papegaaien. Het blijkt een soort klein Avifauna te zijn. We vonden de papegaaien echter wel leuker, alleen de toegangsprijs was wat aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-07-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Utropia is een soort van Avifauna in t klein. De vogels zijn echter veel interessanter en levendiger. Het was voor ons en de kinderen fijn om te gaan kijken, alleen de toegangsprijs was niet echt goedkoop.

Beoordeling gegeven door Bakker,.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2005

Datum beoordeling: 6 mei 2008

Het allerleukste is het "voeren" van de vogeltjes!

Beoordeling gegeven door A. Klok.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Geweldig, al die vogels waar je gewoon tussen loopt. Velen kun je gewoon aanraken. Ook de koikarpers zijn een fantastische ervaring als je ze te eten geeft. Ze zuigen letterlijk het eten uit je handen. Het is overzichtelijk zodat je de kinderen niet kwijt kan raken terwijl ze vrij rond lopen. Goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel en de vogels zijn ronduit prachtig.

Beoordeling gegeven door W. Bommelé.