Beoordelingen Vakantiepark Hengelhoef

Afgeleefd
1 11111

Bezoekdatum: Augustus 2023

Datum beoordeling: 12 augustus 2023

Reisgezelschap: gezin

Wil je naar de indoor speeltuin als het regent? Dat heeft geen zin het regent daar binnen. Op meerdere plaatsen zelfs aan het onthaal en het restaurant staan er emmers. Wil je plezier maken in het subtropisch zwembad ? Vergeet het de kleedhokjes sluiten niet door kromgetrokken deuren, de schimmel staat er te bloeien alles is kapot van kleerhangers tot douches tot faiencen die van de muur liggen. Eens in het zwembad zijn de glijbanen al meer dan 4 maanden buiten gebruik, dat is ook te zien aan het groene water. Van alle spuittoestellen zijn nog weinige in gebruik, verschillende delen van het zwembad zijn afgesloten, de opfrissingsbeurt is daar ook maar door een schamele firma uitgevoerd als het al geen kinderactiviteit was om overal in het zwembad met verf te lopen klodden. Echt schandalig met hoe ik hier mijn jeugd heb beleefd. Alles is kapot, niet onderhouden. De accomodatie waar we verbeleven bleek bij aankomst onzettend vies, gebroken keukengerei, losse planken op de trap, tv die kleiner is dan een laptopscherm en dan nog eens geen ontvangst heeft. Douchekop kapot, letterlijk alle naden vol schimmel. Algemene staat van het park, alles wat vroeger goed was is weg, wat overblijft is niet onderhouden, geen euro is deze verblijplaats waard als het over prijs kwaliteit hebben is dit een heel duur park met heel slechte kwaliteit, goed om weten dat oostappen 12 parken heeft dan kunnen we er 12 schrappen voor in de toekomst.

Beoordeling gegeven door Mollie mathieu.

Een bittere nasmaak
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 19 september 2010

Via Vakantieveiling een appartement voor 6 personen bij Domein Hengelhoef geboekt. Wij waren er met 2 volw. en 1 kind. Het huisje is erg klein, zeker niet geschikt voor 6 volwassen personen. De koelkast was te klein en niet werkzaam. Volgens de site van de veiling zou ik geen lakenset en schoonmaakkosten hoefen te betalen maar deze kosten van 98,- euro werden wel in rekening gebracht. Bij Hengelhoef moest dit gewoon betaald worden. Ik heb een klacht ingediend bij de veilingsite en heb toegezegd gekregen deze kosten via domein hengelhoef terug te krijgen. Zowel de veiligsite als Domein Hengelhoef hebben hierop niet meer gereageerd. Het park is prachtig maar de kosten (van het appartement, de extra kosten en ook de borg van 200,- euro) die erbij komen zijn veel te duur. De prijs kwaliteit verhouding is niet rieel voor een gezin met een beperkt budget. Het gevoel voor onrecht geeft een bittere nasmaak.

Beoordeling gegeven door Carla.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 24 juli 2010

Wij wilde 2 weken via vacansoleil op de hengelhoef verblijven in een fiji stacaravan, alleen bleek bij aankomst al dat dit niet ging gebeuren. Omdat vacansoleil dusdanig veel meer verkocht had als er in de aanbieding was, zijn velen met ons in caravans geplaats die te oud, smerig en vervallen waren voor woorden. Sommige hadden zelfs een caravan geboekt die nog niet eens gebouwd waren (wakiki), deze komen in september pas op het park en dat weet vacansoleil. De klachtenlijsten logen er niet om, maar waar het op neerkomt is dat het smerig en krakkemikkige caravans zijn, met dito meubels en inrichting. Het gehele park kan wel een opknapbeurt gebruiken, er is sprake van nogal wat achterstallig onderhoudt en dat heeft grotendeels te maken met slecht personeel. Dat is absoluut niet gemotiveerd, laat staan ervaren. Wij zijn dan ook na iets meer dan een week naar huis gegaan. nooit meer vacansoleil en de oostappengroep. stelletje geldkloppers.

Beoordeling gegeven door Charl.