1

Beoordelingen Kasteel Vorden

Afschuwlijk
1 11111

Bezoekdatum: 29 sept 22

Datum beoordeling: 1 oktober 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een onbeschrijflijk vieze bende binnen in het kasteel! Alles plakt en heeft vieze vlekken en kringen. Hoestend van centimeters dik stof óveral zijn we naar buiten gerold. De zogenaamd authentieke inrichting bestaat geheel uit kringloopmeuk en de schilderijen zijn zo nep dat ze afbladderen. De eigenaresse beweert op de audiotour dat we hier authentieke Rembrandt etsen staan te bekijken. Yeah right…. Wij kregen de sleutel want het kasteel was verlaten….. echte Rembrandts? Overal vieze oude lampen en tafeltjes die totaal niet bij elkaar pasten. Bah! We gruwden ervan. Het “damast” op de tafel was een oud vies en gekreukt bédlaken. De vloerkleden procuceerden een stofwolk bij iedere stap. En wat dacht u van plastic citroenboompjes en ranzige geschoten wilde beren en tijgers… really? In de Achterhoek? Echt authentiek lijkt ons dat niet. Net als de nep ridder in de hal… Met liefde ingericht? Naast een prachtige oude AGA was een kwantum keukenbloke geplempt, verschrikkelijk. We zijn werkelijk de deur uitgerend van ellende en met gierende banden wegwezen. 12 Euro!!!! Schandalig!!!!

Beoordeling gegeven door Roos Versloot.

Dramatisch slecht
1 11111

Bezoekdatum: 10 juli 2022

Datum beoordeling: 10 juli 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Mensen €12,00 aftroggelen voor een rondleiding die een uur zou duren, maar waar je in twintig minuten doorheen loopt. Vieze ouwe meuk binnen, overal een dikke laag stof en het ruikt er niet fris. Niets maar dan ook niets doet de sfeer van een kasteel uitademen. In Groningen noemen we dit gewoon een borg of herenhuis en zijn allemaal veel beter onderhouden. Hinderk Noor

Beoordeling gegeven door Hinderk Noor.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2022

Datum beoordeling: 4 mei 2022

Reisgezelschap: gezin

Prima cafe, en prachtig kasteel: vergeet niet de tour in het kasteel te doen :-)

Beoordeling gegeven door art .

Romantisch en authentiek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 april 2022

Datum beoordeling: 10 april 2022

Reisgezelschap: gezin

Leuke wandeling met gezin hier gehad. zowel buiten rond het kasteel als binnen. Je voelt dat hier echt mensen wonen. Romantisch buiten en binnen heel authentiek en warm ingericht. Een belevenis voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door Harrie J..

Teleurstellend
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 september 2021

Datum beoordeling: 13 september 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Helaas een veel te kleine parkeerplaats. Rondom het kasteel een smal paadje. Maar wij moesten bijna op de vuist met mede-toeristen : betreft het hier een fietspad of .... een wandelpad. Een restaurant met zelfbediening. Waarom wordt dit nergens vermeld ? Er stonden wel 2 dames achter de bar.! Het kasteel ligt op een prachtige plek, maar binnen is sprake en een en al stoffigheid en vieze, oude en kapotte "troep". Heel jammer. Ga e.e.a. aan niemand aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Maria de Man.

Aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 09-11-2014

Datum beoordeling: 9 november 2014

Reisgezelschap: met partner

Vandaag na het lezen van een enthausiaste brochure naar Kasteel Vorderen geweest. Entree 7.50, alle ramen en deuren open. Alle kamers die we 'mochten' zien waren heel vies. Overal dode beestjes. De torenkamer is blijkbaar tevens te huren. Toen wij boven kwamen waren de bedden niet opgemaakt. Matrassen op de grond. Nog meer viezigheid. Boeken van ruim 2 eeuwen oud liggen als oud vuil in een kast. Dat geld Ook voor de meubels en schilderijen in het 'kasteel'. Wat een vreselijke aanfluiting. Zonde van alle spullen die staan te vergaan daar. Er staat voor onschatbare waarde aan spullen, maar de kasteelheer en dame laten de boel aardig versloffen!

Beoordeling gegeven door Fleur.

miserabel
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14 april 2013

Datum beoordeling: 14 april 2013

Reisgezelschap: met partner

toegang is nu ineens € 7,50, contant te voldoen, geen bonnetje. Interessant voor de belasting. De folder belooft van alles, maar maakt niets waar. Inrichting is (volgens toelichting op papier in de kamers) niet historisch/authentiek. De kamers zien er verwaarloosd en vies uit. Geen zorg, geen liefde te voelen. Plastic bloemen. Vol verwachting ernaartoe gegaan, maar gedesillusioneerd eruit gekomen. Kortom: we voelden ons genept. Geen aanrader dus.

Beoordeling gegeven door ris.

teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28 januari 2012

Datum beoordeling: 31 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Bij aankomst niemand aanwezig, moeten bellen om kamer te kunnen krijgen. Kamer koud, niet op tijd verwarming aan Ontbijt matig, niemand aanwezig en bij vertrek niemand meer kunnen spreken, dus maar weggelopen, na nogmaals getelefoneerd te hebben. zeer ongastvrij gevoel. Tip: leg badkamerkleedje in ijskoude badkamer, voelt beter aan de voeten.

Beoordeling gegeven door Marion en Jos.