1

Beoordelingen Dierenpark ZiE-ZOO

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-3-2024

Datum beoordeling: 7 april 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk dierenpark waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Door het niet zo groot is is het voor de kinderen goed te overzien. En kunnen wij in 1 dag lekker op ons gemak alle dieren zien. Personeel erg vriendelijk. Wel rijden ze hard door het park dat mag wel iets minder. Wij zijn al meerdere keren geweest .

Beoordeling gegeven door Anita.

Verrassend leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-12-2023

Datum beoordeling: 1 januari 2024

Reisgezelschap: gezin

Leuk park met een aantal dieren die je maar zelden in een dierenpark zult aantreffen. De dieren zijn over het algemeen goed te zien, je kunt er zeer dichtbij komen. Het park is niet te groot maar je kunt er fijn een dagje genieten van de diverse dieren. Heb er mooie plaatjes kunnen schieten, parkeren is nog gratis waar tref je dit nog. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer bedreven, de horeca klein maar knus en met een verrassend groot assortiment. In het souvenir winkeltje vind je veel leuke knuffels en andere artikelen voor redelijke prijzen. De toegangsprijzen zijn in verhouding eerlijk. Wij hebben er met ons gezin van vader moeder en twee kinderen heerlijk genoten en gaan er zeer zeker vaker een dagje naar toe.

Beoordeling gegeven door Gertjan.

Leuk en verrassend dierenpark met andere diersoort
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2023

Datum beoordeling: 30 december 2023

Reisgezelschap: met partner

Na het zien van vele prachtige foto's op de Sociale Media dit parkje in Brabant bezocht met goede weersomstandigheden. Een gezellig en knus dierenpark met diersoorten die je niet snel elders ziet zoals de sneeuwluipaarden, reuzen miereneters, de manoel, boshonden, sneeuwgeiten en zwarte beren. Uiteraard nog vele andere mooie en zeldzame diersoorten. Je vindt in dit park geen olifanten, leeuwen of bijvoorbeeld zebra's en giraffen, maar wij hebben ons er prima vermaakt en een aantal leuke foto's kunnen maken. Het park is zich nog aan het ontwikkelen en daar vallen de mooie grote verblijven in het nieuwe gedeelte van het park in positieve zin op. We zijn heel erg benieuwd naar de voor 2024/25 geplande nieuwe volière voor gieren en een vernieuwd groot verblijf voor de zwarte beren. Dit zullen zeker mooie aanvullingen voor het al toffe park zijn. Het park heeft leuke speeltuin, een klein horeca gebouw (terras buiten) en parkeren is er gratis. Wij gaan in 2024 zeker nog een bezoekje brengen aan dit park en overwegen zelfs om een abonnement af te sluiten, hoewel het voor ons ruim een uur rijden is.

Beoordeling gegeven door Arnold.

Viel erg tegen en de dieren leken niet happy
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17-8-2023

Datum beoordeling: 19 augustus 2023

Reisgezelschap: gezin

Erg dure entree voor wat je te zien krijgt ...en dat is bar weinig...veel dieren zaten in hun hol oid en er zaten veel planten/bamboe ed voor de kooien...ook stonk het enorm naar poep .Het viel ons ook op dat een aantal dieren stoïcijns om hun as heen liepen of heen en weer liepen op een paar meter grond ...meestal betekent dat dat de kooien te klein zijn en of de dieren niet happy zijn....was erg naar om te zien...vrijwilligers waren wel erg aardig en een leuk winkeltje maar wordt geen 2e keer.

Beoordeling gegeven door D.

Niet weer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-08-2021

Datum beoordeling: 15 augustus 2021

Reisgezelschap: met opa en oma

Er staat dat het rolstoelvriendelijk zou zijn ,dit is absoluut niet waar de paden zijn helemaal grind en zeer zwaar om te rijden een park die begaan is met mensen met een beperking mag daar wel rekening mee houden De paden zijn overgroeid met planten en je kunt de dieren ook daardoor niet goed zien Het enige positieve is dat het personeel vriendelijk is en de koffie lekker was Voor ons geen 2e keer

Beoordeling gegeven door Yolanda .