Beoordelingen

Heerlijk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 februari 2017

Datum beoordeling: 17 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Was op voorhand er niet gerust op gezien de negatieve beoordelingen.... Maar gelukkig was het toch echt anders (of verbeterd) Bootjes waren er en functioneerden. Vriendelijk personeel, helemaal geen wachttijden. Je vraagt je toch echt af waar dan sommige mensen zo negatief over doen. Voor volwassenen is de prijs verlaagd. En de kinderen? Heb ze laten omroepen om te komen eten! Zoeken is niet te doen, zo groot is de oppervlakte. Heb wel gevraagd of het menu niet wat gezonder kon. Mij is toegezegd dat in april er meer gezond op de kaart komt. In mei maar weer eens kijken, en als het beter is misschien toch maar seizoenkaart kopen. Want die verdien je snel terug.

Beoordeling gegeven door Wessel Bette.

Saai, eentoning en alleen maar zand in je schoenen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-8-2016

Datum beoordeling: 25 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prijs kwalisteit verhouding schandalig ver te zoeken. Waarom de begeleidng hetzelfde moet betalen als het kind, is mij een raadsel. Er is immers niets voor de begeleiders te beleven alleen de horeca en dat is schandalig duur en onprofessioneel bezet. Terrasjes inderdaad voldoende aanwezig, bijna meer dan de oppervlakte van het speelgedeelte voor de kinderen. Geopend vanaf 10:00 uur maar vanaf plm 13:00 uur pas personeel voor begeleiding spelaktiviteiten. Kortom, nooit naar toe gaan, zonder van je zuurverdiende geld! Mijn kleindochter wilde na een uur naar huis. Wel € 37.50 betaald plus € 4.00 voor een uitrijkaart.

Beoordeling gegeven door Yvonne Westhof.

Duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-07-2016

Datum beoordeling: 29 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoals eerder benoemd is het "park" best leuk opgezet. De prijs kwaliteit verhouding is echter ver te zoeken. Een belachelijk hoge prijs voor wat je krijgt. We moesten daarnaast lang op ons eten wachten en het eten was ook nog vrij prijzig. De buitenactiviteiten waren gesloten tot half twee terwijl het goed weer was. Kortom: absoluut geen aanrader.

Beoordeling gegeven door S. Karssen.

Onoverzichtelijk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 8 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend onoverzichtelijk. Doolhof/klim gedeelte veel te donker, gaf sowieso geen veilige indruk. Leuk centrum voor jonge kinderen, maar pas veilig genoeg vanaf een jaar of 9.

Beoordeling gegeven door Hanneke.

Te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 april 2014

Datum beoordeling: 29 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen is het er heerlijk toeven, entreeprijs erg hoog. Belachelijk dat je als volwassene ook het volle pond moet betalen terwijl je alleen maar kunt toezien en er niets te doen is. Toiletten worden niet altijd goed schoon gehouden, zou beter kunnen. Wil men het toegankelijk houden dan zou er zeker aan de prijs is moeten gebeuren. omlaag en voor volwassenen naar zeker de helft van de prijk. P. Dirksen

Beoordeling gegeven door P. Dirksen-Veenstra.

Prima klauter en speelplek
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-08-2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na het lezen van de vorige reviews ,gingen mijn schoonzoon en ik met twee kinderen 7 en 5 , voor de tweede keer naar Schateiland. Mijn kleinzoon had daar al verschillende keren om gevraagd . Senioren betalen een euro minder en we kregen gratis muntjes voor de waterballonnen en twee kaartjes voor koffie / thee. Be bootjes waren er niet meer, prima , ook geëgd gezeur over nog een euro. Van de 8 kanonnen, was er maar 1 buiten werking en er waren genoeg ballen. Na een rondje over het klimgedeelte, zagen we dat de kinderen zich daar prima konden redden . De katapults bij de waterballonnen waren met hulp van een volwassene prima te bedienen. De prijzen voor de horeca waren redelijk en het broodje qroquet smaakte goed. Een kan limonade voor de kinderen, goed idee. Er zijn voldoende zitjes voor de volwassenen en er liggen leuke leesbladen. De wifi ontvangst is er prima. Geen voorstelling, maar die zagen we de vorige keer en die vonden we toen matig. De zoekactie naar de schat zou wat uitgebreider kunnen en de kapitein heeft een microfoon nodig. Voor de kinderen was het een prima speeldag .

