Beoordelingen De Utrechtse Bazaar

voordelig en goedkoop
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8 december

Datum beoordeling: 10 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

waaren na enige tijd eens terug in de utrechtse bazaar , na al dat negatiefs waaren we benieuwd , er heerste een redelijke leuke sfeer in de hallen ,na een praatje met een leuk lief klein vrouwtje voelden we ons helemaal weer thuis in de bazaar ze heeft prachtige sjaals en ringen heb er een 4 tal van gekocht want van die zogenaamde dure prijzen niets van gemerkt in utrecht zelf op de markt bij het centraal station staan ze 3x zo duur , en die prachtige sjaals ook, aan de ingang bij opa jan of piet weet niet meer maar heel lekkere friet met stoofvlees , hebben een leuke dag gehadt op de markt en is men weer op zoek naar de oude glorie henk en bep stam

Beoordeling gegeven door family stam.

In een woord: Triest
1 11111

Bezoekdatum: 02-11-2019

Datum beoordeling: 8 november 2019

Reisgezelschap: gezin

Vroeger was het leuk; veel variatie in aanbod, redelijke kwaliteit en er waren flink wat kraampjes. Ik was er vorige week weer eens na lange tijd maar wat ik aantrof was dieptriest. Twee man en een paardenkop aan publiek en slechts een handvol kraampjes. Geen eens meer noten of andere Marokkaanse / Turkse lekkernijen. Alleen een paar fruitkraampjes en wat telefoon rommel. En o ja, heel veel oud ijzer (in de vorm van totaal versleten / verroest gereedschap). Wat een farce. Nieuwe spullen die er verkocht worden komen rechtstreeks van Wish of Ali baba en worden voor 3 tot 5x de originele prijs verkocht. Schandalig want thuis gekomen werkt de helft niet (en naar je geld kun je natuurlijk fluiten!). Mijn advies: Overslaan.

Beoordeling gegeven door Raymond.

Ruk bloed dood.....
1 11111

Bezoekdatum: 05-10-2019

Datum beoordeling: 13 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Jaren terug nog aardig. Nu zo goed als leeg of veel van het zelfde.. Nu weer toegangsprijs betalen na een gratis actie zomer 2019 en betaald parkeren en binnen half uurtje weer buiten dat is een doodsteek voor de Utrechtse Bazaar. Schandalig dat je voor je toegang en parkeren moet betalen dat is een poot uitdraaien voor je bezoekers en handelaren.. Misschien een tip voor de directie van Utrechtse Bazaar ga eens kijken bij Beverwijk en leer ervan. Voor nu sla ik het over rij wel door naar Beverwijk. Jammer.

Beoordeling gegeven door ERG.

lekker goedkoop
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-09-2019

Datum beoordeling: 10 september 2019

Reisgezelschap: met partner

inderdaad de hallen zijn noch niet vol ,maar leeg is het zeker niet , voor wie de moeite doet om goed te kijken natuurlijk, was daar zondag 1 september en heb enkele riemen gekocht 3voor 10 eur.. zoek dat maar in de binnen stad of gewone markt , prachtige stalen ketting gekocht voor mijn man was in volendam op de dijk bijna 98 eur.. hier 29 eur.. betaald , ik was ook gelukkig met een volle zak honde snacks voor 5eur.. , in elk geval ondanks de negativiteit toch geweest en gelukkig maar zou ik zeggen , moest 5 eur.. betalen voor 4uur aanwezigheid , weer zo iets ga maar parkeren in het grootste boeregat in nederland en kiik maar wat je daar kwijt bent aan parkeer kosten nel en jan

Beoordeling gegeven door 2pers.. nel jansen jan jansen.

Barslecht
1 11111

Bezoekdatum: 24 augustus 2019

Datum beoordeling: 24 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Er waren maar een paar kraampjes open van de horeca was nog niet de helft open toegang gratis maar een half uurtje parkeren kost ons €3.75 wat een schande diep treurig voor de mensen die nog wel open zijn

Beoordeling gegeven door marja.

