1

Kinderboerderij Cantecleer


-advertentiepositie-



Kinderboerderij Cantecleer

Op Kinderboerderij Cantecleer is van alles te doen. Het is één grote, gezellige beestenboel. Varkens, geiten, koeien: ze loeien, blaten en knorren allemaal door elkaar! Ook zijn er allerlei activiteiten te doen: excursies, speurtochten of rijden in de paardenkar. Je kunt ook meedoen aan een cursus pony verzorgen. Of kom gewoon gezellig met het hele gezin dieren knuffelen! Na afloop kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin terwijl de ouders genieten van een kopje koffie in de zon. Ook leuk: bezoek de boerderij op het schaapscheerdersfeest, dan zie je hoe de schapen geschoren worden voor de zomer.

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? Kinderboerderij Cantecleer heeft een heerlijke dag gepland. Knuffel met de dieren en help de boer met voeren, verstop je op de hooizolder en ga op bezoek in het bakhuisje en kom lekkere pizza, appeltaart of speculaas maken. Kijk op de website voor alle mogelijkheden voor feestjes.

Kinderboerderij Cantecleer in Kampen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.cantecleer.com

Kinderboerderij Cantecleer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.