Beoordeling gegeven door C.Borgonjen.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-7-2014

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te duur. Opa en oma met twee kleinkinderen 50 euro entree!! Daarbij 2 muntjes voor de waterbalonnen wat een lachertje was. 3 waterbalonnen met waardeloze katapults. De bestuurbare bootjes (daarvoor wilde mijn kleinzoon nog een keer naar schateiland) waren weg! Uitleg was dat ze allemaal kapot waren en de attractie toen maar helemaal weg is gehaald. Enkel vergeten op de website te schrappen...... De luchtkanonnen waren voor de helft kapot. Er waren ook bijna geen balletjes meer. De verpakte ijsjes bleken een keer ontdooid te zijn geweest en daarna weer bevroren. De verkoopster gaf dit toe toen ik ermee terug ging. Maar wel verkopen die handel...... Ik kreeg vervangende maar die bleken hetzelfde laken een pak. Geen voorstellingen meer. Het klimgedeelte is echt super........maar......bij nadere bestudering aan slijtage onderhevig. Ik bedoel heermee de blauwe netten die op verschillende bevestigingspunten zijn doorgesleten en daardoor los zijn. Dit is wachten op een ongeluk doordat er iemand doorheen valt. Zeer slecht! Heel jammer allemaal. In een jaar tijd heel erg achteruit gegaan. Ik snap nu waarom het er nu nu zeer stil was. Personeel??? ....amper gezien. Wij gaan hier niet meer naartoe. Directie pas in ieder geval uw website aan want nu staan er loze beloften op en dat riekt naar bedrog.

Beoordeling gegeven door R. De Leeuw.

slechte cafetaria, lange wachttijd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 09-07-2014

Datum beoordeling: 9 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Het Schat Eiland te zeumeren is een supermooie locatie, leuke speel en klimtoestellen. Het personeel is te 'jong' en zeer onervaren, vooral het horecapersoneel is zeer onbekwaam en niet geschikt. Wij hebben voor een simpele bestelling 1 uur en 10 minuten gewacht, echt te gek. Wij hoorden ook van tafels naast ons dat zij ook zo lang hebben moeten wachten op hun bestelling. Bij het vragen, werd geen excuus gemaakt en ik had de indruk dat er ook geen zorgen gemaakt werden om onze bestelling. Dit kan en moet echt beter! Zo'n zonde

Beoordeling gegeven door Tess van Norren.

lang wachten horeca!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-5-2014

Datum beoordeling: 29 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is nu 14.45 al meer dan een uur staat er een rij van 30!wachtenden voor de Kombuis. Traag systeem met te veel service. Is het personeel handig ingezet? Jammer de atracties zijn erg leuk. Anders was de beoordeling veel hoger geweest!

Beoordeling gegeven door John ten holte.

Top & teleurstellend!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30-04-2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met 4 jongens (6,7,8 en 9 jr.) samen met een goede vriendin naar Schateiland geweest. De kids hadden een geweldige dag! Het weer zat ook mee; heerlijk in 't water buiten kunnen spelen. Helaas vielen we van de ene verbazing in de andere. De start: €12,50 entree voor volwassenen?? We hadden wie. uitgezocht omdat er een theatervoorstelling zou zijn, maar die was er niet vanwege de schoolvakantie?? In plaats daarvan een los lopende Sponge Bob :-( Er werd omgeroepen dat de kinderen water ballonnen konden afvuren buiten, maar massaal liepen ze daar weer weg... er moest nl. een muntje van €1,50 ingeleverd worden :-( En wel voor een emmertje met 4 water ballonnen! De lunch: een aangepaste menukaart vanwege de drukte? Naar ons idee was het behoorlijk rustig. Dus geen gezonde bol, maar snack, tostie of pannenkoek. Een belachelijke prijs van €4,95 voor een klein formaat pannenkoek (kostprijs zo'n €0,20?). Schatgraven? Ook 2 euro extra betalen! Teleurstelling bij de bootjes; kapot of niet goed werkend en dan is je kostbare muntje weg... We hebben echt genoten van het plezier dat de jongens hebben gehad en alle medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar we zullen toch niet snel nòg een keer dit park kiezen voor een dagje weg.