Laatste keer geweest
1 11111

Bezoekdatum: 10-8-2019

Datum beoordeling: 10 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

In de zomer betaal je dan weliswaar geen entree maar er staan echt bijna geen kramen. Na een kwartier waren we er al klaar mee en dan moet je serieus 3,75 euro aan parkeerkosten betalen. Advies: als je niks kunt bieden sluit dan gewoon in de zomer!

Beoordeling gegeven door Bar.

toch noch leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: july

Datum beoordeling: 1 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

dat de markt niet meer is zoals vroeger oke , maar dat is nergens meer ,doordat de mensen minder en minder te besteden hebben(veroorzaakt door de dievenbende in de haag) willen ze meer en meer liefst voor zo weinig mogelijk,maar na mijn bezoek en gesproken te hebben met meerdere standhouders VIND IK HET ALLEMAAL WEL MEEVALLEN ,dat er parkeer geld gevraagd wordt tot maximum 5 eur.. per dag als je met 4mensen komt is dat 1,25 per pers.. ,was deze week in amsterdam 7,50 per u parkeren.. utrecht 6 eur.. per u parkeren dat is pas oplichterij,van vroeger gesproken in vleuten waren er in july en augu.. 2 rijtjes kramen ook niet meer ,om kort te zijn ik vindt dat de meesten sterk overdrijven met hun komentaar over deze markt waar je hier en daar noch prachtig ingerichte kramen vindt met leuke spullen

Beoordeling gegeven door s.craye.

Achteruitgang
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27-07-2019

Datum beoordeling: 29 juli 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Deze bazaar hangt denk ik aan het infuus. Elke maand is het mionder en minder. Ook de standhouders klagen enorm. Entree is nu even gratis maar je krijgt een 'sigaar uit eigen doos'! Als je er even twee uurtjes bent moet je 4,50 euro parkeerkosten betalen. De bazaar wordt minder en minder. Maar de kosten hoger en hoger. Er zijn zogezegd 2 hallen maar deze zijn slim vol gemaakt door grote afrasteringen zodat het nog wat lijkt. Kom er al echt jaren maar was er nu klaar mee, het was voor mij de laatste keer.

Beoordeling gegeven door Klaas.

Mag t niet zeggen, zeg t toch , in Eén woord KUT
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22 juni 2019

Datum beoordeling: 24 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Dat zoiets nog bestaat, lees net dat ze bijna failliet zijn ,haha,ja geen wonder, je loopt er in ruim half uur doorheen, veel van hetzelfde, en daar durven ze dan ook nog entree geld voor te vragen, wat een aanfluiting zeg, weet niet wie daar aan het roer staat? ,maar die snapt er geen moer van. Ons zien ze er niet meer, faillissement is misschien maar het beste, want dit is niks.

Beoordeling gegeven door Hans.

Vergane glorie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15

Datum beoordeling: 16 juni 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Geen schijn meer van wat het ooit was. Zonde van je tijd en geld.

Beoordeling gegeven door Janusz.

niks te doen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: in April

Datum beoordeling: 7 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Bén hét zéér zeker eens met alle recensies Vd mensen wíj kwamen hier zeker 1x per maand is helemaal niks meer aan aflopende zaak héél jammer want was toch altijd effe een paar uurtjes ontspanning

Beoordeling gegeven door Ross.

Met partner
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 mei 2019

Datum beoordeling: 26 mei 2019

Reisgezelschap: met partner

Deze markt is gedoemd snel te verdwijnen, wat een waardeloze markt is dit geworden meest oude rommel en de entree is zgn gratis maar je betaald wel meer parkeergeld dan de entree was, beetje oplichterij. Wij kwamen al jaren zeer regelmatig op deze markt maar sinds er parkeergeld moet worden betaald is dit voor ons de laatste keer geweest, dan is Tiel een stuk beter met Ali baba erbij.

Beoordeling gegeven door Willem en Hennie.

Waardeloos. Wat een slecht idee om parkeergeld te
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25 mei 2019

Datum beoordeling: 26 mei 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Wat een slecht idee om parkeergeld te vragen. De doodsteek voor de markt getuige ook de paar bezoekers en lege tenten. Is dit ook de bedoeling om later daar huizen neer te zetten zoals in Vleuten?

Beoordeling gegeven door Ronald.

