Beoordelingen Camping 't Veentje

zeer fijne camping.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-6-23

Datum beoordeling: 8 oktober 2023

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik geniet echt van mijn verblijf op deze camping. Er is zoveel te doen voor de jongeren, vooral tijdens de zomermaanden met een geweldig recreatieteam en gezellige bingo-avonden in de kantine. Wat me vooral aansprak, was de vrijheid die je hier hebt, zolang je geen overlast veroorzaakt, kan je echt je eigen gang gaan zonder gestoord te worden. De sfeer onder de campinggasten is ook heel vriendelijk en gastvrij. Bovendien zijn de eigenaren van de camping erg meedenkend en behulpzaam, wat het verblijf nog aangenamer maakt."

Beoordeling gegeven door rob .

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 2 jaar

Datum beoordeling: 14 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

Ik heb er zelf 2 jaar gestaan en Om heel eerlijk te zijn Ik heb het ervaren als zeer onplezierig met de eigenaresse ze praat tegen je alsof je een klein kind bent en als je afspraken maakt met de eigenaar dan weet de eigenaresse het wel weer te verdraaien Als ik heel eerlijk ben als camping zijnde het word tijd voor nieuwe eigenaars zeer slechte camping en totaal niet gastvrij ze meten met verschillende maten met andere woorden wat de een mag mag de ander niet ik raad het iedereen af mvg

Beoordeling gegeven door Duncan Verweij .

Gezellige camping
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jaarlijks

Datum beoordeling: 19 februari 2011

Fijne camping voor jong en oud, zomers 1 goed recreatie team die veel organiseren voor de kinderen, en voor volwassenen. Wij hebben 1 vaste plaats en het bevalt ons SUPER.

Beoordeling gegeven door Patrick van Houten.