Beoordeling gegeven door Emmy.

Volop genoten met z'n allen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-03-2014

Datum beoordeling: 24 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Super dagje gehad. De kinderen waren door het dolle heen. Personeel verzorgde op een interactieve manier voor voldoende entertainment en was behulpzaam. Leuk om de kinderen geschminkt en met een grote lach door de ruimtes te zien rennen. Zelf ook mee trampoline gesprongen en met de kanonnen geschoten. Leuk om met de kinderen te spelen bij SchatEiland! Die Tosti Hawaaienvoer was trouwens ook erg lekker! Jaarkaarten besteld, zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Emma.

leuk voor de kinderen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14-2-2014

Datum beoordeling: 14 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Mooi opgezet. Biedt voor de kinderen genoeg en gevarieerd speelplezier. Vriendelijk personeel. Horeca en sanitair is goed en netjes. Maar....... hoewel dit speelparadijs alleen voor kinderen (tot 12 jaar) is bedoeld en er voor de ouders aldus niets is te doen behalve op je kroost letten en een krantje lezen, laten ze de ouders tóch entree betalen en dan ook nog eens het volle pond! Werkelijk belachelijk, voor 3 kinderen een middagje spelen ben je aldus totaal ruim 65 Eur kwijt, en dat is nog exclusief extra consumpties. Hierdoor is de prijs/kwaliteitverhouding ver te zoeken en is deze speelgelegenheid een absolute afrader. Gemiste kans!

Beoordeling gegeven door van Voorst.

Niet meer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-01-2014

Datum beoordeling: 26 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Eerlijk toegegeven is het een mooi opgezet complex. De prijs is echt belachelijk hoog, zeker voor volwassenen het volle pond betalen. Wij waren met 2 kinderen van 4 jaar. Persoonlijk vind ik dat ze dam nog weinig kunnen doen.vanaf 5 misschien 6 jaar is beter. Het eten is normaal, geen toppertje maar kan ermee door. Wij zouden het niet meer doen. Er zijn leukere speelhallen voor veel minder geld, die meer te bieden hebben.

Beoordeling gegeven door Jenny.

Geldklopperij
1 11111

Bezoekdatum: mei 2013

Datum beoordeling: 12 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren met 4 personen en twee kinderen van 4 en 3,5 jaar. We moesten uiteraard het belachelijk hoge bedrag van 6x 12,50 betalen. Maar ja, je denkt dat het park het geld waard is, niet dus. Voor onze kinderen was er heel weinig. Binnen een uur stonden we weer buiten, €83,- lichter, want dan blijkt dat je ook nog eens twee keer 4 euro moet betalen om het terrein te kunnen verlaten. Wij zouden zeggen boycotten die hap! Wij komen er nooit weer!! Geef ons Ballorig/Kids Playground enz., daar krijg je tenminste waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door NB.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-02-2013

Datum beoordeling: 22 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke dag gehad. Kinderen (5 en 7 jr) hebben zich uitstekend vermaakt. Eten was prima en volop keus; niet alleen snacks. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Alleen jammer dat er niet wat meer comfortabele banken/stoelen waren. We komen zeker nog eens terug als het mooier weer is, dan kunnen we ook naar buiten.

Beoordeling gegeven door Avelien.

Nooit meer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-11-2012

Datum beoordeling: 4 november 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Toegegeven, de kinderen hebben zich vermaakt en het personeel was vriendelijk. Dan hebben we ook meteen al het positieve gehad. Belachelijk dat je voor volwassenen die niets anders kunnen doen dan gratis (???) internetten en oude tijdschriften lezen (boeiend, bladen over motoren. Not.), het volle pond betaald. Daarnaast is het eten erg duur zeker als je bekijkt wat voor een minibeetje patat je krijgt. Snap wel dat het op een regenachtige zondagmiddag vrijwel leeg is!!!