Over en uit!
1 11111

Bezoekdatum: 19-05-2019

Datum beoordeling: 25 mei 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Ben bezoeker van het eerste uur.Na vele jaren heb ik afscheid genomen.De gluipige entree heffen na afloop a 5,00! deed voor mij de deur lettterlijk dicht.Jammer.

Beoordeling gegeven door Fred.

Tijd verspilling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11 mei 2019

Datum beoordeling: 18 mei 2019

Reisgezelschap: met partner

Trapt er niet in met gratis entree. Je betaalt al gauw 5 euro parkeergeld. Dat is meer dan entreegeld van 1,50 op de zaterdag als je met zijn tweeën bent. Dit is oplichterij. Als je binnen bent is er niks te beleven. Lege hallen.

Beoordeling gegeven door Peter en Anna.

Waardeloze halflege hal
1 11111

Bezoekdatum: 14.04.2019

Datum beoordeling: 15 april 2019

Reisgezelschap: met partner

Wat is dit slecht geworden; slechts de helft van de hal is bezet maar daarvan is dan óók nog eens de helft afgezet met bouwplaatshekken voor bankstellen?? Wat is er gebeurd met de eetkraampjes? Wij hebben ruim 110 km enkele reis gereden en ook nog eens €3,50 entree pp betaald maar toch niet om deze troep te zien? Je zou als bezoeker de entree terugbetaald moeten krijgen omdat je een beloning voor de genomen moeite verdient! Dit kan nooit meer goed komen.... de slechte naam is helaas gegrond. Met 25 minuten heb je alles gezien: schandalig!! Tiel en Wamel zijn 10x beter én gezelliger!

Beoordeling gegeven door Ikkes.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-02-2018

Datum beoordeling: 26 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Was erg gezellig. Was al even niet meer geweest maar het is helemaal anders ingericht dan vorig jaar en vooral voor kleine kinderen erg leuk en gezellig!

Beoordeling gegeven door FB.

Rampzalig
1 11111

Bezoekdatum: 26 januari

Datum beoordeling: 28 januari 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een uur gereden en dan is de hal haast leeg. Was er zo doorheen. Wat een aanfluiting. Vroeger kwam ik hier regelmatig maar ik kom er niet meer. Dan maar wat verder rijden naar beverwijk

Beoordeling gegeven door Angel.

Sterfhuisconstructie
1 11111

Bezoekdatum: 20-01-2019

Datum beoordeling: 20 januari 2019

Reisgezelschap: met partner

Voor ons de laatste keer! Wat gaat het hier hard achteruit,zeg! Zoveel lege plekken en voornamelijk oud gereedschap. De tweede hal wordt bijna helemaal in beslag genomen door met hekken afgezette ruimtes. Waar spullen te koop worden aangeboden,die je op een buurtrommelmarktje nog niet wilt hebben. Op het eetplein zijn meer dan de helft van de kraampjes dicht. Nee,ons zie je hier niet weer.

Beoordeling gegeven door Ria.

Leuk en niet duur.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-12-2018

Datum beoordeling: 26 december 2018

Reisgezelschap: met partner

De eerste kledingkraam links heeft hele leuke kleding voor een leuke prijs, verderop kun je van alles kopen voor je telefoon, repareren kunnen die gasten ook goed. Bij de groente en fruit kun je tegen sluitingstijd op zondag leuke koopjes doen. Bij de huishoudelijke apparaten en gereedschap is de verpakking soms wat beschadigd, maar voor 60% van de prijs moet je daar niet op letten, en ook daar niet goed geld terug of ruilen. Planten voor binnen of buiten vind je daar in alle soorten, voor een prijs die heel laag is. Dierenvoeding hebben we niet geproefd, maar de kat en de hond genieten er van. Met een batterij wisselen van je horloge heb je de entree al terugverdiend. Verder zijn er ook mensen die hun huis aan het opruimen zijn en een weekend proberen dit te verkopen. Wij komen er bijna wekelijks.

Beoordeling gegeven door Martien en Esther.

OP WEG NAAR DIEPTEPUNT!
1 11111

Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Datum beoordeling: 28 oktober 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Voorheen kwam ik hier graag en vaak. Maar het aantal kramen en de kwaliteit van het aanbod is drastisch teruggelopen!!! Kraamhouders klagen ook geregeld. Er moet écht iets gebeuren anders zie ik dat het doek héél snel valt.......

