1

Beoordelingen Recreatieoord Binnenmaas

Toplocatie!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-8-2015

Datum beoordeling: 5 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Mooie grote speeltuin, leuke kinderboerderij en net zwemparadijs voor een kleine prijs. Ons dametje gaat er graag naartoe. Ook het restaurant is betaalbaar en heeft voor ieder wat wils. Goede orijs kwaliteitsverhouding grt angelique timmers

Beoordeling gegeven door Angelique timmers.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: abbo

Datum beoordeling: 3 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Geweldig zwembad en speeltuin enz je kunt er vanalles doen. Super leuk! 1 min punt is dat aks het erg warm weer is heel erg druk is. S'avonds rond 5 uur (doordeweeks) is het rustiger en kan je even een plons in het zwembad down. Ik zou ook graag willen dat het zwembad in de midweek 1 uurtje langer open is, want dat was vroeger altijd. Ik geef daarom een 10 omdat het een geweldig zwembad is.

Beoordeling gegeven door -.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juni 2009

Datum beoordeling: 4 april 2010

De Binnenmaas is een leuke en uitdagende speeltuin voor kinderen van alle leeftijden.Voor 3 euro 30 kunnen kinderen gebruik maken van de speeltuin, het grote veld en de toiletten. Ouders kunnen gratis mee. Ook kun je munten kopen voor de trapskelters op de verkeersbaan, de trampolines, de bootjes, minigolf en scooters. Naast de speeltuin ligt een groot buitenzwembad met babybadje en 3 baden met glijbanen en duikplanken. Ook ligt er naast het zwembad een gratis kinderboerderij. Op de Binnenmaas zelf kan geroeid of gewaterfietst worden. Ook ligt er in het park omheen een leuke survivalbaan die gratis toegankelijk is. Bij het pannenkoekenhuis is ook friet etc te krijgen en in het wat duurdere restaurant met uitzicht op het water is het ook heerlijk eten. Een mooie plek voor een heerlijke dag uit!

Beoordeling gegeven door Marian Andeweg.