Beoordeling gegeven door Yvonne.

veel te duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Leuke indoorspeeltuin waar kinderen vanaf 5 jaar tot een jaar of 11 zich prima kunnen vermaken. Voor ouderen is er niets te doen. Entreeprijs is veel te hoog. Je betaalt als ouder 12 euro voor alleen een zitplek. Het eten is waardeloos. Veel te lang wachten en dan krijg je een koude maaltijd. Niet voor herhaling.

Beoordeling gegeven door nijhuis.

spannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 augustus 2012

Datum beoordeling: 22 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zodra mijn kleinzoons binnen waren, waren wij ze kwijt. Ze hebben al de tijd dat wij er zijn geweest, gevaren, gespeeld met de kanonnen en VOC schepen en als slagroom op de taart goud gezocht een ware belevenis

Beoordeling gegeven door marja.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 juli 2012

Datum beoordeling: 20 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hele leuke dag gehad, kinderen hebben zich prima vermaakt, goud zoeken was toch ook erg favoriet. Prijzen van de consumpties waren normaal. Hadden wij zo'n speeltuin maar vroeger gehad. Kortom wij komen zeker een keer terug.

Beoordeling gegeven door Angelique.

Grote indoorspeeltuin
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-07-2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Grote speeltuin alleen vond ik het niet geschikt voor m'n 2 jaar oude zoon, te veel hoge trappen en donkere ruimtes. Mijn dochter van 4 vond het leuk maar was ook nog aan de kleine kant. Eten en drinken mag je niet zelf meenemen dit vond ik erg tegenvallen.

Beoordeling gegeven door sanne.

prutsers
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 15 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

veel te duur onaardig personeel matige intresse van het personeel kinderen konden de helft niet doen omdat het gesloten was

Beoordeling gegeven door jolanda.

Great
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 Mei 2012

Datum beoordeling: 17 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen zaterdag 12 mei mijn dochters verjaardag gevierd, was goed en netjes geregeld ook op tijd met eten enz, in aanvulling op eerdere schrijvers, idd voor volwassenen de prijs naar beneden, zal als effect hebben dat die dan meer consumeren aan het eten en drinken dus beetje om het even maar wel een psychologische drempel, wij hebben jaarkaart dus komen regelmatig maar idd die entreeprijs volwassenen zou naar beneden moeten komen er nog meer mensen !!

Beoordeling gegeven door Erwin Weitze.

Ontevreden
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 13-05-2012

Datum beoordeling: 14 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

Meer verwacht voor dat geld viel ons tegen personeel wat niet voldeed.Eten viel ons echter ook tegen vooral de prijs,tevens voor jongere kinderen het volle bedrag betalen. Iets voor ons niet voor herhaling vatbaar is.

Beoordeling gegeven door 5.

waardeloos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 mei 2012

Datum beoordeling: 14 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

familiedag moest een mooi uitje worden, echter personeel was zeer onervaren en onaardig, bij betaling werd moeilijk gedaan over pinbetaling en geneuzel over 2 koffie die nog moesten worden betaald, de locatie was goed, maar voor de rest alles onder de maat en behoorlijk aan de prijs.

Beoordeling gegeven door lucie.

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05 mei 2012

Datum beoordeling: 5 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Netjes, overzichtelijk en voor een leuke entree voldoende te doen

Beoordeling gegeven door Brigitte de niet.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-3-2012

Datum beoordeling: 2 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar schateiland geweest. heel mooi en ruim opgezet. Heel vriendelijk personeel! Minpuntje dat je als volwassene 12 euro betaald, terwijl er voor volwassenen niet veel te doen is. Als dit net als ballorig zou zijn, denk ik dat het dan heel goed zou lopen! Misschien een tip om van die voetkraantjes te plaatsen om het zand van de benen te spoelen? Prijs van het eten vonden wij in tegenstelling tot bv plopsaland meevallen, al zou koffie wel goedkoper kunnen. We komen vast eens terug.

Beoordeling gegeven door Fam de Boer.

Ge-wel-dig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Februari

Datum beoordeling: 27 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Het was fantastisch. Ontzettend leuk personeel, en vooral het schatgraven is erg leuk. Het eten is duur, maar ontzettend lekker!