Beoordeling gegeven door Joke.

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 31 sept 2018

Datum beoordeling: 30 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Valt erg tegen , stelt niets voor. Niet eens in de schaduw van Beverwijk. Was de laatste keer.

Beoordeling gegeven door Nick.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 02 september 2018

Datum beoordeling: 2 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Zeker geen 2,50 entree waardig, weinig stands, geen diversiteit de markt is nog maar een schaduw van wat het vroeger in vleuten was. Bespaar je de moeite en rij gewoon naar Beverwijk, dat is gewoon top.

Beoordeling gegeven door Tom.

Oplichters
1 11111

Bezoekdatum: 14042018

Datum beoordeling: 14 april 2018

Reisgezelschap: met partner

€3,50 voor een paar waardeloze kramen. Zonde van mijn geld en tijd.

Beoordeling gegeven door Ed.

Q
1 11111

Bezoekdatum: 2 kerstdag 2017

Datum beoordeling: 26 december 2017

Reisgezelschap: met partner

Schande dat ze hier € 3,50 entree geld vragen, we waren binnen een kwartier weer buiten oplichters zijn het ik raad ook iedereen aan hier naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door Cremers.

Super saai
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26december 2017

Datum beoordeling: 26 december 2017

Reisgezelschap: met partner

Ga er nooit meer heen Het is er niet beter op geworden Binnen 1.5uur uit gekeken, en bij de Eet kraampjes word je bedondert waar je bij staat echt dit was me laatste keer hier in de utrechtse bazaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

Aanfluiting.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19-08-2017

Datum beoordeling: 21 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Binnen een uur en je hebt het gezien, jammer! Daarna doorgereden naar Beverwijk.

Beoordeling gegeven door Monique.

Waardeloos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 5 maart 2017

Datum beoordeling: 5 maart 2017

Reisgezelschap: met partner

Echt een waardeloze markt met veel oude rotzooi. Veel van hetzelfde: fruit, kleding en dan met name voor de Marokkaanse dames. Een fatsoenlijke kop koffie kun je er niet krijgen. Wij gaan er nooit meer naar toe.

Beoordeling gegeven door Elvira .

Lege markt met rot fruit
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11 -9-2016

Datum beoordeling: 11 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Deze markt heeft de beste tijd gehad.Minder dan de helft gevuld met kraampjes,veel hetzelfde.Thuis bleken de vijgen voor het grootste deel rot.Entree niet waard.

Beoordeling gegeven door Helmers.

WAARDELOOS
1 11111

Bezoekdatum: 22 augustus 2015

Datum beoordeling: 22 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Jammer genoeg kan ik geen - cijfer geven. Wat een waardeloze markt is dit geworden. Ga er nooit en dan ook nooit meer heen, echt oplichting. Hal voor de helft leeg maar wel de normale entree prijs vragen. Ze moeten zich schamen, was ook erg rustig wat bezoekers betreft. We zijn nog nooit zo snel door een markt heen gelopen als vandaag. Zijn hier wel vaker maar de laatste tijd liep het al hard achteruit, maar nu is het echt niets meer.

Beoordeling gegeven door Ronald.

goed vermaakt
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 september 2014

Datum beoordeling: 6 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke dag gehad. kinderen ook veel gezien. Met de auto direct voor de deur, en gratis parkeren.

Beoordeling gegeven door Kees Jansen.

minder
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 2014

Datum beoordeling: 23 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

mmm niet gezellig niet veel kramen, veel van t zelfde, je kan beter door rijden naar Beverwijk.

Beoordeling gegeven door Ria.

mwah.........tja
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10 augustus 2014

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Entree in verhouding ( zoals Beverwijkse bazar) duur. Gebruik toilet euro 0,50 Ondanks goed weer geen buiten kramen

Beoordeling gegeven door KvZ.