Beoordeling gegeven door Jolanda.

wel aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-1-2011

Datum beoordeling: 22 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren naar Schateiland geweest. Wij vinden de entreeprijs erg hoog omdat je voor volwassenen ook het volle pond betaald en dat voor wat tijdschriften lezen of het nuttigen van (dure ) consumpties. Waarom niet zo als bij ballorig, ouders gratis. dan neem je nog eens een extra kopje ( te dure) koffie. Onze zoon vond het geweldig, dat moet ik eerlijk zeggen. Hij heeft heerlijk gespeeld. De voorstelling van Eric Zaal was ook erg leuk! Echt iets wat er leuk bij past. Alleen jammer dat de kapitein een meisje was wat niet veel zei, niet echt de uitstraling van een kapitein,erg jammer. Verder een leuke dag gehad maar vanwege de hoge kosten doen wij het niet snel weer.

Beoordeling gegeven door wij.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-11-2011

Datum beoordeling: 28 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is er prima vertoeven, ik vind alleen de prijs voor de opa,s en oma,s veel te hoog, voor het rustig zitten wachten tot de kinderen uitgespeeld zijn

Beoordeling gegeven door hogenkamp.

Prima, behalve ...
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 nov 2011

Datum beoordeling: 26 november 2011

Reisgezelschap: met een groep

De kinderen (6-9 jr) vermaken zich hier prima ! Veel variatie en alles is even leuk. Jammer dat het voor de ouders naar verhouding zo duur en saai is. Ook jammer dat het aan het einde vd middag overal steeds donkerder wordt, je voelt je er niet meer echt welkom na 5 uur, ook al is men tot 7 uur open.

Beoordeling gegeven door Hanneke.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 oktober

Datum beoordeling: 28 oktober 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Was er met 2 jongens van 11 jaar en 1 jongen van 7 jaar ze vonden het wel aardig en het was de eerste keer dus nieuw ,ik ben oma en mijn schoondochter was ook mee maar dat wij ook moeten betalen is een beetje raar wij hebben koffie zitten drinken dus een duur kopje koffie.

Beoordeling gegeven door Jannie Demoed.

Super!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 oktober

Datum beoordeling: 4 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen zaterdag bij SchatEiland geweest. Wat een mooi en gezellig park om met de kinderen naar toe te gaan! Vooral het schatgraven vonden de kinderen helemaal geweldig. Het park is zowel op een zonnige als een regenachtige dag te bezoeken en vormt een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Wij gaan zeker nog een keer terug komen!

Beoordeling gegeven door Karin.

wat een afgang
1 11111

Bezoekdatum: 26-7-2011

Datum beoordeling: 27 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Op een zomerdag met 2 kleinkinderen (5 en 3 jaar) maar eens naar schateiland zeumeren. Had via internet gelezen dat je er kon gouddelven dus de kinderen waren vol spanning want ze zouden rijk worden. Om 10 uur bij de kassa begon de deceptie. Ten eerste waren de entree prijzen behoorlijk hoog, zelfs volwassenen die toch alleen meegaan om te begeleiden moeten het volle pond betalen. Ten tweede viel dat gouddelven nogal tegen want dat begon pas om half 4. Dus daar hadden we 5,5 uur op moeten wachten. Verder bleek het vol te hangen met bordjes dat het personeel nergens verantwoordelijk voor is en bestaat meer dan de helft van het "schateiland" uit restaurants waar de prijzen extra hoog zijn. Verder bleek het schatgraven niet open te zijn, bij het waterballon schieten kwam een medewerkster saggerijnig vragen wat we daar in godsnaam deden en begon het ballen schieten ook pas om 1 uur. Kortom, meer dan de helft is restaurant en van het kinderdeel is meer dan de helft dicht. Verder is het naar ons idee geschikt voor kinderen boven de 5 jaar, voor kleinere is het ronduit gevaarlijk. Dit mag wel eens op internet vermeld worden. Nooit, nooit meer.

Beoordeling gegeven door Henk Gaasbeek.

Niet voor herhaling vatbaar....
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 9-7-2011

Datum beoordeling: 9 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Jammer! Hadden ons er enigzins op verheugd, aangezien we met vrienden een middagje uit gepland hadden! Echter viel onze mond al open bij de kassa! Wat een geld! Maar goed, je gaat er dan vanuit dat er ook iets voor volwassenen is, aangezien je de volle mep betaald! De kinderen waren gelijk dol enthousiast en wij settelde ons op de plek bij het kleinste speelparadijsje voor de kleinsten. Helaas was er voor haar niet veel te doen! Tot onze verbazing konden en mochten wij als volwassenen nergens in en op en moesten sommige atracties ook nog bijbetaald worden! En dat terwijl je 12,50 neer telt voor iedereen, behalve de kindjes tot 3 jaar. En dat is terecht! Voor hun is er echt niks te doen! Het eten was duur! Kortom, een duur middagje met de nodige ergenissen. Gelukkig was het personeel wel vriendelijk...

Beoordeling gegeven door een ontevreden familie.....

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 16 juli 2010

minimaal de entreeprijs voor ouderen halveren om het ook voor hen aantrekkelijk te maken

Beoordeling gegeven door fam. kok.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juni

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Hele mooie locatie en voor ieder wat wils. Kinderen waren niet mee naar huis te krijgen, trek er dus een hele dag voor uit.

Beoordeling gegeven door Fam van Bussel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 mei

Datum beoordeling: 4 juni 2010

Het was helemaal super!! Mooie locatie, overal is aan gedacht. Alles klopt helemaal in het thema van de piraten/VOC. Zowel onze zoon als dochter vonden het helemaal geweldig!! Zeker voor herhaling vatbaar dus we hebben meteen een jaarabonnement aangeschaft!!!Kunnen opa en oma ook nog eens een keer eruit met de kleinkinderen!! ;)

Beoordeling gegeven door Daphne Thijssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2010

Datum beoordeling: 15 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 15 maart 2010

wij zijn met het verjaardagsfeestje van mijn zoontje geweest, was echt helemaal geweldig!! We hebben de jongens bijna niet gezien.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14-3-2010

Datum beoordeling: 14 maart 2010

Wij zijn vandaag bij schateiland geweest, moest zeggen het was mooi aangelegd. Maar de entree is wel erg overdone voor volwassenen is er niet veel te doen dan een beetje lektuur te lezen en dat kost 12 euro ook kennen zij geen middag tarief wij kwamen met de kids daar tegen 14:30 uur maar moesten het volle pond betalen 4 volwassenen 1kind van 3 1van 4 1 van 6 totaal 84 euro entree en 6 euro voor parkeren. Nee wij komen er niet weer er zijn genoeg goedkopere alternatieven indoor zoals kidzvaley binnenpret enz. zij kosten nog niet de helft van de entree en zijn all-in. Bediening is vriendelijk bij de kassa hebben wij dit ook aangegeven.

Beoordeling gegeven door Humme.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 maart 2010

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Een superleuk klim- en speelparadijs! Echt een stapje verder dan Ballorig! Goed materiaal en leuke variaties. Ook voor de kleintjes genoeg te doen. De groteren kunnen wel alle kanten op, je hebt weinig overzicht. Leuk ingerichte terrassen verdeeld over de ruimte met redelijke prijzen. Ik vind alleen de entree voor volwassenen hoog; mag best de helft zijn omdat je op het terras plaats neemt en consumpties besteld.... Maar verder echt super!

Beoordeling gegeven door Simone de Ridder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 februari 2010

Datum beoordeling: 15 februari 2010

Op woensdagmiddag een kinderfeestje (voor jongens) gevierd. Zeer geslaagd. Erg leuke speelplaats voor kinderen, door de ontzettende leuke en mooie speeltoestellen, klimkastelen, doolhof en bootjes in het water. Ook voor de ouders is het prima vertoeven, lekkere koffie (ook verkeerd en cappuchino), leuke bladen en een aantal bordspelen. Absoluut niet te vergelijken met een zogenaamde 'kidsplayground'. De kinderen vonden dit ook veel leuker dan kidsplayground. Twee kanttekeningen; de entreeprijs (met name) voor de ouders vind ik te hoog en de hele middag steeds hetzelfde liedje gehoord (Piet Piraat). Zorg voor leuke kinderen c.d's (junior songfestival, etc.).

Beoordeling gegeven door D. Zwier.