Entreegeld niet waard
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8 juni 2014

Datum beoordeling: 8 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Entreegeld niet waard, veel van hetzelfde,niet gezellig,toen wij wat gekocht hadden bij een van de kraampje ,kregen wij in eerste instantie ons wisselgeld niet terug, hij liep zelfs weg, toen wij bleven staan en vroeger waar ons wisselgeld bleef was het " o,ja sorry" . Beetje vreemd.

Beoordeling gegeven door N.N..

gezellige afwisselende markt.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-04-2014

Datum beoordeling: 27 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Een markt met veel verschillende artikelen.Heel leuk om er te zijn. Wij komen hier al jaren regelmatig. Je kunt er ook lekker eten.Afstand Arnhem Vleuten is voor ons geen probleem.

Beoordeling gegeven door H Schok.

Ouderwets leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 6-10-2013

Datum beoordeling: 8 oktober 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Een echte vrolijke markt. Veel handel, veel te zien.

Beoordeling gegeven door hans.

Leuk en voordelig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-09-2013

Datum beoordeling: 8 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Met mijn gezin naar de Bazaar gegaan. Ik was er nog nooit geweest, wel veel van gehoord. Veel gezien. Voordelig veel tweedehands kleertjes gekocht. Ook voor de kinderen was het een avontuur. Prijs onderhandelen blijken ze best goed te kunnen.

Beoordeling gegeven door Cor.

gefopt
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-07-2013

Datum beoordeling: 2 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

op de site wordt aangegeven bus stopt praktisch voor de deur dat is bijna waar het is 900 meter lopen zonder stoep, want op , ov 9292 wordt ook geen looproute aangegeven . dus dit was meteen de laatste keer

Beoordeling gegeven door henk.

Goedkoop en gezellig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2013

Datum beoordeling: 8 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Met het hele gezin er op uit geweest, de nieuwe locatie is echt een verbetering vergeleken met de oude. Fris en ruim en prima parkeren. Binnen was het erg gezellig, en vooral ook erg goedkoop! Dat werd sjouwen haha maar ik hoorde dat er een busje komt dat scheelt als je geen auto hebt. Mooie deals gevonden en ik heb al gezegd "Let op het is bijna moederdag". Nu weten ze wat ik leuk vind en ik weet zeker dat we dit wekeend weer naar de Bazaar komen voor nog meer leuke (en goedkope!!) dingen. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Evy.

gezellige middag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei 2013

Datum beoordeling: 8 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben samen met mijn dochter bij de Utrechtse Bazaaar geweest. Was erg gezellig. Leuke dingen gekocht. Kleren voor mijn dochter en speelgoed, ik zelf een make up en nieuwe zomerschoenen. Daarna gegeten op het terras, was erg lekker. Zeker een aanrader om nog een nog een keer te gaan. Vind de nieuwe locatie een stuk beter dan de oude op vleuten

Beoordeling gegeven door Jill de Winter.

Niet leuk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 feb 2012

Datum beoordeling: 11 februari 2013

Reisgezelschap: met partner

Ik was een regelmatige bezoeker van de zwarte markt te Vleuten, vroeger kwamen veel mensen langs om spullen te bekijken, zolderopruimingen en garage overschotten. Dat was leuk en af en toe kwam je iets bijzonders tegen. Nu is er alleen maar commerciele meuk en fruit, gsm frontjes, spullen die nieuw zijn maar van een bedenkelijke kwaliteit. Ik vroeg me af wat er met de markt gebeurd is die ik kende van vroeger...die gezelligheid is er ook niet meer, afgelopen zondag voor de laatste keer geweest, ik denk dat wat we vroeger hier zochten, nu bij de kringloopwinkels ligt.

Beoordeling gegeven door Gerrit Ruyter.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-02-2012

Datum beoordeling: 26 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een hele dag rond gekeken. Leuk en betaalbaar. Ook kinderen hadden ook een leuke dag. Onderweg naar huis lagen de kinderen in de auto te slapen.

Beoordeling gegeven door Vincent.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 3 juni 2010

Ik ben diverse keren op de Utrechtse Bazaar geweest. Zowel op zaterdag als op zondag. Beide dagen zijn mij prima bevallen. Zaterdag kan je leuke tweedehands spullen maar ook nieuwe spullen op de kop tikken en zondag is er echt van alles te vinden.

Beoordeling gegeven door Anneke Snoek.